dorusia 03.03.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 szalona kobieta poszukuje baraku budowlanego i ziemi ,może ktos poda mi jakies namiary. Ja mam do sprzedania barak budowlany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 03.03.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Krajanki i Krajanie:) Poszukuję kogoś od "zagadnień" kostki brukowej.Proszę podeślijcie namiary. Pozdrowienia wiosenne:) 603 567 058 - bardzo fajny człowiek Polecam! Ja też jestem bardzo zainteresowana w tym temacie. Czy mozna z tego numeru tel skorzysatać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.03.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam! Poszukuje bardzo dobrego kafelkarza z wolnymi terminami ^^ Jeśli możecie to prosze przesłać mi numery telefonu na priv albo na gg: 4404476 "Nasz" Pablo lca tym sie zajmuje, napisz do Niego na pm-a, moze z terminami bedzie wolny. A ja szukam z okolic Legnicy po swietach "zlota raczke" do babraniny poremontowej takie drobne kurna sprawy mi zostaly i wszystkiego po trochu ... pol lazienki, wiatrolap g-k i ocieplenie w tym ustrojstwie dachu i takie tam - zdrowia juz do tego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobraa 08.03.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 nowyInwestor ta ziemia do niwelacji to daleko od Legnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo lca 08.03.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam! Poszukuje bardzo dobrego kafelkarza z wolnymi terminami ^^ Jeśli możecie to prosze przesłać mi numery telefonu na priv albo na gg: 4404476 "Nasz" Pablo lca tym sie zajmuje, napisz do Niego na pm-a, moze z terminami bedzie wolny. A ja szukam z okolic Legnicy po swietach "zlota raczke" do babraniny poremontowej takie drobne kurna sprawy mi zostaly i wszystkiego po trochu ... pol lazienki, wiatrolap g-k i ocieplenie w tym ustrojstwie dachu i takie tam - zdrowia juz do tego nie mam \Jeśli dalej potrzebujesz wykonawcy do poddasza to daj znać, podeślę Ci jednego Pozdrawiam Pablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 08.03.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witajcie!!!! Ja potrzebuje kupić drewno do kominka. Ma ktoś namiary na kogoś kto sprzedaje????????????? Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.03.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam! Poszukuje bardzo dobrego kafelkarza z wolnymi terminami ^^ Jeśli możecie to prosze przesłać mi numery telefonu na priv albo na gg: 4404476 "Nasz" Pablo lca tym sie zajmuje, napisz do Niego na pm-a, moze z terminami bedzie wolny. A ja szukam z okolic Legnicy po swietach "zlota raczke" do babraniny poremontowej takie drobne kurna sprawy mi zostaly i wszystkiego po trochu ... pol lazienki, wiatrolap g-k i ocieplenie w tym ustrojstwie dachu i takie tam - zdrowia juz do tego nie mam \Jeśli dalej potrzebujesz wykonawcy do poddasza to daj znać, podeślę Ci jednego Pozdrawiam Pablo Pablo, dzieki za checi ... ale to nie jest cale poddasze, tylko ocieplenie plus gk na suficie dachu w dobudowanym wiatrolapie, tego jest tylko troche z 8m2 i polozenie g-k na jednej scianie, wylozenie tego gresem .... do tego w lazience mam trocjhe kafli do polozenia i zabudowa kibelka podwieszanego. Dlatego myslalam o kims ktory jest bardziej wszeschstronnie uzdolniony bo dla kogos kto sie specjalizuje w konkretnych robotach nie bedzie to za ciekawa propozycja ... tz przyjsc na pare godzin, bo to ani robota, ani kasa musze chyba kogos od remontowki znalezdz, zeby mi to wykonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość rob*** 08.03.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 helio macie moze kogos godnego od tarasow drewnianych kompleksowo ?? Witaj Kokesz, sorki, że nie na temat. Byłęm ostatnio na działce i Twój dom robi wrażenie, ale chyba jeszcze nie zamieszkujesz ? Kupka gruzu na mojej dróżce zaczyna kwitnąć, a i sąsiedzi rozpoczęli budowę, hmm chyba i na mnie czas do roboty pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meri 08.03.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Potrzebuje taniego geodety na wytyczenie zarysu budynku z okolic Lubina lub Polkowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaMa 09.03.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Potrzebuje taniego geodety na wytyczenie zarysu budynku z okolic Lubina lub Polkowic. Bardzo solidny "gość" (Lubin) 601776740 i tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meri 09.03.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 DaMa dzięki za namiary. Dzwoniłam do niego, ale na telefon za wiele nie powie bo musi widzieć projekt. Powiedział od 400 do 800 więc duża rozpiętość.Nie mam pojęcia ile to może kosztować. Póki co jestem jeszcze w Katowicach, więc dopiero jak przyjadę do Lubina to się do niego zgłoszę.Mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś korzystał z usług pana Dulewskiego ( bądź Dylewskiego)- robią same fundamenty.Słyszałam bardzo dobre opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 09.03.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 nowyInwestor ta ziemia do niwelacji to daleko od Legnicy? Ziemia "spoczywa" miedzy Głogowem,a Polkowicami - okolo 50 km do Legnicy. Chetnych na ziemie jest coraz wiecej,pozostaje czekac na odpowiednia pogode Wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt w odpowiednim momencie,bo teraz raczej rzadna firma uslugowa nie zdecyduje sie wjechac na plac budowy ciezkim sprzetem - 660 777 660 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaMa 09.03.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 DaMa dzięki za namiary. Dzwoniłam do niego, ale na telefon za wiele nie powie bo musi widzieć projekt. Powiedział od 400 do 800 więc duża rozpiętość.Nie mam pojęcia ile to może kosztować. Póki co jestem jeszcze w Katowicach, więc dopiero jak przyjadę do Lubina to się do niego zgłoszę.Mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś korzystał z usług pana Dulewskiego ( bądź Dylewskiego)- robią same fundamenty.Słyszałam bardzo dobre opinie. gość z Polkowic mi robił "0" jak zainteresowany/a priv ps. nie polecam "synusia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 09.03.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 kasiulakp dzięki za informacje, u ciebie oni robili? Niestety nie to mój kuzyn, robi super bo widziałam jak u siebie zrobil i inne jego wykonania... mi robił Prośniak ale nie jestem zadowolona, musiałam na tynkach gipsowych-maszynowych robić gładzie masakra... podwójne koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość rob*** 09.03.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Potrzebuje taniego geodety na wytyczenie zarysu budynku z okolic Lubina lub Polkowic. Bardzo solidny "gość" (Lubin) 601776740 i tani W jakiej cenie jest ten "gość" ? Byłbym również zainteresowany ! Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meri 09.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 powiedział dużą rozpiętość od 400 do 800zł w zależności od domku.Stwierdził, że musi widzieć projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 10.03.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Potrzebuje taniego geodety na wytyczenie zarysu budynku z okolic Lubina lub Polkowic. Solidny, szybki, 602223537 - Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 10.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 DaMa dzięki za namiary. Dzwoniłam do niego, ale na telefon za wiele nie powie bo musi widzieć projekt. Powiedział od 400 do 800 więc duża rozpiętość.Nie mam pojęcia ile to może kosztować. Póki co jestem jeszcze w Katowicach, więc dopiero jak przyjadę do Lubina to się do niego zgłoszę.Mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś korzystał z usług pana Dulewskiego ( bądź Dylewskiego)- robią same fundamenty.Słyszałam bardzo dobre opinie. Mialem okazje rozmawiac osobiscie z tym Panem na placu budowy,zrobil na mnie wrazenie osoby znajacej sie na rzeczy - konkretny czlowiek. Podobno wykonuje solidne fundamenty i w szybkim tempie,jednak nie jest tanim wykonawca,niewatpliwie ma doswiadczenie we wspolpracy z KGHM odnosnie zwrotow kosztow za wzmocnienia fundamentow pod katem szkod gorniczych = szybki i satysfakcjonujacy zwrot kosztow. Osobiscie zdecydowalem sie na wykonawce poleconego przez glogowskiego kierownika budowy.Moge go polecic jako wykonawce uczciwego,dokladnego ale powolnego.Moja plyta fundamentowa prezentuje sie okazale,czas pokaze czy "udzwignie" ciezar pokladanych w niej oczekiwan (calkowity koszt plyty o powierzchni 220m2 z drenazem,odgromieniem,wymiana gruntu nienosnego/wszystko zgodnie z projektem - wyniosl mnie 70 tys, inni wykonawcy wyceniali na 80-90 tys) Jezeli ktos jest zainteresowany szczegolowymi informacjami na temat wyzej wymienionych wykonawcow,to jestem do dyspozycji pod nr tel 660 777 660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaMa 10.03.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 powiedział dużą rozpiętość od 400 do 800zł w zależności od domku.Stwierdził, że musi widzieć projekt. Ja płaciłem 350zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolacz78 11.03.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Będę miał niebawem fajny barak budowlany do sprzedaży. Taka lodówka jak kiedyś za komuny jeździła na ciężarówkach. Barak znajduje się w miejscowości Osiek. mój telefon 603-363-853. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts