Pablo lca 17.02.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Witam serdecznie Odkupię szalunki , siatkę ogrodzeniową ( leśną ) i stemple budowlane . Jeśli ktoś ma to proszę o informację , Dziękuję i pozdrawiam Magda - Komorniki k. Polkowic Jeśli masz ochotę na transport z Legnicy to mogę odsprzedać swoje szalunki pozostałość po mojej firmie. Więcej info na prv lub telefonicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaMon 18.02.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 przyjme gruz, ziemie itp do niwelacji terenu z transportem okolice Legnicy tel. 661 234 048 mam do zabrania od siebie z działki w Lubinie gruz i ziemie dosyć sporo tego tylko z tym transportem troszkę ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaMon 18.02.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witam Szukam ekipy do dachu . Prosze o namiary na SPRAWDZONE ekipy na priv polecam firme budmad z lubina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTUR_EMI 18.02.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Witam serdecznie Odkupię siatkę ogrodzeniową i stemple budowlane . Jeśli ktoś ma to proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobraa 18.02.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Damian2510 do dachu z czystym sumieniem polecam braci Ludynia tel 601169094. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damian2510 20.02.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Damian2510 do dachu z czystym sumieniem polecam braci Ludynia tel 601169094. Witam Jestem juz po rozmowie z owymi bracmi . Dach wycenili na 85 zl za metr na gotowo . Sprawdze jeszcze cenny u 2-3 konkurentów i cos sie wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesia1961 22.02.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Jaremowicz z okolic Głogowa tel.603138661. Długo szukałam, oglądałam wykonania - cenowo ok. Polecam.Aha -ale oni tylko kostka granitowa- bruk nie wiem. Kasiakp! zadzwoń do nich też o tłuczeń- pewnie coś wymyślą! Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesia1961 22.02.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 cześć, mi właśnie kończą / skończyli układanie bruku. ok 200m2 bruk z Barabasia, dostaliśmy 25%zniżki, a firmy tez nie mieliśy, to porosiłam o jakies namiary włąśnie w Barabasiu. I tam dostałam pięciu wykonawców, podzwoniłam i jest (pierwszy z listy). Minął tydzień a bruk gotowy. Całość (bruk, krawęzniki, piach i robocizna ok 15000zl)i przy okazji (ale za dodatkową kasę) wyrównają teren i ubiją pod przyszłą trawkę kontakt na priva. Zdjęcia na dniach w dzienniku. Proszę o podanie numeru telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tenia50 22.02.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witam Szukam ekipy do dachu . Prosze o namiary na SPRAWDZONE ekipy na priv witam serdecznie wszystkich razem i każdego z osobna mój dom już jest zamknięty teraz czeka mnie wykończenie ---- się --- albo domu jeśli potrzebujesz dobrej ekipy do dachu mogę polecić ci te która u mnie wykonała dach Gdy majster zobaczył mój dach na projekcie, to powiedział mi tak,, wybudować mury to nie wszystko, bo mury nie zdobią tak domu jak dach, gdy patrzy pani na dom to co przykuwa pani uwagę,, bez wahania odpowiedziałam DACH Zrobił znakomitą robotę, mam najładniejszy dach w okolicy , jeśli chcesz dam ci namiar ---- robota solidna i terminowa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tenia50 23.02.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 o takie ogrodzenie mi chodzi http://lh3.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TG4QoVBbdVI/AAAAAAAAATc/IkKGLS8oR6A/ogordzenie.jpg Poszukuje wykonawcy z naszych okolic!!! no właśnie ---- ja też chcę takie ogrodzenie kto je wkonał namiar proszę na marzec potrzebuje wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodoki 24.02.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dołączam się do tematu ogrodzeń,chciałabym wymurować murek z bloczków betonowych i otynkować w kolorze elewacji.może ktoś widział w okolicy coś podobnego?potrzebuję murarza - może robić powoli ale z "pomyślunkiem".pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tenia50 24.02.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dołączam się do tematu ogrodzeń, chciałabym wymurować murek z bloczków betonowych i otynkować w kolorze elewacji. może ktoś widział w okolicy coś podobnego? potrzebuję murarza - może robić powoli ale z "pomyślunkiem". pozdrawiam dodoki ja mam fajnego murarza , u mnie stawił mury, fajny gość nie pijący solidny sam z siebie podpowiedział mi kilka fajnych rozwiązań a nie musiał mogę sie zapytać go, czy ma moce przerobowe wtedy podam ci jego nr telefonu i sami sobie dogadacie do końca maja nie będę go potrzebować, ale już w czerwcu zabieram go z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
99RA 25.02.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 witamczy ktoś ma do sprzedania ( oddania ) barak budowlany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moczarna 26.02.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Odkupię blaszak budowlany i siatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 26.02.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Od maja wolny termin ekipy ze wschodu. Kończą wtedy mój dom, (firma budowlana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodoki 27.02.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 dodoki ja mam fajnego murarza , u mnie stawił mury, fajny gość nie pijący solidny sam z siebie podpowiedział mi kilka fajnych rozwiązań a nie musiał mogę sie zapytać go, czy ma moce przerobowe wtedy podam ci jego nr telefonu i sami sobie dogadacie do końca maja nie będę go potrzebować, ale już w czerwcu zabieram go z powrotem Dzięki, poproszę numer do niego na priva!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clif 28.02.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Od maja wolny termin ekipy ze wschodu. Kończą wtedy mój dom, (firma budowlana) paragon a jak się Twoja ekipa sprawowała ? Robią też takie rzeczy jak docieplenia, wylewki? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 28.02.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 paragon a jak się Twoja ekipa sprawowała ? Robią też takie rzeczy jak docieplenia, wylewki? pozdro ja na nich nie narzekam jestem bardzo zadowolony, na budowie czysto zero alkoholu oni tu przylatują pracować nie to co większość naszych budowlańców(zarobić i się nie narobić) ,wylewki mają zacząć pod koniec marca na razie to co widać to zrobili w grudniu i mróz ich zaskoczył https://picasaweb.google.com/114130517282548950752/20101230BUDOWA?authkey=Gv1sRgCKafv4Ks8_uiJA# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clif 28.02.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 ..A to teraz bedą ściany ciągnąc. Zapytaj ich czy robią docieplenia,potrzebuje ekipę na koniec kwietnia,żeby połozyc styropian i zatopic siatkę . Jak chłopaki solidne to dałbym im jeszcze inne roboty. Jakby co to daj znac na priv .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo lca 01.03.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Od maja wolny termin ekipy ze wschodu. Kończą wtedy mój dom, (firma budowlana) Po wizycie na stronie ze zdjęciami jestem w szoku. To sporadyczny widok aby tak wyglądała budowa. Aż się chce oglądać Gratuluje ekipy i powodzenia w dalszych etapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts