kasiakp 31.07.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 od 29 lipca mamy PNB teraz tylko 14 dni i bedzie prawomocne Pozszukujemy kogos do nadzoru budowlanego prosze o namiary powiedzcie mi jeszcze ja najkiej podstawie zwracaja za szkody gornicze na podst faktur czy wyceny czy jeszcze jakos inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 31.07.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Czy orientujecie się gdzie są najlepsze jakościowo bloczki betonowe w naszej okolicy? U Barabasia twierdzą, ze robią je z B20, pozostali B15 (predom, składowice). Nie wiem natomaist jak z jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 03.08.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Nie wiem jak teraz z bloczkami - ja kupowałam przez Dejona z Bolesławca chyba - ale mam propozycję dla wszystkich tu zaglądających - może by tak i u nas wprowadzić tzw. "pchli targ" czyli co komu zostało a innym przydać się może po niższej cenie z budowy ???? Do tej pory wszystko oddawałam do hurtowni, ale został mi np. styropian na elewację o różnej grubości - sprawdzę ile jakiego i jak ktoś ma ochote odkupić to bardzo proszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 03.08.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Swietnie, bo ja wlasnie za tydzien bede kupowac styropian na ocieplenie fundamentow! ....firma tak wyliczyla mi bloczki betonowe ,ze zostal tylko JEDEN !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salam1 04.08.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 witam .Czy ktoś ma namiary na konkretnych kafelkarzy .pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 04.08.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Mam do odsprzedania 14 paczek (14 m2) wełny Rockwool Fasrock Max 15 cm, cena do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokesz 05.08.2008 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Mam do odsprzedania 14 paczek (14 m2) wełny Rockwool Fasrock Max 15 cm, cena do uzgodnienia Czolem Mi chyba zabraknie nieco wełny tyle ze mam rockwoola fasrock l (15) Ale na ocieplenie lukarn nie powinno przeszkadzac tam i tak duzo docinek. Daj na priva info jak to cenisz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 05.08.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Cześć czy ktoś z Was lub Waszych znajomych budował z Ytonga i może mi polecić (lub odradzić) ekipę która potrafi z tego budować? albo jakąkolwiek porządna ekipę budowlana a może miał ktoś z Was kontakt z ekipą Pana Dariusza z Lubina (Przylesie)? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioxter 05.08.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Mam do sprzedania stemple budowlane okolo 160 szt. deski oraz kantówki. cena do uzgodnienia. Okolice Lubina. Tel 663170240 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 06.08.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Czy ktoś z was miał do czynienia z firmą "BUZDYSARTI" - Andrzej Buzdygan usługi budowlane z siedzibą w Orzeszkowie 72 Wińsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.08.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Swietnie, bo ja wlasnie za tydzien bede kupowac styropian na ocieplenie fundamentow! ....firma tak wyliczyla mi bloczki betonowe ,ze zostal tylko JEDEN !!! ale do ocieplenia fundamentów idzie inny styropian (twardszy). Mi pozostały elewacyjnego 3 pełne paczki o gr. 5 cm (15) i niekompletne - gr.10 i 12 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 06.08.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Czy ktoś z was miał do czynienia z firmą "BUZDYSARTI" - Andrzej Buzdygan usługi budowlane z siedzibą w Orzeszkowie 72 Wińsko Miałem, ale tylko przy wycenie. Nie wspominam najlepiej... Pan zaoferował mi cenę 230 tyś zł za stan surowy z dachem (dom 130 m2) i na tym zakończyłem moją przygodę z tą firmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.08.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Delokatnie mówiąc, w pupciach im się poprzewracało. Jak się koniunktura za niedługo przez wysokie oprocentowanie kredytów skończy, to będą się prosić aby za 40 tys z dachem zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 06.08.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Czy ktoś z was miał do czynienia z firmą "BUZDYSARTI" - Andrzej Buzdygan usługi budowlane z siedzibą w Orzeszkowie 72 Wińsko Miałem, ale tylko przy wycenie. Nie wspominam najlepiej... Pan zaoferował mi cenę 230 tyś zł za stan surowy z dachem (dom 130 m2) i na tym zakończyłem moją przygodę z tą firmą Dobrze wiedzieć że nie tylko mi ich oferta wydała się co najmniej dziwna mi domek 160 m2 stan surowy z dachem wycenił na 270 tys PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokesz 07.08.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam A fachowcow od podlogowki, takich co nie klada jak popadnie, tylko wiedza jak to rozplanowac i polozyc mozecie polecic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 07.08.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam wszystkich czytających to forum i mam do zaoferowania ładny kawałek ziemi a raczej działke budowlaną w okolicy Legnicy blisko trasy Legnica - Lubin. Powierzchnia do uzgodnienia max 40 arów cena do dogadania i miłych fajnych przyszłych sąsiadów. tel. kontaktowy 505167474 POZDROWIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 07.08.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dobrze wiedzieć że nie tylko mi ich oferta wydała się co najmniej dziwna mi domek 160 m2 stan surowy z dachem wycenił na 270 tys PLN Też gościu wyceniał 5 min wertując projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 07.08.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dobrze wiedzieć że nie tylko mi ich oferta wydała się co najmniej dziwna mi domek 160 m2 stan surowy z dachem wycenił na 270 tys PLN Też gościu wyceniał 5 min wertując projekt? Dostał w piątek po południ około 18,00 a w poniedziałe około 8 rano miałem ofertę. . Fakt domek nie jest zbyt skomplikowany a nawet powiem że, prosty w swej prostocie ale pewne obliczenia trzeba wykonać, ja myślę że, gość ustalił sobie stawkę z 1m2 powierzchni stanu surowego otwartego z dachem i tylko przelicza wynik wrzuca w standardową ofertę robi małą korektę i puszcza do klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabsien 07.08.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Gdzie kupowaliście styropian do ocieplenia domku i jaki możecie polecić? ja mam zamiar zacząć w przyszłym tygodniu ocieplać a jeszcze nic nie zalatwilam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Older 07.08.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Ja kupowałem w Cerbudzie w Złotnikach k/Legnicy, Swisspor, 119zł/m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts