Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lubin -budowa w okolicy? Legnica, Polkowice, Głogów?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Czy ktoś miał styczność z firmą EUROBUD z Lubina, chodzi o wykonanie dachu przez tą firmę. Proszę o jakieś opinie.

:o JESLI CHODZI O FIRME EUROBUD TAM JEST TAKI WYSOKI MAJSTER BOGDAN TO U NAS WŁASNIE KONCZA DACH-SA SŁOWNI W POROWNANIU DO POPRZEDNIKOW MAJA NAWET STRONE INTERNETOWA-MY SZUKAMY TERAZ OKIEN I DRZWI ORAZ FACHOWCOW OD TYNKOW -KTO POLECI KOGOS DOBREGO

Witam

Czy ktoś miał styczność z firmą EUROBUD z Lubina, chodzi o wykonanie dachu przez tą firmę. Proszę o jakieś opinie.

:o JESLI CHODZI O FIRME EUROBUD TAM JEST TAKI WYSOKI MAJSTER BOGDAN TO U NAS WŁASNIE KONCZA DACH-SA SŁOWNI W POROWNANIU DO POPRZEDNIKOW MAJA NAWET STRONE INTERNETOWA-MY SZUKAMY TERAZ OKIEN I DRZWI ORAZ FACHOWCOW OD TYNKOW -KTO POLECI KOGOS DOBREGO
eurobud z lubina robili u naszych sasiadow w oborze dach i elewacje,z tego co wiem fajna ekipa szkoda ze nie u nas-my mamy do kitu dach-ale było mineło szukamy teraz dobrego murarza do wymurowania ogrodzenia z cegły klinkier-kto poleci kogos takiego :roll:

Jakie są ceny pustaków ceramicznych poroton ? szerokość 24

Najtaniej znalazłem 4,15/szt. Poroton Roben

4,85/szt. Poroton Wienerberger

A może ytong 7.30/szt

Podajcie gdzie i za ile?

Pozdrawiam

Jeżeli to są ceny brutto to bardzo tanio. Ja brałem w sierpniu Wienerbergera z MAT_BUDEXU po 4,98 zł a sprawdzałem w okolicy i mieli najtaniej.