Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lubin -budowa w okolicy? Legnica, Polkowice, Głogów?

Recommended Posts

Witam serdecznie :)

Odkupię szalunki , siatkę ogrodzeniową ( leśną ) i stemple budowlane . Jeśli ktoś ma to proszę o informację ,

Dziękuję i pozdrawiam

Magda - Komorniki k. Polkowic

Jeśli masz ochotę na transport z Legnicy to mogę odsprzedać swoje szalunki pozostałość po mojej firmie. Więcej info na prv lub telefonicznie

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cześć,

mi właśnie kończą / skończyli układanie bruku. ok 200m2 bruk z Barabasia, dostaliśmy 25%zniżki, a firmy tez nie mieliśy, to porosiłam o jakies namiary włąśnie w Barabasiu. I tam dostałam pięciu wykonawców, podzwoniłam i jest (pierwszy z listy). Minął tydzień a bruk gotowy. Całość (bruk, krawęzniki, piach i robocizna ok 15000zl)i przy okazji (ale za dodatkową kasę) wyrównają teren i ubiją pod przyszłą trawkę;) kontakt na priva. Zdjęcia na dniach w dzienniku.

Proszę o podanie numeru telefonu

Witam

Szukam ekipy do dachu . Prosze o namiary na SPRAWDZONE ekipy na priv

witam serdecznie wszystkich razem i każdego z osobna

mój dom już jest zamknięty teraz czeka mnie wykończenie ---- się --- albo domu

jeśli potrzebujesz dobrej ekipy do dachu mogę polecić ci te która u mnie wykonała dach

Gdy majster zobaczył mój dach na projekcie, to powiedział mi tak,, wybudować mury to nie wszystko, bo mury nie zdobią tak domu jak dach, gdy patrzy pani na dom to co przykuwa pani uwagę,, bez wahania odpowiedziałam DACH

Zrobił znakomitą robotę, mam najładniejszy dach w okolicy , jeśli chcesz dam ci namiar ---- robota solidna i terminowa

pozdrawiam

Dołączam się do tematu ogrodzeń,

chciałabym wymurować murek z bloczków betonowych i otynkować w kolorze elewacji.

może ktoś widział w okolicy coś podobnego?

potrzebuję murarza - może robić powoli ale z "pomyślunkiem".

pozdrawiam

dodoki ja mam fajnego murarza , u mnie stawił mury, fajny gość nie pijący solidny

sam z siebie podpowiedział mi kilka fajnych rozwiązań a nie musiał

mogę sie zapytać go, czy ma moce przerobowe

wtedy podam ci jego nr telefonu i sami sobie dogadacie

do końca maja nie będę go potrzebować, ale już w czerwcu zabieram go z powrotem

dodoki ja mam fajnego murarza , u mnie stawił mury, fajny gość nie pijący solidny

sam z siebie podpowiedział mi kilka fajnych rozwiązań a nie musiał

mogę sie zapytać go, czy ma moce przerobowe

wtedy podam ci jego nr telefonu i sami sobie dogadacie

do końca maja nie będę go potrzebować, ale już w czerwcu zabieram go z powrotem

Dzięki, poproszę numer do niego na priva!!!!

paragon a jak się Twoja ekipa sprawowała ? Robią też takie rzeczy jak docieplenia, wylewki?

pozdro

ja na nich nie narzekam jestem bardzo zadowolony, na budowie czysto zero alkoholu oni tu przylatują pracować nie to co większość naszych budowlańców(zarobić i się nie narobić) ,wylewki mają zacząć pod koniec marca na razie to co widać to zrobili w grudniu i mróz ich zaskoczył :)

https://picasaweb.google.com/114130517282548950752/20101230BUDOWA?authkey=Gv1sRgCKafv4Ks8_uiJA#