YreQ 10.03.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witajcie!!! Od dziś jestesmy właściecielami pięknej działeczki w Polkowicach. Mam nadzieję, że przyjmiecie nas do swojego grona. Dorota i Marek Cześć Powodzenia w budowaniu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 10.03.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam wszystkich. Będę budował się w Oborze k. Lubina. Obecnie czekam na pozwolenie. Mam nadzieję, że wczesnym latem ruszymy pozdr Buduj, załóż dziennik i pisz Powodzonka i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 10.03.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Powodzenia. Ja jutro po pewnych perturbacjach odbieram projekt, budowa w radwanicach. Szukam namiarów na dobrego, solidnego i w miare taniego architekta oraz kierownika budowy. Jeżeli a na pewno znacie takie osoby to proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 10.03.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam wszystkich. Będę budował się w Oborze k. Lubina. Obecnie czekam na pozwolenie. Mam nadzieję, że wczesnym latem ruszymy pozdr Buduj, załóż dziennik i pisz Powodzonka i pozdrowionka i CIERPLIWOŚCI I WYTRWAŁOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Legnica 11.03.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Hallo Hallo Zwracam się do Was z wielką prośbą o namiary na sprawdzone ekipy budowlane. Mam zamiar rozpocząć budowę w kwietniu w Gniewomirowicach koło Legnicy a tym czasem nasza ekipa wystawiła nas do wiatru:( Z góry wielkie dziękiPozdrawiamyMarcin i Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 12.03.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Witam Krajan z Gniewomirowic Zapraszam do mnie do domku to pogadamy... Pozdrawiam Tomaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabsien 12.03.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Widzę jakąś zmniejszoną aktywność na forum:( pewnie wszyscy ostro ruszyli z budową W każdym razie mi się udało:) ruszyłam w lutym i wczoraj widziałam już otwory okienne:) ściany pną się do góry:) Super sprawa po wielu miesiącach walk zobaczyć, że domek w końcu powstaje:) Wszystkim budującym i czekającym na rozpoczęcie prac życzę powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 13.03.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 wypadła mi dzisiaj ekipa od tynków , jeśli ktoś może polecić swoją to czekam - termin ... no cóż...najchętniej na koniec przyszłego tygodnia- aby je "poświęcić" można było tynki maszynowe cementowo-wapienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z inicjatywy Forumowiczów została zorganizowana aukcja na rzecz pomocy dla Stefka syna Zeljki i Gabora syna Izy. Licytowane przedmioty są naprawdę atrakcyjne, http://forum.muratordom.pl/tu-mozesz-zobaczyc-co-licytujemy,t126304.htm Jeżeli coś Ci się spodobało i chcesz pomóc tu możesz zalicytować http://forum.muratordom.pl/a-tu-licytujemy,t126307.htm Serdecznie zapraszamy do udziału w licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fredziolina 14.03.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam Forumowiczów Budujemy dom w Lubinie, tutaj nasz wątek http://forum.muratordom.pl/dom-w-koniczynce-2-g-wiezba-jest,t98951.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 14.03.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Edziu dziękujemy za informacje o licytacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadax 16.03.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Bylam juz na tym forum jakos chyba rok temu.Rozmarzylam sie wtedy ze od marca tego roku rusze z budowa i....niestety. czekam na papierzyska w sprawie mojej dzialki,sprawa ciagnie sie od wrzesnia,jesli juz zaczely mi sie "schody" to co bedzie dalej? Dzialeczka zaklepana,ogladana tylko urzad gminy Krotoszyce,a scislej mowiac jeden z urzednikow grzebia sie i grzebia a ja czekam Bede sie budowac-mam wielka nadzieje-w Czerwonym Kosciele pod Legnica,a projekt domku to Skrzat z Muratora-takie tam malenstwo Mam nadzieje ze bede tu bywala.Bardzo wiele sie od Was ucze,a jeszcze tyle przede mna Zazdroszcze Wam doswiadczenia i sily,ja boje sie strasznie ale zarazem bardzo chce!!!! Mysle ze moge liczyc na Wasza pomoc? I moze ktos buduje w tamych stronach??? a moze gdzies w okolicy jest SKRZAT chetnie pogadam POZDRAWIAM ps.i jeszcze czegos tu nie rozumiem-jestem strasznie zielona-dlaczego data wyslania posta to maj 2007???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 16.03.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 ruszyłam w lutym i wczoraj widziałam już otwory okienne:) ściany pną się do góry:) Super sprawa po wielu miesiącach walk zobaczyć, że domek w końcu powstaje:) Wszystkim budującym i czekającym na rozpoczęcie prac życzę powodzenia:) widzisz, nie taki wilk straszny......gdyby tylko ludzie byli życzliwsi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 19.03.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 poszukuje sprawdzonej firmy zakładającej odkurzacze centralne (Beam-a), możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.03.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wszystkim budującym w naszej okolicy życzę Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja http://www.edycja.pl/upload/kartki/290.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 23.03.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Wesołych zdrowych świąt i lanego poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 24.03.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Witajcie, Czy ktoś już spotkał się z tym, że od tego roku kopalnie nie zwracają za projekt na szkody górnicze i inspektora nadzoru? Może ktoś już się sądził lub zamierza domagać się zwrotu kosztów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fredziolina 24.03.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Witajcie, Czy ktoś już spotkał się z tym, że od tego roku kopalnie nie zwracają za projekt na szkody górnicze i inspektora nadzoru? Może ktoś już się sądził lub zamierza domagać się zwrotu kosztów? My w tym roku nie dostaliśmy zwrotu kosztów za przeprojektowanie fundamentów i funkcję inspektora nadzoru, ponadto nasz koszotys został okrojony o inne pozycje, które inspektor nadzoru ZG Lubin nie uznaje, m.in wywóz gruzu tylko do 1 km i coś tam jeszcze. Chciałam sie sądzić, ale dałam spokój. Czas, nerwy i porady prawnicze wniosą wiecej aniżeli 2 tys., któe nam obcięli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavier 24.03.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Witam. Może ktoś polecić sprawdzoną firmę budowlaną z Lubina? Chodzi mi o fundamenty i mury. Z góry thx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 24.03.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Nam też Kopalnia oddała tylko za trzpienie, za inspektora i projekt nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts