Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lubin -budowa w okolicy? Legnica, Polkowice, Głogów?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bruk.

Czy ktoś z was ostatnio miał na tapecie ten temat.

Tyle jest firm reklamujących tę usługę że głowa boli.

A tu trzeba wybrać. Może ktoś kładł u siebie ( okolice polkowic) i z czystym sumieniem może polecić swoją ekipę?

Jak wam wychodzi cenowo - lepiej kostka zwykła czy granitowa?

Podzielcie się doświadczeniem!

Ja na szczęście będę miała położenie gratis ;) Mój teściu od x lat kładzie kostkę w Niemczech... więc już zapowiedział, że i u nas zrobi :)

Bruk.

Czy ktoś z was ostatnio miał na tapecie ten temat.

Tyle jest firm reklamujących tę usługę że głowa boli.

A tu trzeba wybrać. Może ktoś kładł u siebie ( okolice polkowic) i z czystym sumieniem może polecić swoją ekipę?

Jak wam wychodzi cenowo - lepiej kostka zwykła czy granitowa?

Podzielcie się doświadczeniem!

cześć,

mi właśnie kończą / skończyli układanie bruku. ok 200m2 bruk z Barabasia, dostaliśmy 25%zniżki, a firmy tez nie mieliśy, to porosiłam o jakies namiary włąśnie w Barabasiu. I tam dostałam pięciu wykonawców, podzwoniłam i jest (pierwszy z listy). Minął tydzień a bruk gotowy. Całość (bruk, krawęzniki, piach i robocizna ok 15000zl)i przy okazji (ale za dodatkową kasę) wyrównają teren i ubiją pod przyszłą trawkę;) kontakt na priva. Zdjęcia na dniach w dzienniku.

Witam, bardzo prosze o kontakt na priva do fachowców od bruku. Mam jeszcze pytanko- bruk braliście w Barabasie w Lubinie?

Pozdrawiam.,

cześć,

mi właśnie kończą / skończyli układanie bruku. ok 200m2 bruk z Barabasia, dostaliśmy 25%zniżki, a firmy tez nie mieliśy, to porosiłam o jakies namiary włąśnie w Barabasiu. I tam dostałam pięciu wykonawców, podzwoniłam i jest (pierwszy z listy). Minął tydzień a bruk gotowy. Całość (bruk, krawęzniki, piach i robocizna ok 15000zl)i przy okazji (ale za dodatkową kasę) wyrównają teren i ubiją pod przyszłą trawkę;) kontakt na priva. Zdjęcia na dniach w dzienniku.

Witam, u mnie w salonie, jadalni, hoolu będzie kładziony Woodentic z który zapłace 55zł, łazienki mam wyceniane na 5 tys za łazienkę, mała toaleta- 3 tys. Jesli chodzi o łazienki i toaletę to cena ta jest nie tylko za kafelki ale za wszystko z pomalowaniem, załozeniem oświetlenia, przywieszeniem akcesoriów itp.

Pozdrawiam.

Czy orientujecie sie ile kosztuje m2 położenia płytek w salonie, łazience. Jaki to jest rząd pieniędzy