Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lubin -budowa w okolicy? Legnica, Polkowice, Głogów?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

WITAM WSZYSTKICH

Chciałbym przestrzec wszystkich budujących przed firmą z Głogowa - Jaczowa TRANSKOP Marek Szalacha.

Partacze - jakość robót mierna, jeśli ktoś się nie zna potrafią wmówić że wszystko jest ok

Niesłowni - robotę umówioną na 1 m-c robili 3 miesiące - wiedząc że zależało mi na czasie

Totalny zlew inwestora = skrajna głupota bo na końcu przecież inwestor płaci

Tak więc żeby przyszłe budowanie cieszyło was bardziej niż smuciło SZCZERZE ODRADZAM tego pana

Więcej informacji o firmie na priv

WITAM WSZYSTKICH

Chciałbym przestrzec wszystkich budujących przed firmą z Głogowa - Jaczowa TRANSKOP Marek Szalacha.

Partacze - jakość robót mierna, jeśli ktoś się nie zna potrafią wmówić że wszystko jest ok

Niesłowni - robotę umówioną na 1 m-c robili 3 miesiące - wiedząc że zależało mi na czasie

Totalny zlew inwestora = skrajna głupota bo na końcu przecież inwestor płaci

Tak więc żeby przyszłe budowanie cieszyło was bardziej niż smuciło SZCZERZE ODRADZAM tego pana

Więcej informacji o firmie na priv

A jakie prace ta firma wykonuje

Panowie na budowie gadane mają tak samo jak ich szef. Powiedzą Pani że robią prawie wszystko (z tym że nie wszystko im wychodzi hahaha), poza tym mają 30 letnie doświadczenie w partaczeniu roboty i karzą sobie płacić ponadprzeciętnie za swoje usługi. Ja zgodziłem się na podwyższoną stawkę bo zależało mi na czasie ale niestety pan szef firmy mnie lekko mówiąc zbajerował z tym terminem bo tak jak wspomniałem gadane ma super a później zwodził jak mógł no i wszystko się "trochę" przesunęło w czasie.