szewczyk 08.12.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 "...to ta firma z Wrocławia, o której pisałam wcześniej, niestety nr telefonu wykasowałam, ale Pan szybciutko odpowiadał na moje maile, więc można zapytać go mailem o numer telefonu." budowlaniec siedzący w necie......... ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robmar 08.12.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 LUBIN DOLNOŚLĄSKIE - przyjmę zlecenia na roboty wykończeniowe i remontowe, układanie glazury,terakoty,kamienia naturalnego, przeróbki elektr.oraz hydrauliczne, wylewki, zabudowy z płyt G/K ,docieplenia, montaż armatury sanitarnej, montaż stolarki otworowej, paneli podłogowych ,malowanie ,tynki ozdobne(stiuk wenecki) tel.697132972 http://odsiebie.com/thumb.php/124230434720.jpg http://odsiebie.com/thumb.php/123877680968.JPG http://odsiebie.com/thumb.php/123877698192.JPG http://odsiebie.com/thumb.php/123992271842.JPG http://odsiebie.com/thumb.php/123992324390.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szewczyk 08.12.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 czy ktoś z Was budował z firmą "Pakos" p.Wszelaki z Lubina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 11.12.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 m&k zaglądnij sobie do swoich komentarzy do dziennika jest kilka osób które z chęcią będę śledzić twoje poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szewczyk 13.12.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 strasznie cienka frekwencja na tym forum, myslałem ze więcej się tutaj dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 14.12.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 strasznie cienka frekwencja na tym forum, myslałem ze więcej się tutaj dowiem ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 14.12.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A wy myślicie,że ludzie tylko siedzą na forum i czekają... bo może akurat ktoś będzie miał pytanie?? Ludzie budują, pracują i zaglądają tu jak mają chwilkę... dlatego cierpliwości... zadasz pytanie i jeśli ktoś będzie znal odpowiedź to na pewno Ci pomoże pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1719501284 14.12.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 m&k zaglądnij sobie do swoich komentarzy do dziennika jest kilka osób które z chęcią będę śledzić twoje poczynania zaglądałam, rzeczywiście stan w dzienniku zdecydowanie nieaktualny postaram się do końca roku powstawiać trochę fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clif 01.01.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Witam WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM 2010 ROKU !! Mam pytanie odnośnie przyłaczy gazowych. Potrzebuję ekipę z uprawnieniami do wykonania przyłacza z sieci przesyłowej..Czy ktoś z forumowiczów wykonywał sam przyłącze gazowe( od sieci gazowej do granicy działki)?? .Zależy mi na takim wariancie inwestcji poniewaz chciałbym miec już za wczasu w ręku pozwolenie na budowę takiego przyłącza bez oglądania się na gazownię. Decyzja podjeta z powodu hipotetycznej kopalni odkrywkowej. Poniewaz rząd dązy do zabezpieczenia złoża w 2010 roku(mam nadzieje ze sie nie uda ale..)to może dojśc do sytucji że będzie stał dom a nie dostaniemy pozwolenia na budowę przyłącza gazowego !!! . Może ktoś ma pomysł jak tę sprawę rozwiązac ?? Pozdrawiam[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 11.01.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Nie chcą nam dać gazu... Warunków z gazowni nie otrzymaliśmy, ponieważ jesteśmy dla nich nierentowni. Podłączenie sieci gazowej do naszej działki to dla nich koszt ponad 20 tys. zł, co im się nie opłaca... Trudno... Narazie przygotujemy sobie wszystkie instalacje, tak jak miały być pierwotnie, czyli łącznie z gazem. Może kiedyś coś się zmieni... No to chyba lada dzień będziemy składać papiery o PNB, tylko jeszcze czekamy na Pana architekta, aż skończy ze zmianami w naszym projekcie. Pozdrawiam wszystkich cieplutko w te zimne, pochmurne dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta i pawel 14.01.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 jak pisałam u nas dach zrobili ok mieli robic poddasze ale jak dzwonilam nie mieli wolnego terminu a czy sa dobrzy w kafelkach tego nie wiem-numer do nich chyba aktualny 693330431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mas 15.01.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witam!Poszukuję solidnego i niedrogiego fachowca od elektryki, proszę o jakieś namiary.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romans11 21.01.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Potrzebuje namiar na kogoś wykonanie schodów? Kogo polecacie? Jaki jest orientacyjny koszt wykonanie prostych schodów ze spocznikiem bez podstopnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodoki 22.01.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Potrzebuje namiar na kogoś wykonanie schodów? Kogo polecacie? Jaki jest orientacyjny koszt wykonanie prostych schodów ze spocznikiem bez podstopnia? U mnie schody zrobił facet ze Szprotawy - dębowe, nawet jestem zadowolona. tel. 501575537. ceny różne- od 6.000 bukowe do 8-10 za dębowe. Ale uwaga!!!!!! Do dzisiaj nie dostarczył mi brakującej listewki - montaż maj 2009!!! A oczywiście wszystko zapłaciłam w dniu montażu.Nienawidzę takiego traktowania klienta.Ale schody ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
99RA 22.01.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witam jestem tu nowa i chciałabym się dowiedzieć czy ktoś korzystał z usług architekt Aleksandry Sieradzkiej z Raszówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobraa 24.01.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 a ja zapytam jakie okna polecacie? oczywiście solidne i niedrogie macie jakieś typy na terenie dolnośląskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alossa 25.01.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja zamówiłam okna Greenline....fakt z daleka tj.:z Lubania,ale chłopaki przyjeżdżają natychmiast na pomiar i pozostałe transakcje.Ceny są niższe o ok 30% niż w Lubinie.Na okna i rolety czekałam równe 4 tygodnie.Szczerze polecam.Oto ich adres: http://artex.biz.pl/index.php?option=com_contact&Itemid=3 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 02.02.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Potrzebuje namiar na kogoś wykonanie schodów? Kogo polecacie? Jaki jest orientacyjny koszt wykonanie prostych schodów ze spocznikiem bez podstopnia? ja polecam gościa z Wrocka Bogusław Chyliński tel 663 129 404 a tu jego prace http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7361124 ja jestem baaaardzo zadowolona z jego pracy. Od początku budowy to najlepsza decyzja, najlepiej wykonana usługa i najlepsza inwestycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsurm 03.02.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Szukam dobrej ekipy do wymurowania płotu z klinkieru w okolicach Legnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 04.02.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Bede wdzieczny za informacje z naszego rejonu na temat uzytkownikow tzw domow szkieletowych,kanadyjczykow.Dokladnie szukam firmy wykonawczej w tej technologii i chcialbym zobaczyc ich "dziela" Z gory dziekuje za wszelkie podpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts