Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lubin -budowa w okolicy? Legnica, Polkowice, Głogów?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jakie są ceny pustaków ceramicznych poroton ? szerokość 24

Najtaniej znalazłem 4,15/szt. Poroton Roben

4,85/szt. Poroton Wienerberger

A może ytong 7.30/szt

Podajcie gdzie i za ile?

Pozdrawiam

Jeżeli to są ceny brutto to bardzo tanio. Ja brałem w sierpniu Wienerbergera z MAT_BUDEXU po 4,98 zł a sprawdzałem w okolicy i mieli najtaniej.

To są ceny brutto. Na dzień wczorajszy.

Nie można w taki sposób porównywać cen ,bo pustaki mają inne wymiary i różnie wchodzą na metr.czasami jest ich 8 a czasami 11-13.Ceny powinny być podane w metrach.

601931129 - p. Prośniak

potwierdzam! Prośniak -solidny, słowny, kompetentny

:)

dzieki

Hej... u mnie Prośniak robił tynki... miał robić wylewki tez ale nam się przeciągnęło a potem on już nie miał czas. Fakt, są solidni i sprawni, ale muszę powiedzieć,że jakbym miała brać jeszcze raz kogoś, to wzięłabym mojego kuzyna z Miłosnej. On wcześniej nie mógł dlatego wzięłam Prośniaka. Zrobił mi te tynki, tak że teraz przed malowaniem będę musiała zacierać niektóre miejsca, bo nie są za rewelacyjne :cry: A po to przecież się robi tynki gipsowe,żeby były gładkie jak lustro...

Dla zainteresowanych w razie czego podaję numer do kuzyna: 605 106 922- naprawdę solidni i robią suuuper!

Witam wszystkich. Jestem nowa na tym forum . Obecnie jestem na etapie wyboru okien i bramy garażowej. Buduję w okolicach Lubina . Potrzebuję opinii o sprzedawcach okien z Lubina lub Głogowa. Może ktoś mógłby polecić mi rzetelną firmę. Pozdrawiam Wszystkich :)

Anika ja zamawiałam w Chojnowie... okna z Okno-plast z Krakowa. Firma suuper, solidna, słowna i na czas!! Nazywa się GB Okna: 076 818 70 99 i kom: 602 216 030...

wiem,że w Lubinie koło mercusa, w takich baraczkach też są dobre okna. Mieliśmy tam brać,ale Chojnów dał nam dobrą cenę za okna, drzwi i bramę... ale moja przyjaciółka tam brała i stąd wiem,że są ok :lol:

Niestety p. Prosniak bardzo zajety i dopiero w listopadzie bedzie mial czas a nam sie nie usmiecha czekac 1,5miesiaca na niego

Moze ktos ma jakies inne namiary?

A ty Kasia masz już w końcu te posadzki?

ps. piszę tak na raty bo dawno mnie tu nie było, więc czytam i od razu piszę :lol:

mam mam prosniak skonczyl w piatek Mial byc w listopadzie ale ublagalismy go i wszedl do nas wczesniej

Jakie są ceny pustaków ceramicznych poroton ? szerokość 24

Najtaniej znalazłem 4,15/szt. Poroton Roben

4,85/szt. Poroton Wienerberger

A może ytong 7.30/szt

Podajcie gdzie i za ile?

Pozdrawiam

Jeżeli to są ceny brutto to bardzo tanio. Ja brałem w sierpniu Wienerbergera z MAT_BUDEXU po 4,98 zł a sprawdzałem w okolicy i mieli najtaniej.

To są ceny brutto. Na dzień wczorajszy.

Nie można w taki sposób porównywać cen ,bo pustaki mają inne wymiary i różnie wchodzą na metr.czasami jest ich 8 a czasami 11-13.Ceny powinny być podane w metrach.

Można, gdyż podałem rodzaj pustaka i firmę a osoba która ma minimalne pojęcie o tym będzie wiedziała ile pustaków wchodzi na m2.

Pozdrawiam

Rozpaliliśmy dziś po raz pierwszy w kominku......................... :lol: :lol: :lol:

I najprawdopodobniej ostatni............ :( :( :(

Okazało się że drezwo które nam sprzedano jako zleżałe już dobrych kilka lat jest świeże......................Znacie może kogoś kto sprzeda nam uczciwie drzewo zleżałe?????????????????????

Hej, co tutaj tak cicho? Czy nikt z naszych okolic juz tu nie zagląda? Czy nikt nie bedzie startował z budową swoich marzeń wiosną 2010? Czy nikt juz nie ma ochoty na dzielenie się z innymi swoimi spostrzeżeniami i dobrymi radami? Czy budowa domu aż tak bardzo wykańcza, czy poprostu jest tak czasochłonna, że na nic nie ma się czasu? Niech ktoś się odezwie!

Hej, co tutaj tak cicho? Czy nikt z naszych okolic juz tu nie zagląda? Czy nikt nie bedzie startował z budową swoich marzeń wiosną 2010? Czy nikt juz nie ma ochoty na dzielenie się z innymi swoimi spostrzeżeniami i dobrymi radami? Czy budowa domu aż tak bardzo wykańcza, czy poprostu jest tak czasochłonna, że na nic nie ma się czasu? Niech ktoś się odezwie!

Spieszymy się by zdążyć jak najwięcej zrobić przed zimą:)ale zaglądamy:) ja czekam, aż mi gmina sieć zrobi, a tak to prawie wprowadzać się mogę, tylko rolet nie powinnam podnosić, bo teren wokół domu wygląda.... :( :oops: :evil: :-?

a doświadczeniami podzielę się chętnie, proszę o pytania:)