Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lubin -budowa w okolicy? Legnica, Polkowice, Głogów?

Recommended Posts

..A to teraz bedą ściany ciągnąc. Zapytaj ich czy robią docieplenia,potrzebuje ekipę na koniec kwietnia,żeby połozyc styropian i zatopic siatkę .

Jak chłopaki solidne to dałbym im jeszcze inne roboty.

Jakby co to daj znac na priv .

pozdrawiam

Oni mają przyjechać 10 marca jak bedzie ciepło wtedy można z nimi rozmawiać(chociaż wszystko zależy od pogody kiedy przyjadą)

Akurat pod koniec kwietnia , początek maja (Zalezy od pogody) skończą mój dom ,Jedna ekipa jest wolna bo druga zaczyna stawiać dom w Prochowicach i zejdzie im ze 3-4 miesiące.Chłopaki robią wszystko jest 2 od dachów ,Jak coś nie wiedzą to nie zrobią ,nie ściemniają robią wszystko kśiążkowo.Jak wchodzą na budowę to zajmują się tylko jedną robotą ,nie skaczą po robotach.Kończą kasują i idą dalej.

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja rozpoczynam budowę w Miłoradzicach. Jeśłi ktoś w tej okolicy szukałby sprawdzonej ekipy godnej polecenia to mam takową i chętnie się dogadam aby poprowadzili dwie budowy niedaleko siebie. Zawsze będzie taniej jak będa mieli dwie bdowy. Ekipa ( firma jest ze Świerzawy ) jak coś to proszę kontakt na priv lub telefon 601722186

Witam Wszystkich:))

Mam prośbę czy ma ktoś z Was namiar na kierownika budowy, najlepiej gdyby miał także uprawnienia inspektora budowy:)) Z góry dziękuję:)) aha i jeszcze jedno czy ktoś z Was robiąc adaptacje projektu nie korzystał z uprawnień architekta lecz np. kierownika budowy (słyszałam, że taka ewentualność też jest możliwa). Jeśli tak to proszę o namiary. dziękuję i pozdrawiam:) Sylwia :))

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Dopiero wkraczam w wasze szeregi i można tutaj się wiele dowiedziec itd. Budowę mam rozpoczętą w tamtym roku. Wykonany stan zerowy. Teraz czas na dalszy etap-mury. Ale o co chodzi. Na budowie mokro teren gliniasty. Chętnie przyjmę gruz, ziemię, odkupię niedrogo siatkę leśną. Jeżeli ktoś coś ma to proszę o kontakt na nr 662-184-259. Pozdrawiam.

Witam Wszystkich:))

Mam prośbę czy ma ktoś z Was namiar na kierownika budowy, najlepiej gdyby miał także uprawnienia inspektora budowy:)) Z góry dziękuję:)) aha i jeszcze jedno czy ktoś z Was robiąc adaptacje projektu nie korzystał z uprawnień architekta lecz np. kierownika budowy (słyszałam, że taka ewentualność też jest możliwa). Jeśli tak to proszę o namiary. dziękuję i pozdrawiam:) Sylwia :))

Polecam 601782975 lub 768470088 ARPROJEKT. Gośc jest u mnie kierownikiem robił mi zmiany w projekcie, adaptacje, pełni też rolę inspektora na budowach.

no właśnie ---- ja też chcę takie ogrodzenie

kto je wkonał

namiar proszę

na marzec potrzebuje wykonawcę

Cześć Wam:)

ja myślałam, że tu cisza i nikt nic nie pisze, a ja porpsotu nie dostaje powiadomień o nowych wpisach:(

Ja już mam taki płot! :) od jesieni:)

efurtka.pl Młodzi chłopacy, solidni, przystepni cenowo, dojeżdżają do Lubina. Ja jestem bardzo zadowolona:)

Przeglądam temat i widzę, że troche pytań do mnie było, a ja bez odzewu, aż mi wstyd:( Przepraszam:)

Jakby ktoś potrzebował firmy zajmującej się instalacjami elektrycznymi, solidnie i w rozsądnej cenie to moge podać telefon.

Pozdrawiam