gośkakoł 07.07.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 DOBRY WIECZÓR!JEŚLI MOŻNA NR TEL DO TEGO FACHOWCA TO POPROSZĘ NA ADRES: [email protected] BĘDZIE POTRZEBNY W OKOLICACH WRZEŚNIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 08.07.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Oddam ziemię do niwelacji terenu - ziemia znajduje się między Głogowem, a Polkowicami - szczegóły pod nr tel 660 777 660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 09.07.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Bruk. Czy ktoś z was ostatnio miał na tapecie ten temat. Tyle jest firm reklamujących tę usługę że głowa boli. A tu trzeba wybrać. Może ktoś kładł u siebie ( okolice polkowic) i z czystym sumieniem może polecić swoją ekipę? Jak wam wychodzi cenowo - lepiej kostka zwykła czy granitowa? Podzielcie się doświadczeniem! Ja na szczęście będę miała położenie gratis Mój teściu od x lat kładzie kostkę w Niemczech... więc już zapowiedział, że i u nas zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 12.07.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Bruk. Czy ktoś z was ostatnio miał na tapecie ten temat. Tyle jest firm reklamujących tę usługę że głowa boli. A tu trzeba wybrać. Może ktoś kładł u siebie ( okolice polkowic) i z czystym sumieniem może polecić swoją ekipę? Jak wam wychodzi cenowo - lepiej kostka zwykła czy granitowa? Podzielcie się doświadczeniem! cześć, mi właśnie kończą / skończyli układanie bruku. ok 200m2 bruk z Barabasia, dostaliśmy 25%zniżki, a firmy tez nie mieliśy, to porosiłam o jakies namiary włąśnie w Barabasiu. I tam dostałam pięciu wykonawców, podzwoniłam i jest (pierwszy z listy). Minął tydzień a bruk gotowy. Całość (bruk, krawęzniki, piach i robocizna ok 15000zl)i przy okazji (ale za dodatkową kasę) wyrównają teren i ubiją pod przyszłą trawkę kontakt na priva. Zdjęcia na dniach w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 13.07.2010 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Czy orientujecie sie ile kosztuje m2 położenia płytek w salonie, łazience. Jaki to jest rząd pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 13.07.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Czy orientujecie sie ile kosztuje m2 położenia płytek w salonie, łazience. Jaki to jest rząd pieniędzy my placimy 45 za podloge i 55 za sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 13.07.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Ponawiam info, że z wielka przyjemnośćią i bardzo szybko sprzedam za grosze kiosk metalowy budowlany! stan bardzo dobry! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edlem 13.07.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Witam, bardzo prosze o kontakt na priva do fachowców od bruku. Mam jeszcze pytanko- bruk braliście w Barabasie w Lubinie? Pozdrawiam.,cześć, mi właśnie kończą / skończyli układanie bruku. ok 200m2 bruk z Barabasia, dostaliśmy 25%zniżki, a firmy tez nie mieliśy, to porosiłam o jakies namiary włąśnie w Barabasiu. I tam dostałam pięciu wykonawców, podzwoniłam i jest (pierwszy z listy). Minął tydzień a bruk gotowy. Całość (bruk, krawęzniki, piach i robocizna ok 15000zl)i przy okazji (ale za dodatkową kasę) wyrównają teren i ubiją pod przyszłą trawkę kontakt na priva. Zdjęcia na dniach w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edlem 13.07.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Witam, u mnie w salonie, jadalni, hoolu będzie kładziony Woodentic z który zapłace 55zł, łazienki mam wyceniane na 5 tys za łazienkę, mała toaleta- 3 tys. Jesli chodzi o łazienki i toaletę to cena ta jest nie tylko za kafelki ale za wszystko z pomalowaniem, załozeniem oświetlenia, przywieszeniem akcesoriów itp. Pozdrawiam. Czy orientujecie sie ile kosztuje m2 położenia płytek w salonie, łazience. Jaki to jest rząd pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valerie 14.07.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Ponawiam info, że z wielka przyjemnośćią i bardzo szybko sprzedam za grosze kiosk metalowy budowlany! stan bardzo dobry! :) Witam Jestem zainteresowana, proszę o kontakt 697239933 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szalona kobieta 15.07.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 WITAM ! Chciałam przestrzec wszystkich budujących przed firmą z Bolesławca INTERBUD Krzysztofa Dojnikowskiego . Partacze ,niesłowni i naciągają koszty . Więcej informacji o firmie na privat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 16.07.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Hurra! Mamy pozwolenie! Po tych wszystkich perypetiach z Panem Architektem, wreszcie coś się ruszyło... Architekt przerabiał nam projekt pół roku... Miało to trwać coś koło miesiąca... Ech, szkoda słów, ale na szczęście powoli wychodzimy na prostą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka73 20.07.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witam, bardzo prosze o kontakt na priva do fachowców od bruku. Mam jeszcze pytanko- bruk braliście w Barabasie w Lubinie? Pozdrawiam., czesc juz kiedys zachwalalam solarvis z lubina kładą rowież chodniki,bruki namiary maja na stronce http://www.solarvis.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobraa 22.07.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 hejka! macie kogoś godnego polecenia do wymurowania tarasu i schodów wejściowych? najlepiej gdyby "ten ktoś" był z Legnicy. propozycje na priv proszę z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowyInwestor 23.07.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Oddam ziemię nadającą się do niwelacji terenu.Ziemia "spoczywa" między Głogowem,a Polkowicami.więcej info pod nr 660 777 660 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edlem 24.07.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Witam wszystkich, potrzebuję namiary na kogos kto zrobi mi ogrodzenie panelowe (tanio) w Legnicy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobraa 24.07.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Edlem może Ty masz godnego polecenia murarza.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankah 24.07.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Witam, mam do sprzedania ok 30 m2 (12 rolek) wełny mineralnej Rockool Toprock 200 mm - po niskiej cenie - 22 zl/m2 Do odebrania w okolicach Głogowa. Więcej tel. 0697 448 552 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edlem 25.07.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Witaj kobraa, u mnie taras lany był razem z fundamentem i robiła mi to ekipa która stawiała cały dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gegol 26.07.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam!Potrzebuje odkupić około 5 metrów rury drenażowej 100, zabrakło mi kilka metrów a kupić można tylko w kawałkach po 50 metra.Może komuś kawałek został? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts