Setnik 30.06.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Czy moi szanowni sąsiedzi z Lubina i okolic mogą podzielić się swoimi uwagami na temat lokalnych dostawców okien?! Których unikać, gdzie są najlepsze ceny? Zdecydowanie najlepszą ofertę na interesujące mnie okna (Oknoplast Kraków, VEKA Perfectline Awans) otrzymałem w Głogowie u dealera Oknoplastu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 30.06.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Setnik, możesz mi dać namiary? Szukam na internecie, ale bez powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Setnik 30.06.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Setnik, możesz mi dać namiary? Szukam na internecie, ale bez powodzenia... 834-13-87, najlepiej rozmawiaj z szefową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 01.07.2004 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 ja kupowałem okna ze Skorpio - z jednostronną okleiną. Mam je teraz w bloku (bez okleiny) w jednym pokoju, a w drugim właśnie z krakowskiego Oknoplastu. I nie widzę żadnej różnicy w eksploatacji, więc jak to mówią w reklamie - "po co przepłacać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 01.07.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Witam ! Spieszno mi dołączyć do bliskiego mi grona. Problemy budowlane mam już za sobą. Zakończyłem budowę w Szczytnikach Małych. Budującym życzę dobrego tempa robót przy niskich kosztach budowy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Setnik 01.07.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 ja kupowałem okna ze Skorpio - z jednostronną okleiną. Mam je teraz w bloku (bez okleiny) w jednym pokoju, a w drugim właśnie z krakowskiego Oknoplastu. I nie widzę żadnej różnicy w eksploatacji, więc jak to mówią w reklamie - "po co przepłacać" Okna z Oknoplastu były tańsze niż ze Skorpio (porównywalne modele). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.07.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 No nareszcie bliski sąsiad. Buba48- ja jestem ze Spalonej. Mamy do siebie rzut beretem. Mieszkasz już??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 02.07.2004 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Witaj Gorgu77 ! Tak już mieszkam. Wprowadziłem się w grudniu ur. Moja chałupa jest skromna wg projektu jn. http://www.lipinscy.pl/13181.xml?page=1 Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.07.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Buba48- jaki on skromny. Masz b.ładny domek. Ja mam nadzieję wprowadzić sie we wrześniu. Zobaczymy. Coś guzdrzą się z kanalizą i wodą. Już wszystko zrobione- a nie uruchomione. Podobno wójt ma się tym zająć. Zobaczymy. Jak Ci się mieszka w Szczytnikach??? Naokoło rosną domy jak grzyby po deszczu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 02.07.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Sie masz Gorgu77 ! Cieszę się, że Ci się podoba. Teraz wybrałbym coś bardziej okazałego. Mieszka się klawo, bliżej natury. Życzę wytrwałości i sukcesów w rozwiązywaniu problemów budowy.PozdrawiamSąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 02.07.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Hej Setnik, dzięki za namiar do Oknoplastu!!! Dobra cena... /w Głogowie lepsza niz w Lubinie.../ Buba i Gorgu, kto Wam budował /buduje/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 02.07.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Budowę realizowała prywatna firma, której właścicielem jest Pan F.... (z oczywistych względów nie mogę podać tutaj nazwiska). Firma owszem dobra, ale i nie tania. Buba48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 05.07.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 A wykończenie? Możesz mi napisać na prv? Jesteś zadowolony z efektów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.07.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Marcin- u mnie budowała ekipa zza wschodniej granicy. Jeśli chodzi o moich fachowców to byliśmy z nich b. zadowoleni. Cenowo również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 10.08.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Hej! Dawno mnie nie było! Czy zlecaliście wykończenie jakiejś firmie? Elewacja, wnętrza, instalacje? Możecie dać mi jakieś ciekawe namiary i podzielić się, ile Was to kosztowało...? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiec 14.10.2004 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 WitamBuduję się w Krotoszycach koło Legnicy. Dom Dorotka z Archipelagu. Zostało mi sporo betonu komórkowego ( ściana jednowarstowa o gr.36, pióro-wpust) i szukam chętnych do kupna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.ROBSON. 25.11.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 co prawda budowe to juz mam za sobą, bo tylko zostało wykończenie które totalnir mnie wykańcza, ale miło powspominać...w szczytnikach to chyba zaraz przy Kunicach masz ten domek jak sie jedzie do spalonej po lewej ? miałem tam działke kupować dwa lata temu, ale kupiłem w Ziemnicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 09.02.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Witam! Pozdrawiam wszystkich budujących z okolicy... Ja już mieszkam i jest super Radochę mają zwłąszcza moje czteronogie bestie )) Gonią po całej wsi koty, a po polach sarny i zające... Mam pytanko: macie jakieś namiary na porządne firmy zajmujące się bramami wjazdowymi, bramkami, itp.? Jakie są ceny? Pewnie przedział jest ogromy... Ja mam bramę 6m, chciałbym ją mieć z elemtów kutych, ale bez przesadzenia z bajerami, oraz z automatyką... Samonośna nie może być, bo podobno jest za ciężka, więc będzie musiała jeździć na kółeczkach... Proszę o informacje: kto takie coś u nas robi? i mniej więcej za ile? I jeszcze na koniec... 1. Na jaką głębokość robiliście podmurówkę? 2. Jaki beton na to? /B-??/ 3. Ile i jakiej stali dawaliście w podmurówkę? 3 x fi10 nie jest trochę bez sensu? 4. Ile płaciliście powiedzmy za mb /albo jak/ za robociznę za podmurówkę, osadzenie słupków i rozciągnięcie siatki... Pozdrawiam Ziomków Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KIA 09.02.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Witajcie!W końcu jakiś "rodzimy" wątek! W tym roku chcemy zacząć budowę w Jaczowie i jak się okazuje z Waszych postów, to całkiem porządna okolica pod względem firm i hurtowni. My jesteśmy w trakcie "castingu" na ekipe budowlaną. Jak macie namiary na jakąś dobrą i rozsądną cenowo, czekamy na informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 10.02.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Roman Hano 0604886486 z Legnicy. Stan surowy /robi też pod klucz/Raz byłem zadowolony, raz mniej /po pół roku współparcy czułem się z lekka zmęczony/, ale z perspektywy czasu muszę powiedzieć, że koleś był OK.Nie miałem go tez z łapanki...Więcej odczuć może być na prv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts