Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lubin -budowa w okolicy? Legnica, Polkowice, Głogów?

Recommended Posts

Czesc

Oj cos tu cichooo

Ja mam chyba jakiegos pecha do Glogowa ( specow od dachu)

mamy umowe podpisana na pazdziernik / listopad konczy sie juz styczen i co....nic

najpierw zamowili wiezbe dopiero w listopadzie, potem juz za pozno bo oni w grudniu nie pracuja, potem byly mrozne dni i trzeba czekac na odwilz a jak juz przyszla to cicho sza.. no matko jedyna jaka jestem zla

Mialam nadzieje ze zanim pojde na porodowke to chociaz moja maximka daszek piekny bedzie miala :evil:

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Witam wszystkich stoję przed powaznym wyborem pokrycia dachowego i zastanawiam sie nad dachówką czy blachą ? Dach prosty 2 spadowy bez lukarn tylko mały daszek nad wejściem kąt dachu to 49. Prosze o jakies rady. Zastanawiam się nad L15 anagoba czy anagoba szlachetna czym sie to rózni opróczceny.

Prosze o poradę? :-?

Witam sie

Jak juz wiecie mamy jakiegos pecha z tym Glogowem Moj malz pojechal tam w sobote bezposrednio do pana P. a ten mowi ze przeciez ciesla na nas czeka Zadzwonili jeden gadal co innego drugi co innego zaczeli sie motac

niewazne...

stanelo na tym ze od nast poniedzialku maja sie u nas stawic i dach w lutym ma byc - no zobaczymy

czy ma ktos moze namiary na pozadna ekipe do ocieplenie poddasz (welna,regipsy itd) , sporo skosow.

669 982 824 doskonały fachowiec, na pewno nie jest wolny "od ręki" ale warto troszkę poczekać Zadzwoń, zapytaj. :) My polecamy. To jeden z niewielu ludzi na naszej budowie, którego oceniamy na "5", a oceniamy baaaaardzo krytycznie.

Witam wszystkich stoję przed powaznym wyborem pokrycia dachowego i zastanawiam sie nad dachówką czy blachą ? Dach prosty 2 spadowy bez lukarn tylko mały daszek nad wejściem kąt dachu to 49. Prosze o jakies rady. Zastanawiam się nad L15 anagoba czy anagoba szlachetna czym sie to rózni opróczceny.

Prosze o poradę? :-?

jak chcesz zobaczyć angobe na dachu zapraszam

pokrycie tylko dachówka ciężki dach a u nas wieje z roku na rok coraz mocniej

a kasa bardzo podobna a dach jak najprostszy jak najmniej okien dachowych lukarn itp

bo czyż jest w domu droższy element niż dach

ia ile procentowo jest spartolonych trudnych dachów

prostota to ideał

z tego co mi mówino-angoba szlachetna na dłużej pozostanie bez jakichś naleciałości, które niestety po kilkudziesięciu latach mają wszystkie dachówki Zaznaczam, że tak mi powiedziano-ja zupełnie się na tym nie znam. Opierając sie na opinii innych wybrałam angobe szlachetną-L15. Także mozna zobaczyc, mam dom pod Legnicą

LillaLyktan, czy ten Twój fachman robi także ocieplenie i podłogę stropu drewnianego? A może ktoś z Was wie, jaki to jest koszt?

LillaLyktan, czy ten Twój fachman robi także ocieplenie i podłogę stropu drewnianego? A może ktoś z Was wie, jaki to jest koszt?

Niestety nie wiem. On to taka "złota rączka". Czego się nie chwyci to stara się zrobić bardzo dokładnie, zawsze kombinuje z nowymi pomysłami, żeby było praktycznie. Hobbysta taki. :wink: Ale czy robi też ocieplenia na stropach drewnianych to nie wiem. Najlepiej zadzwoń i zapytaj osobiście - pośrednicy są zbędni. ;-)