Andreas1 22.02.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam:Witam moje ceny to:mapa do celow projektowych - 500 zlplan zagospodarowania 500 zl + Vatprzylącza - 350 zl - prąd (kanalize i wodę) miałem wcześniejuzgodnienia okolo 70 zł za 1 szt. okolo 5 szt.oplata w zakladzie energetycznym 140 zł + 1400 za odbiór prądu 10,4 kVprojekt - 1200 zł,Wyszło tak:adaptacja, projekt, zagospodarowanie - razem 2300 zl.mapa do celów projektowych - 500 złenergetyka - opłata ok. 1400 zl + szafka pomiarowa i inne duperele 900 złrazem - 5100 zł (bez przylączenia kanalizacji i wody bo to zrobilem wcześniej) czas oczekiwania na pozwolenie na budowę - okolo 2 miesiące (na szczęście w Niemstowie nie ma szkód górniczych, bo byloby dlużej) cena nie obejmuje nadzoru kierownika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andreas1 22.02.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Witam:Witam moje ceny to:mapa do celow projektowych - 500 zlplan zagospodarowania 500 zl + Vatprzylącza - 350 zl - prąd (kanalize i wodę) miałem wcześniejuzgodnienia okolo 70 zł za 1 szt. okolo 5 szt.oplata w zakladzie energetycznym 140 zł + 1400 za odbiór prądu 10,4 kVprojekt - 1200 zł,Wyszło tak:adaptacja, projekt, zagospodarowanie - razem 2300 zl.mapa do celów projektowych - 500 złenergetyka - opłata ok. 1400 zl + szafka pomiarowa i inne duperele 900 złrazem - 5100 zł (bez przylączenia kanalizacji i wody bo to zrobilem wcześniej) czas oczekiwania na pozwolenie na budowę - okolo 2 miesiące (na szczęście w Niemstowie nie ma szkód górniczych, bo byloby dlużej) cena nie obejmuje nadzoru kierownika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 22.04.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Witam Mam prośbę do Was wszystkich budujących się w mojej okolicy, ostatnio pożegnałam się na dobre z moim Wykonawcą i szukam jakiejś dobrej ekipy do elewacji, tarasów, schodów i wykończeniówki, bo inni których znam są zajęci do lata albo zbyt drodzy, jak macie jakieś sprawdzone adresy to proooooszęęęę pomocy, robota czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 22.04.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niewielka 27.04.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam!ja również planuję rozpocząć w tym roku budowę naszego domku w Niemstowie- obecnie czekam na pozwolnenie na budowę i zaczynam szukać dobrego kredytu. A może coś polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anapolon24 01.05.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 ile kghm oddaje za fundamenty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reziolki 02.05.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Ja 08.05 podpisuje umowe na kupno dzialki z wylanymi fundamentami. Na razie jestem na etapie szukania ekipy budowlanej (niestety wiekszosc juz zajeta), musze jeszcze zrobic zmiany w wiedzbie, bo chcemy dachowke, a projekt jest na blache. Moze mozecie kogos polecic, napiszcie gdzie bedziecie kupowac materialy budowlane.Tak ogolnie to jestem zielona w budowaniu ale czytam forum calymi dniami i mam nadzieje ze cos to da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 02.05.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Moze masz ochote zobaczyc jak robie dachy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 11.05.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ile kghm oddaje za fundamenty?? A oddaja ? Ja wiem tylko o dobrym kredycie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.06.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e2000 05.06.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam wszystkich!Ja wykańczam dom w Przemkowie.W sierpniu przeprowadzka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 06.06.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 e2000 super ale ci zazdroszczę u mnie jeszcze kupe roboty, jakieś zdjęcia prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KIA 07.06.2006 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 My też planujemy przeprowadzkę w sierpniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e2000 13.06.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Zdjęcia bardzo chętnie,ale wstyd się przyznać nie umię ich wklejać('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 21.06.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Witam, ja też może zacznę się budować w Jaczowie koło Głogowa tym roku. W najgorszym wypadku na wiosnę następnego. Domek Kornelia z Archipelagu. A czy już ktoś wie ile KGHM oddaje za fundamenty. I co za super kredyt dają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KIA 22.06.2006 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witamy sąsiadkę!Nasz domek już stoi w Jaczowie i z tego co wiem tego terenu szkody górnicze nie obejmują, ale więcej na ten temat wie mój mężuś. Zaglądnie tu później! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 22.06.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witamy sąsiadkę! Nasz domek już stoi w Jaczowie i z tego co wiem tego terenu szkody górnicze nie obejmują, ale więcej na ten temat wie mój mężuś. Zaglądnie tu później! Witam, naszą działkę i sąsiednie już obejmują szkody górnicze dostaliśmy już pismo od KGHM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata30 22.06.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam!!! Jak miło.... tyle osób z tej okolicy, myślę, że będziemy się wymieniać doświadczeniami, poradami, i wrażeniami z budowy:-) Mamy działkę w Sobinie koło Polkowic. Jesteśmy na etapie załatwiania pozwoleń-już niewiel nam zostało i mamy nadzieję, że na jesień tego roku fundamenty postawimy... Własnie szukamy firmy do fundamentów,ławy może macie kogoś? Poszukujemy również jakiegos baraku na budowę, bo chyba to jest nawet wymagane... (trzeba coś kupić niedrogiego) Pozdrawiam wszystkich!!! Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 22.06.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Witam!!! Jak miło.... tyle osób z tej okolicy, myślę, że będziemy się wymieniać doświadczeniami, poradami, i wrażeniami z budowy:-) Mamy działkę w Sobinie koło Polkowic. Jesteśmy na etapie załatwiania pozwoleń-już niewiel nam zostało i mamy nadzieję, że na jesień tego roku fundamenty postawimy... Własnie szukamy firmy do fundamentów,ławy może macie kogoś? Poszukujemy również jakiegos baraku na budowę, bo chyba to jest nawet wymagane... (trzeba coś kupić niedrogiego) Pozdrawiam wszystkich!!! Beata Witam, nam będzie robiła firma BUD REM czy jakoś tak,siedzibę mają w Radwanicach i o barak nie trzeba się martwić bo oni mają swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 05.07.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam, jak tam postępy - nikt się nie odzywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts