Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lubin -budowa w okolicy? Legnica, Polkowice, Głogów?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam

czytam i czytam jak to jest z tymi cenami w listopadzie przypadkiem usłyszałem ceny płożenia płytek po 18 zł za m2 było to na przetargu jest to cena jaką zaoferowała jedna z firm po przetargu pytam prezesa za ile mi położą na posadce 25 m2 - odpowiedział mi zaczynamy rozmawiać od 40 zł w górę jak zapytałem o te 18 zł wzruszył ramionami i spytał kładziemy czy nie kładziemy przecież to firma prezes za te 18 zł musi opłacić podatki ZUS ubezpieczenia skarbówka siebie zonę kochanki utrzymanie firmy a gdzie kasa na wypłatę dla pracownika wołamy '''' fachowca '''' na fuchę nie płaci nic nikomu i woła 40 - 55 zł za m2 nic z tego nie rozumie

ceny od 35pln do 70 i nawet wyżej za 1 mkw płytek.

18 zł za 1 m to jakaś lipa.

Witam. Mam pytanie czy ma ktoś do oddania lub do sprzedania za niewielkie pieniądze deski szalunkowe i stemple ? Zaczynam niedługo budowę blisko Polkowic proszę o kontakt pod numer 782652839

posiadam deski niedrogo (200zł.) 1 kubik wiad. priv.

ps. steple moge miec ile i jaka dlugosc?

Właśnie zwijamy nasze stare ogrodzenie z siatki leśnej.

Może ktoś potrzebuje takowe za symboliczne 200?

Długość siatki -120 m, wysoka na 1,6 m.

Do kompletu mogę dołożyć "brame i furtkę" ( taką prowizoryczną zbitą z desek i siatki) i ewentualnie słupki drewniane do siatki.

Odbiór osobisty polkowice.