kasiakp 20.01.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Czesc Oj cos tu cichooo Ja mam chyba jakiegos pecha do Glogowa ( specow od dachu) mamy umowe podpisana na pazdziernik / listopad konczy sie juz styczen i co....nic najpierw zamowili wiezbe dopiero w listopadzie, potem juz za pozno bo oni w grudniu nie pracuja, potem byly mrozne dni i trzeba czekac na odwilz a jak juz przyszla to cicho sza.. no matko jedyna jaka jestem zla Mialam nadzieje ze zanim pojde na porodowke to chociaz moja maximka daszek piekny bedzie miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_P 20.01.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 czy ma ktos moze namiary na pozadna ekipe do ocieplenie poddasz (welna,regipsy itd) , sporo skosow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabsien 21.01.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Mogę polecić (a przynajmniej tak mi się wydaje:)) fachowca,który u mnie kończy ocieplenie i ,,głaskanie" ścian,ale dostępny będzie chyba za ok miesiąc ma mi jeszcze płytki położyć i sufity na parterze częściowo podwiesić Podesłać kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavier 01.02.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam Na wiosnę planuję wstawianie okien, polecacie jakieś firmy z okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodoki 01.02.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 czy ma ktos moze namiary na pozadna ekipe do ocieplenie poddasz (welna,regipsy itd) , sporo skosow. tel. do sympatycznego "regipsiarza"- 888373199- aktualnie wolny od ręki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 02.02.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam wszystkich stoję przed powaznym wyborem pokrycia dachowego i zastanawiam sie nad dachówką czy blachą ? Dach prosty 2 spadowy bez lukarn tylko mały daszek nad wejściem kąt dachu to 49. Prosze o jakies rady. Zastanawiam się nad L15 anagoba czy anagoba szlachetna czym sie to rózni opróczceny. Prosze o poradę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 02.02.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam sie Jak juz wiecie mamy jakiegos pecha z tym Glogowem Moj malz pojechal tam w sobote bezposrednio do pana P. a ten mowi ze przeciez ciesla na nas czeka Zadzwonili jeden gadal co innego drugi co innego zaczeli sie motac niewazne...stanelo na tym ze od nast poniedzialku maja sie u nas stawic i dach w lutym ma byc - no zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 02.02.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 czy ma ktos moze namiary na pozadna ekipe do ocieplenie poddasz (welna,regipsy itd) , sporo skosow. 669 982 824 doskonały fachowiec, na pewno nie jest wolny "od ręki" ale warto troszkę poczekać Zadzwoń, zapytaj. My polecamy. To jeden z niewielu ludzi na naszej budowie, którego oceniamy na "5", a oceniamy baaaaardzo krytycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ale grzes 02.02.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam wszystkich stoję przed powaznym wyborem pokrycia dachowego i zastanawiam sie nad dachówką czy blachą ? Dach prosty 2 spadowy bez lukarn tylko mały daszek nad wejściem kąt dachu to 49. Prosze o jakies rady. Zastanawiam się nad L15 anagoba czy anagoba szlachetna czym sie to rózni opróczceny. Prosze o poradę? jak chcesz zobaczyć angobe na dachu zapraszam pokrycie tylko dachówka ciężki dach a u nas wieje z roku na rok coraz mocniej a kasa bardzo podobna a dach jak najprostszy jak najmniej okien dachowych lukarn itp bo czyż jest w domu droższy element niż dach ia ile procentowo jest spartolonych trudnych dachów prostota to ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 03.02.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 z tego co mi mówino-angoba szlachetna na dłużej pozostanie bez jakichś naleciałości, które niestety po kilkudziesięciu latach mają wszystkie dachówki Zaznaczam, że tak mi powiedziano-ja zupełnie się na tym nie znam. Opierając sie na opinii innych wybrałam angobe szlachetną-L15. Także mozna zobaczyc, mam dom pod Legnicą LillaLyktan, czy ten Twój fachman robi także ocieplenie i podłogę stropu drewnianego? A może ktoś z Was wie, jaki to jest koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 03.02.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 czy możecie mi doradzić, gdzie najlepiej mogę nabyć (dobra cena + dobra jakość) bramę garażową, rolety zewnętrzne i drzwi wejściowe.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 03.02.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Brama Hormann...polecam Okna + Rolety Firma FACHMANN Złotoryja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LillaLyktan 04.02.2009 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 LillaLyktan, czy ten Twój fachman robi także ocieplenie i podłogę stropu drewnianego? A może ktoś z Was wie, jaki to jest koszt? Niestety nie wiem. On to taka "złota rączka". Czego się nie chwyci to stara się zrobić bardzo dokładnie, zawsze kombinuje z nowymi pomysłami, żeby było praktycznie. Hobbysta taki. Ale czy robi też ocieplenia na stropach drewnianych to nie wiem. Najlepiej zadzwoń i zapytaj osobiście - pośrednicy są zbędni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 04.02.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Brama Hormann...polecam Okna + Rolety Firma FACHMANN Złotoryja A mozesz podac namiary na tą firmę bo musze sie rozglądać za oknami i jak sie kształtuja ceny np. bramy , rolet. Pozdrowionka HANIA Z GARAŻEM- MÓJ DOMEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 04.02.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Brama Hormann...polecam Okna + Rolety Firma FACHMANN Złotoryja Hormann wycenił mi na 5 tys !!!!!!!! Trochę duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 04.02.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Jaki wymiar??Podaj mi wymiary, rodzaj wypełnienia, napęd...ja podam Ci cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 04.02.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Fachmann - 503193495 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 04.02.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Jaki wymiar??Podaj mi wymiary, rodzaj wypełnienia, napęd...ja podam Ci cenę Oglądałam Wasz domek jest piekny Super a jak sprawdza sie podłogówka na deskach merabu ? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 04.02.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Jaki wymiar??Podaj mi wymiary, rodzaj wypełnienia, napęd...ja podam Ci cenę wymiary 2400x2125 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 05.02.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 proszę podaj jeszcze kolor, rodzaj LPU, napęd Supramatic, Promatic etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts