edlem 19.09.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Witam, mam do sprzedania drzwi budowlane blaszane za 200zł. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt 510 -235- 290Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gegol 19.09.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Witam!Pilnie potrzebny przyrząd do gięcia strzemion dosłownie na kilka dni. Chętnie zapłacę za takie wypożyczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian2510 19.09.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Witam wszystkich Postanowilem dolaczyc do grupy Lubin i okolice , obecnie buduje dom w Chocianowie Czytalem wasze posty i postaram sie pomoc w paru sprawach . Studnie wiercona glebinowa wykonywala firma z Lubina , 20 m glebokosci 2 dni pracy plus zostawili mi pompe do oczyszczenia wody na 3 dni . Do panow z Rokitek probowalem sie dodzwonic przez 3 tygodnie , dalo sie tylko uszlyszec w sluchawce belkot ( chyba pijacki ) Co do fundamentow to moj kierbud polecal firme xxxx z Lubina . Pojechalem do tego pana do domu ( adres dostalem oczywiscie od kierbuda) i juz na dzien dobry mnie odtracilo . Na posesji przed domem a raczej willa staly 2 razy audi Q7 i chyba garbus dzwi otworzyl mlody chlopaczek moze pare lat starszy ode mnie . Po pozostawieniu projektu i po okolo 3 dniach zadzwonil z propozycja cenowa 57 tys za stan zerowy za dwie polowki ( robocizna plus material ) domek bolek i lolek blizniak . Po przeanalizowaniu za i przeciw postanowilem wybudowac samemu stan zerowy . Czas pracy jakies 4 miesiace , praca na budowie prawie w calosci po pracy lub w sobote oczywicie w pojedynke lub z pomoca zony . Dodam iz nie zalezy mi na czasie poniewaz mam gdzie mieszkac . Koszt 18 tys . Satysfakcja ogromna W czasie budowy postanowilismy z zona podniesc o 3 bloczki dom i dodac folie od srodka fundamentow , na zawnatrz styropian 8 cm zamiast 5 cm jak w projekcie . Powyzsze rzeczy nie byly uwzglednione przez pana budowlanca wiec na pewno koszty by byly wyzsze niz 57 tys . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 21.09.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 coś tu się zmieniło chyba, bo jakoś dziwnie widze ten wątek!!! no mater... Poszukuję stolarza z naszych okolic, który robi meble do łazienek i szafy, ale nie okrada ludzi a robi to za rozsądna cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poghus 21.09.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Czy jest w Legnicy albo okolicach miejsce gdzie można zamówić gotowe zbrojenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisperrr 22.09.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Witam,jakby ktoś potrzebował certyfikatu energetycznego budynku - zapraszam. Poza tym jakby ktoś potrzebował ramę pomagającą stworzyć uchylne okno luksferowe to tez nie ma problemu. Pozdrawiam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edlem 22.09.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Whisperrr- ja będę potrzebować certyfikat energetyczny- wyślij mi proszę numer telefonu na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gegol 22.09.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Poszukuje desek szalunkowych i stemli na strop. Najlepiej okolice Polkowic, Obory, Jędrzychowa choć nie tylko. Proszę klikać na prv co by tu wątku nie zaśmiecać. Damianowi jeszcze raz dziękuje za zaoferowaną pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobraa 24.09.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 witam!Wiem że mogę przestudiować kolejny raz ten wątek ale z braku czasu zapytam. Ktoś poleci mi hydraulika do całej instalacji wod i co wraz z podłączeniem kominka z pw? Dom w Legnicy. Proszę o kogoś sprawdzonego, rzetelnego, i żeby nie zaczynał od zaliczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edlem 24.09.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ja buduję się w Pątnowie Legnickim, i instalacje robiła mi ekipa z Bolesławca- oczywiście miałam ich z polecenia wcześniej robili instalacje kilku moim znajomym i byłam z nich zadowolona. Robili mi całą instalacje wodno- kanalizacyjną, podłogówkę oraz instalacje kominka z pw i odkurzacz centralny.kobraa- telefon wysłałam na priv.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 24.09.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Mam prosbeProsze o namiary na kogos kto w naszej oikolicy zajmuje sie rozliczaniem Vat za mat budowlane Nie umiem i zreszta nie chce mi sie tego robic samejZ gory dziekuje Kobraa priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 25.09.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Ponawiam moja prosbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodoki 27.09.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 kasiak!rozliczenie vatu jest banalnie proste- już 2x dostałam niemałą kasę!!!wydrukuj sobie listę materiałów do odpisania i z faktury po PKWiU spisuj kwoty vat- podlicz i wysyłaj do USa ( sprawdz tylko stawkę aktualną w necie).sama też myślałam żeby kogoś znależć ale sama zobaczysz jakie to proste - jeden wieczór papierologii i gotowe!powodzenia (niestety nie znam osoby której mogłabyś to zlecić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poghus 29.09.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 kasiakp: znam panią z US w Legnicy, która zajmuje się po godzinach rozliczeniem VAT - sam korzystałem z jej usług i byłem bardzo zadowolony. Poszukam namiarów i przekażę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolacz78 02.10.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Mam do odsprzedania schody budowlane drewniane. Solidnie zrobione i mocne służyły mi około roku aż wstawiłem docelowe. Odbiór własny w Osieku, można je rozkręcić, ale na przyczepce lub busem pojadą beż problemów. cena to 70zł. tel. kontaktowy 603-363-853. wysokość kondygnacji 290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 05.10.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 witam! Wiem że mogę przestudiować kolejny raz ten wątek ale z braku czasu zapytam. Ktoś poleci mi hydraulika do całej instalacji wod i co wraz z podłączeniem kominka z pw? Dom w Legnicy. Proszę o kogoś sprawdzonego, rzetelnego, i żeby nie zaczynał od zaliczek. Jeśli mogę się polecić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian2510 05.10.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam Gdzie na naszych terenach mozna zakupic cegle pelna kl 15 na kominy ??znacie jakies orientacyjne ceny ??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodoki 05.10.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam Gdzie na naszych terenach mozna zakupic cegle pelna kl 15 na kominy ?? znacie jakies orientacyjne ceny ?? pozdrawiam głogów -mat-budex, ul.rudnowska 76 ( np.cosmo klinkier około 3zł/szt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 07.10.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Gdzie w Lubinie moge zobaczyc wzorniki blatow kuchennych LUPUSBylam juz w wielu salonach gdzie robia meble ale nigdzie ich nie maja Wszelkie inne a LUPUS - a brak Orientuje sie ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisperrr 10.10.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Potrzebne Świadectwo Energetyczne Budynku - 300 zł - 350 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts