ishar26 02.11.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Sprzedam stemple ok. 150szt/ 3zł szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodoki 02.11.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Baaaardzo polecam super fachowców od łazienek - naprawdę, jak codziennie patrzę na moją łazienkę ( zrobili nam 2 łazienki i ocieplenie poddasza) to jestem zadowolona że to właśnie ich wybraliśmy. Są dokładni, używają dobrych materiałów i nic nie robią na odwal- naprawdę nie zdarzają się tacy często ( zwłaszcza jak przychodzą po "pijących" góralach). Może i nie są tani i trzeba czekać ale za to efekty masz na całe lata.Tel. Marcin - 607481626.Pozdrawiam chłopaków!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlairWitch85 03.11.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Baaaardzo polecam super fachowców od łazienek - naprawdę, jak codziennie patrzę na moją łazienkę ( zrobili nam 2 łazienki i ocieplenie poddasza) to jestem zadowolona że to właśnie ich wybraliśmy. Są dokładni, używają dobrych materiałów i nic nie robią na odwal- naprawdę nie zdarzają się tacy często ( zwłaszcza jak przychodzą po "pijących" góralach). Może i nie są tani i trzeba czekać ale za to efekty masz na całe lata. Tel. Marcin - 607481626. Pozdrawiam chłopaków!!!! Dziekuje dodoki Ja tez jestem tego zdania ze lepiej zaplacic wiecej, ale powierzyc robote prawdziwym fachowcom a nie pseudo..... Ja nauczke dostalam po murarzach. Sciany byly tak krzywe ze Pan od ocieplen ze swoja ekipa uzywal 3 rodzajow styropianow. zaczynal kleic styropianem 14 cm. a na samym szczycie konczyl 10 cm :( ale mamy piony, poziomy i wogole plaszczyzny cacy a na tynku zadnych plam ani odcieni nam zostaly jeszcze tylko te lazienki, panele, montowac drzwi wewnetrzne i sie wprowadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 03.11.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 BlairWitch85 napisał ...i sie wprowadzamy Alllllllle Wam fajnie, a przed nami jeszcze tyyyyyle rzeczy do zrobienia (praktycznie wszystko ;D). Mamy ekipę na roboty budowlane od "wbicia pierwszej łopaty w ziemię" do kompletnego dachu- koszt robocizny to 35.000 zł. Wykonawca polecony i podobno chwalony dookoła... Jupiiii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodoki 04.11.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 35 tys, fundamenty z dachem to chyba coś nie tak - zweryfikuj jeszcze raz wszystko i spisz umowę z ekipą bo się może skończyć .....Moim zdaniem to zdecydowanie za mało - możesz czuć się szczęśliwcem ale ja bym uważała.Powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 04.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Umowę już spisałam i mam nadzieję, że nic nie pominęłam. Prawdopodobnie w piątek będzie się podpisywać. Pan chciał trochę więcej, ale MM się potargował. Firma z Wrocławia (czy okolic) wyceniła wstępnie to samo na około 38.000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodoki 04.11.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ale wam zazdroszczę - ja rok temu zapłaciłam 80 tys. za taką robociznę. Ten 2007- 2008 rok na materiały budowlane i robociznę był zabójczy. Niestety wtedy zaczęliśmy się budować i byliśmy optymistami - niestety trochę nas " stargał" finansowo ten okres Ale cóż- co nas nie zabiło to może wzmocni? Do szpadli i kielni !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 04.11.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Czy orientujecie się ile za robociznę inst elektrycznej domku teraz sobie magicy życzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 04.11.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Czy orientujecie się ile za robociznę inst elektrycznej domku teraz sobie magicy życzą my mamy oferty od 4 do 4,5 tyś instalacja i odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 05.11.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 my placimy 3300 plus do tego odbior a to bedzie kosztowac okolo 200-300zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 05.11.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Hej! Potrzebuję orientacyjnej ceny betonu w okolicach (m.in Składowice). Interesuje mnie B-10, B-15, B-20. Będę baaardzo wdzięczna za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 06.11.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Firma th-bethon ma bardzo dobry beton i z tego co sie oreientowalem w mojej okolicy najlepsze ceny! (Głogów)Nie wiem czy w Lubinie maja oddzial,trzeba sprawdzic. Za beton B10 i B20 placilem 215 zl brutto za m3 Podaje nr do przedstawiciela handlowego 662 066 928 Mozna z nim wynegocjowac znacznie lepsze ceny niz te ktore podaje osoba z biura firmy th-bethon Powodzenia! P.S. Przypomne przy okazji,ze... Oddam ziemie z wykopu,ziemia nadaje się do niwelacji terenu.Oferowana ziemia znajduje się w okolicy Polkowice- GłogówOsoby zainteresowane proszę o kontakt tel... 0 660 777 660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 09.11.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dziękuję- znalazłam przedstawiciela th-beton w Polkowicach- czekam na odpowiedź odnośnie ceny.A u nas wnioski o warunki techniczne przyłączenia mediów złożone- ostatnie składają się dziś. Dziś też teściu ma popytać o ceny materiałów- bardzo jestem ciekawa. Będziemy budować prawdopodobnie z Porothermu 25, a 11,5 ma iść na ścianki działowe, potrzebujemy jeszcze oczywiście stal, bloczki na fundamenty, itd. A o ilu rzeczach człowiek jeszcze nawet nie wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta i pawel 11.11.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 witam potrzebuje ocieplic dobudowke-musze kupic styropian do ocieplenia stropodachu oraz pape termozgrzewalną-kto wie gdzie to kupie najtaniej chodzi o duża ilośc oraz czy zna ktos namiary na fachowcow od papy-pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 12.11.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 My styropian kupowaliśmy na allegro przy dużej ilości nie powinno być problemów z kupnem, bo często sprzedawcy mają określone minimum na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario0658 12.11.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 witam wszystkich Moze ktos podac jakis adres taniej hurtowni elektrycznej Interesuja mnie przewody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszek129 12.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 chyba najtaniej wychodzi w mercusie ale to zależy czy ten że tak powiem normalny styro czy z jakąś lepszą lambdą z vatem 97 bez problemu bez vatu 87 jakieś hurtownie to realne ceny oczywiście mowa o tym normalnym czyli yetico polstyr itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alossa 20.11.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Hm...chyba ostro działacie?? My też idziemy za ciosem:)Okna już są,a nawet ocieplenie budynku zrośliśmy!Teraz elektryka i CO+hydraulika....zbieramy właśnie oferty i wybierzemy w miarę rozsądną Może podpowiecie gdzie najtaniej...ale i dobrze... No i później "wykończeniówka"...mamy zamiar zdążyć do końca roku do stanu deweloperskiego:)Wierzę,że się uda!!Hm...pod warunkiem,że sprzedam obecne mieszkanie:) Pomału też zapraszam firmy do projektów łazienek i kuchni..... Pozdrowienia dla Budowniczych "Ziomków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 26.11.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Mamy już warunki techniczne odnośnie wody i kanalizacji- czekamy jeszcze na prąd i gaz...A tymczasem wyliczyli nam wysokość renty planistycznej... 8.670 zł : o ( - nie bedę komentować- szkoda słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 26.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Jeśli można to zapytam: co to jest renta planistyczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts