beti135 05.02.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Odkupię barak budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clif 07.02.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 witamJesli ktos ma na zbyciu stemple i deski szalunkowe albo inne pozostałości pobudowlane to prosze o wiadomosc na priva:).pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziama 08.02.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Hej wszystkim, my też budujemy się w okolicach Lubina, mamy już zamówione okna, a niedługo wejdą fachowcy od dachu. Niestety nie mamy jeszcze obłożonych kominów Może macie kogoś, kto byłby zainteresowany taką robotą za rozsądną cenę i jak najszybciej? kobraa My okna braliśmy w MS OKNA z Lubina, może nie były tanie, ale mają niski U i trafiliśmy na promocje -1 zł z a wkład trzyszybowy, na który się zdecydowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabsien 08.02.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Hej wszystkim, my też budujemy się w okolicach Lubina, mamy już zamówione okna, a niedługo wejdą fachowcy od dachu. Niestety nie mamy jeszcze obłożonych kominów Może macie kogoś, kto byłby zainteresowany taką robotą za rozsądną cenę i jak najszybciej? kobraa My okna braliśmy w MS OKNA z Lubina, może nie były tanie, ale mają niski U i trafiliśmy na promocje -1 zł z a wkład trzyszybowy, na który się zdecydowaliśmy dziama i kobraa Co do okien z MS to bardzo pilnujcie częstej regulacj szczególnie drzwi balkonowych ....(częściej niż zalecana w gwarancji). Mi już od ,,naprężeń" w wyniku ,,osiadania "pękła szyba i usłyszałam od nich:,,zdarza się ,ale szyba nie jest objęta gwarancją'... W sierpniu wszystko wyregulowane itp (przez nich po wielu telefonach, bo wzywaliśmy ich też do innych rzeczy), a zimą już przy drzwiach balkonowych takie szpary, że wiatr chula...(stojąc metr od drzwi czuć silny powiew wiatru, ponowna regulacja całkiem problemu nie rozwiązała, 10 letnie okna w mieszkaniu mam szczelniejsze ) Dobrze, że z oknami prawie nic się nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziama 10.02.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 gabsien dziękuje za info, będę ich mocno monitorować podczas montażu i wszystko się wypytam, okna nie są tanie, więc lepiej niech fuszery nie odstawiają, ale przyznam sie że trochę mnie przestaszyłeś ta opinią, mam nadzieje że u nas będzie wszystko ok, bo jak nie to tego dziadka z biura ... Ja mam jeszcze pytanie do wszystkich: może macie jakiś sprawdzonych fachowców do tynków maszynowych? ile taka ekipa bierze za metr? Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 13.02.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Hej, my też braliśmy MS okna i o ile z okien jesteśmy zadowoleni, to ze sprzedającego i jego ekipy montażowej dużo mniej. Trzeba ich bardzo, bardzo pilnować, bo później kontakt z nimi jest, hmmm powiedzmy, że trudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkli84 13.02.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Po dłuższej nieobecności i przerwie spowodowanej problemami większymi i mniejszymi,pojawiam się ponownie poszukując ekipy budowlanej , która wybuduje nam domek od podstaw w okolicy Lubina. Mamy pozwolenie na budowę i chcemy ruszyć jak tylko śniegi odpuszczą. Mam prośbę do wszystkich życzliwych o podanie namiarów na swoje porządne i zaufane ekipy na priva. Dziękuję przy okazji tym , którzy napisali do mnie wcześniej jednak nie udało nam się jeszcze znaleść ekipy, która mogłaby ruszyć tej wiosny. Dziękuje i proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziama 13.02.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 grzebiuszka a kto was sprzedawał okna? nam taki starszy pan, trochę śmieszny, ale taki jakiś dziwny, jakby wyłączony ze wszechświata, a ekipy będziemy pilnować, dzięki że na to zwróciłaś uwagę, bo człowiek taki czasem naiwny jest, a później tylko problemy go tapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 17.02.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Ja mam jeszcze pytanie do wszystkich: może macie jakiś sprawdzonych fachowców do tynków maszynowych? ile taka ekipa bierze za metr? Pozdrawiam wszystkich! Wcześniej pisaliśmy o ekipach od tynków... podałam namiary na sprawdzoną ekipę... polecam!! Ceny nie podaję, bo najlepiej samemu zadzwonić i się popytać. W razie czego podaję numer jeszcze raz : 605 106 922 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziama 17.02.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 kasiulakp dzięki za informacje, u ciebie oni robili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo lca 17.02.2010 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Hej wszystkim, my też budujemy się w okolicach Lubina, mamy już zamówione okna, a niedługo wejdą fachowcy od dachu. Niestety nie mamy jeszcze obłożonych kominów Może macie kogoś, kto byłby zainteresowany taką robotą za rozsądną cenę i jak najszybciej? kobraa My okna braliśmy w MS OKNA z Lubina, może nie były tanie, ale mają niski U i trafiliśmy na promocje -1 zł z a wkład trzyszybowy, na który się zdecydowaliśmy Z czego mają być te kominy, bo teraz to trochę nie bardzo za oknami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szalona kobieta 21.02.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 szalona kobietaposzukuje baraku budowlanego i ziemi ,może ktos poda mi jakies namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzebiuszka 21.02.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 grzebiuszka a kto was sprzedawał okna? nam taki starszy pan, trochę śmieszny, ale taki jakiś dziwny, jakby wyłączony ze wszechświata, a ekipy będziemy pilnować, dzięki że na to zwróciłaś uwagę, bo człowiek taki czasem naiwny jest, a później tylko problemy go tapią no ten sam i jeszcze szef jego się udzielał, bo my troszke nietypowe zamówienie mieliśmy pilnować trzeba, zwłaszcza tego, żeby sie przyłozyli do pomiarów otworów okiennych. U nas zmierzyli tylko jedno okno i to tylko dlatego, że było nietypowe. Reszte na oko i z projektu sobie zamówili. Troszke potem było zamieszania przy wstawianiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziama 23.02.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 grzebiuszkau nas pomierzył wszystkie okna, dzisiaj nam wstawiają pablo ica kupiliśmy już klinkier na kominy, mamy już fachowca, ale wyślij mi na priva cene za metr jaką bierzesz za położenie płytek (czeka nas ułożenie woodentica, a z tego co pamiętam ty masz już w tym zakresie doświadczenie) a z opłytkowaniem kominów poczekamy na lepszą pogodę- to już postanowione (mieliśmy to zrobić, przed ukończeniem dachu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokesz 23.02.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 helio macie moze kogos godnego od tarasow drewnianych kompleksowo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alossa 23.02.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 pablo ica kupiliśmy już klinkier na kominy, mamy już fachowca, ale wyślij mi na priva cene za metr jaką bierzesz za położenie płytek (czeka nas ułożenie woodentica, a z tego co pamiętam ty masz już w tym zakresie doświadczenie) a z opłytkowaniem kominów poczekamy na lepszą pogodę- to już postanowione (mieliśmy to zrobić, przed ukończeniem dachu) Powrót do góry Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość dziama Ja mam wycenę woodentica na całym dole...ok 60m2 w podłogach.... Dwie ekipy(dobre ekipy) powiedziały wstępnie 50zł za 1m.Cena do małej negocjacji:)oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alossa 23.02.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Krajanki i Krajanie:) Poszukuję kogoś od "zagadnień" kostki brukowej.Proszę podeślijcie namiary. Pozdrowienia wiosenne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 23.02.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Krajanki i Krajanie:) Poszukuję kogoś od "zagadnień" kostki brukowej.Proszę podeślijcie namiary. Pozdrowienia wiosenne:) 603 567 058 - bardzo fajny człowiek Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 23.02.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam, szukam inwestorów "Oliwki" z HB Studio. pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.02.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Tomaniu, dokladnie nie przegladalam Waszego dziennika ale pytanie z czego macie taras? cacy to, to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts