Wojtek97 19.05.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Bierz gotowa zaprawe ze składowic, a numer na piach to na pria wyśle Proszę również o namiar na piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soohy 20.05.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 również szukam fachowca do poddasza oraz dp położenia gresu i płytek w dwóch łazienkach.Możecie kogoś polecić?Ile płaciliście za wykonanie tych prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Majsner 22.05.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam.Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma może namiary na dobrego architekta, który wykona dobrze adaptacje projektu, najlepiej z okolic Lubina lub Polkowic? Proszę o przesłanie wiadomości na priva wysylam Witam, czy ja też mogę prosić? Ja tez bardzo prosze !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 22.05.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 P.Iwonko, jeśli Legnica to polecam gorąco Wiktora Podgórskiego. Takiej solidności, rzetelności i terminowości wsród architektów nigdy wcześniej nie widziałam. Cenowo także atrakcyjny. Jest i wada-Baaardzo zapracowany, jednak jak się podejmuje to bez zarzutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Majsner 22.05.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 P.Iwonko, jeśli Legnica to polecam gorąco Wiktora Podgórskiego. Takiej solidności, rzetelności i terminowości wsród architektów nigdy wcześniej nie widziałam. Cenowo także atrakcyjny. Jest i wada-Baaardzo zapracowany, jednak jak się podejmuje to bez zarzutów dzięki serdeczne dzięki moze jakis telefon lub namiar @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Majsner 22.05.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 P.Iwonko, jeśli Legnica to polecam gorąco Wiktora Podgórskiego. Takiej solidności, rzetelności i terminowości wsród architektów nigdy wcześniej nie widziałam. Cenowo także atrakcyjny. Jest i wada-Baaardzo zapracowany, jednak jak się podejmuje to bez zarzutów dzięki serdeczne dzięki moze jakis telefon lub namiar @ Juz znalazłam telefon P.Podgórskiego ale zajety az do pażdziernika ...pomózcie muszę zrobić ekspertyzę techniczną i projekt budynku przekwalifikowanego z gospodarczego na mieszkalny...z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek_sziwa 22.05.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Tak z ciekawosci spytam.....kupilem dzialke rok temu za 3000zl/ar, w sumie 15 arow, 45tys pln. Dzialka oczywiscie budowlana, w Brunowie k. Lubina. Mieszkam za granica i tak sie zastanawiam czy moja dzialka jest obecnie warta cos wiecej ? Ile teraz "stoja" dzialki budowlane w okolicach Lubina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek97 24.05.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Może ktoś się orientuje jak jest z VAT na materiały (chodzi o odliczenie od podatku), a moze lepiej kupować bez faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 24.05.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 I właśnie za to m.in cenię p. Podgórskiego. Inni umawiają się na za miesiąc, wiedząc,ze także nie mają czasu!!!!!!!!Potem przedłużają i irytują klientów w nieskończoność. Pan Wiktor mówi wprost, jak wyglada sytuacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabsien 24.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Może ktoś się orientuje jak jest z VAT na materiały (chodzi o odliczenie od podatku), a moze lepiej kupować bez faktury. VAT nadal można odliczać, więc przekalkuluj sobie czy zawsze bez faktury wyjdzie taniej:) włąsnie czzekam na zwrot i kilka dodatkowych tysięcy na koncie na pewno poprawi mi humor:) czasami można też umówić się na fakture za usługę (materiał w cenie) bedzie ona na 7 % Vat więc oszczędność jest od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tol_ka 26.05.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 witam,potrzebuje blaszak 3x5 na budowe w Zimnicach,moze ktos chce odsprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tol_ka 26.05.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 a jeżeli nie macie odsprzedac to może ktoś podzieli się informacją gdzie można go kupić w dobrej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2405 26.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ja blaszak kupowałam przez internet. Nie pamiętam skąd-wpisz producent garaż blaszak-wyskoczy w google! Za taki mały zapłaciłam 800zł, przywieżli i zamontowali w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 27.05.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ja kupiłem z tej firmy standardowy. http://www.maritom.pl/index.php Kilka dni wcześniej przekazuja termin dostawy.Montaż i dostarczenie w cenie.Należy wypożiowmować miejsce postawienia blaszaka /ja wypoziomowałem 6 betoników i na tym mi postawili/ Jeżeli mają dostep do prądu to całość operacji trwa około 20min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 01.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Coś straszny spokój w tej naszej grupie pewnie wszyscy na budowach siedzą. A może ktoś buduje sie niedaleko mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 02.06.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Coś straszny spokój w tej naszej grupie pewnie wszyscy na budowach siedzą. A może ktoś buduje sie niedaleko mnie? ja się buduje koło Ciebie, jakieś 50 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 02.06.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Lodowka1, łał budujesz na "osiedlu" w Górzycy?, a może nawet na "mojej" ulicy? no tak, 50 m świadczy ze bedziemy sasiadkami. Moze kiedys jakas kawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lodowka1 02.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Lodowka1, łał budujesz na "osiedlu" w Górzycy?, a może nawet na "mojej" ulicy? no tak, 50 m świadczy ze bedziemy sasiadkami. Moze kiedys jakas kawka? Nie no żartowałem, a to przez to, że nie podałeś gdzie się budujesz, a pytasz czy ktoś buduje się niedaleko;) Ja w Oborze, także na kawkę, tak czy siak, mogę skoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 03.06.2009 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Lodowka to tak jak ja Moja Maxima tez w Oborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 04.06.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ech, ale zarty sobie ze mnie robisz, nieładnie, nieladnie Już wyzej napisałam buduję domek w Górzycy, więc jak ktoś ma po drodze to zapraszam.... A tak mam pytanie do tych "co to już budują". My zaczynamy na poczatku lipca, no i trzeba zamówić pewnie jakis tam materiał, doradźcie, która hurtownia ma takie w miarę normalne ceny, w której da się wynegocjować jakieś tam rabty, no i co sądzicie o Predomie[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts