Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lubin -budowa w okolicy? Legnica, Polkowice, Głogów?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam. Potrzebuję namiary na studniarzy z legnicy lub okolicy.Czy trzeba zgłaszać do wydziału architektury,budownictwa i rozwoju gospodarczego w starostwie o wykonaniu robót nie wymagających pozwolenia na budowe? Jeżeli tak to jaką podać wydajność aby nie płacić w przyszłości za wode?Studnia potrzebna na czas budowy, a póżniej do podlewania ogródka.Pozdrawiam.

Witam. U mnie wiercila firma z Lubina Hyd-Bud. Kontakt do nich: 697086174. Pozdrawiam

Witam.A może ci co wiercą studnie [muszą przecież jakoś znależć wode] poszukają cieku na miejscu w którym będzie stał dom?Trochę poczytałem na ten temat [wpływ cieków na organizm ludzki] i jeżeli to prawda, to warto się zająć tym tematem bo może się okazć w przyszłości że chorujemy nie wiedząc co jest przyczyną.

Witam

Właśnie jestem w trakcie kompletowania dokumentów . Mam nadzieję, że w miarę szybko to pójdzie. Czekam na warunki z energetyki i wodociągów, pod koniec następnego tygodnia powinnam już mieć całą dokumentację dla mojego kierownika budowy, reszta należy do niego czyli załatwienie pozwolenia. Ogólnie jestem przerażona, buduję się sama i czytam wasze posty i mało z nich rozumiem. Nie wiem jakim cudem uda mi się wybudować ten dom.

hej,

esobuesz deski na szalunki , to my mamy do oddania trochę desek, nie sa to jakies super deski , ale na szalunki chyba moga być , jakby co to mozesz podjechac do nas do miroszowic i sobie zobaczyć , jakby ci pasowało to od razu możesz zabierać - musimy zacząc sprzątać wokół domu , więc rozdajemy co się da :-)) pozdrawiam 695 729 404 jakby cie to interesowało to dzwoń

szalona kobieta

poszukuje baraku budowlanego i ziemi ,może ktos poda mi jakies namiary.

ja mam barak do oddania, trochę sfatygowany ale chyba może jeszcze posłuzyć, musiałabyś załatwić sobie transport - my jesteśmy z miroszowic jakby co to zddjęcia mogę przesłać ci na maila lub możesz do nas podjechać - pozdrawiam 695 729 404

hej,

esobuesz deski na szalunki , to my mamy do oddania trochę desek, nie sa to jakies super deski , ale na szalunki chyba moga być , jakby co to mozesz podjechac do nas do miroszowic i sobie zobaczyć , jakby ci pasowało to od razu możesz zabierać - musimy zacząc sprzątać wokół domu , więc rozdajemy co się da :-)) pozdrawiam 695 729 404 jakby cie to interesowało to dzwoń

Dzisiaj już za późno na telefon, ale zadzwonię również w sprawie tego baraku, bo pewnie mi też będzie potrzebny. Jeśli możesz to wyślij proszę zdjęcie na maila [email protected] Z góry dziękuję.

nowosz, jeśli te chłopaki z Rokitek to Ci sami co niby wiercili u mnie ( ręcznie ), to wszystkich przestrzegam przed takimi fachowcami. Trzeba ciągle za nimi wydzwaniać i jeszcze przywozić na miejsce pracy ( bo właśnie wczoraj popili ); tak na marginesie to musieliśmy wiercić drugą studnię, ponieważ po ich wykonaniu po kilku dniach wody w studni nie było:-(((

nowosz, jeśli te chłopaki z Rokitek to Ci sami co niby wiercili u mnie ( ręcznie ), to wszystkich przestrzegam przed takimi fachowcami. Trzeba ciągle za nimi wydzwaniać i jeszcze przywozić na miejsce pracy ( bo właśnie wczoraj popili ); tak na marginesie to musieliśmy wiercić drugą studnię, ponieważ po ich wykonaniu po kilku dniach wody w studni nie było:-(((

Witam Dziękuję za informacje.Wezmę to pod uwagę.Też się boję inwestować w studnie ponieważ biorę pod uwagę, że woda może zniknąć.Tym bardziej, że sąsiedzi mówią że im woda znikała po jakimś czasie.Przy okazji wody mam pytanie - gdzie kupić w Legnicy lub okolicy pojemnik plastikowy o poj. 1m3.Prawdopodobnie jest coś takiego.Pozdrawiam.

Witam.

Poszukuje sprawdzonej firmy do mebli kuchennych na wymiar. Może ktoś moze polecic jakąś sprawdzoną.

Budowa w Koźlicach.

Ja zamówiłam w Lubinie na jamnikach (stoisko w obuwniczym) Moja przyjaciółka ma meble od nich i jest bardzo zadowolona, ona też miała namiary na nich z polecenia... są dość tani i baaardzo konkretni i na pewno godni polecenia ;) To firma "meble wasilewski" :)

Montaż mam na początku sierpnia, więc będę mogła pochwalić się efektem ;)