paragon 01.03.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 ..A to teraz bedą ściany ciągnąc. Zapytaj ich czy robią docieplenia,potrzebuje ekipę na koniec kwietnia,żeby połozyc styropian i zatopic siatkę . Jak chłopaki solidne to dałbym im jeszcze inne roboty. Jakby co to daj znac na priv . pozdrawiam Oni mają przyjechać 10 marca jak bedzie ciepło wtedy można z nimi rozmawiać(chociaż wszystko zależy od pogody kiedy przyjadą) Akurat pod koniec kwietnia , początek maja (Zalezy od pogody) skończą mój dom ,Jedna ekipa jest wolna bo druga zaczyna stawiać dom w Prochowicach i zejdzie im ze 3-4 miesiące.Chłopaki robią wszystko jest 2 od dachów ,Jak coś nie wiedzą to nie zrobią ,nie ściemniają robią wszystko kśiążkowo.Jak wchodzą na budowę to zajmują się tylko jedną robotą ,nie skaczą po robotach.Kończą kasują i idą dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olo 35 01.03.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witam możecie kogoś polecić do zrobienia kominka okolice Polkowic, Głogowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clif 01.03.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Oki, paragon to jak sie z Toba skontaktowac gdy beda juz na mmiejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 02.03.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 A ja prosze o namiary na taniego geodete Musze zrobic mapke powykonawcza przylacza woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paragon 02.03.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Oki, paragon to jak sie z Toba skontaktowac gdy beda juz na mmiejscu? Dam znać na priv Tel .669 200 111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annklin 02.03.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Chciałabym zapytać, czy ktoś budował strop z filigramów? Jak się to sprawdza w praktyce i jak wychodzi cenowo? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALBAMA 03.03.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Ja rozpoczynam budowę w Miłoradzicach. Jeśłi ktoś w tej okolicy szukałby sprawdzonej ekipy godnej polecenia to mam takową i chętnie się dogadam aby poprowadzili dwie budowy niedaleko siebie. Zawsze będzie taniej jak będa mieli dwie bdowy. Ekipa ( firma jest ze Świerzawy ) jak coś to proszę kontakt na priv lub telefon 601722186 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olo 35 03.03.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 A ja prosze o namiary na taniego geodete Musze zrobic mapke powykonawcza przylacza woda polecam 663 899 990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clif 03.03.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Dzięki , odezwę się na ten numer pod koniec miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobraa 03.03.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 witam!skąd bierzecie tłuczeń granitowy 0-63 i ile płacicie za tonę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaMon 06.03.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 czy ktoś mi poleci gościa od ogrodzeń i ew balustrady na schodach wew z metalu? okolice Legnicy nb czy może masz namiary na kogoś co robi poręcze wew z metalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usia 08.03.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Czy ktoś z Was korzystał z usług firmy Maj-Bud z Polkowic. Chciałabym zamówić u nich okna, cena korzystna nie wiem jak to się przedkłada na jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwunia1717 09.03.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam Wszystkich:)) Mam prośbę czy ma ktoś z Was namiar na kierownika budowy, najlepiej gdyby miał także uprawnienia inspektora budowy:)) Z góry dziękuję) aha i jeszcze jedno czy ktoś z Was robiąc adaptacje projektu nie korzystał z uprawnień architekta lecz np. kierownika budowy (słyszałam, że taka ewentualność też jest możliwa). Jeśli tak to proszę o namiary. dziękuję i pozdrawiam:) Sylwia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavier 10.03.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam, Potrzebuje namiary na solidną i poleconą firmę brukarską do położenia kostki brukowej, okolice kwietnia w Miroszowicach. Pozdrawiam budujących :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiekjola 13.03.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Dopiero wkraczam w wasze szeregi i można tutaj się wiele dowiedziec itd. Budowę mam rozpoczętą w tamtym roku. Wykonany stan zerowy. Teraz czas na dalszy etap-mury. Ale o co chodzi. Na budowie mokro teren gliniasty. Chętnie przyjmę gruz, ziemię, odkupię niedrogo siatkę leśną. Jeżeli ktoś coś ma to proszę o kontakt na nr 662-184-259. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiekjola 13.03.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Witam Wszystkich:)) Mam prośbę czy ma ktoś z Was namiar na kierownika budowy, najlepiej gdyby miał także uprawnienia inspektora budowy:)) Z góry dziękuję) aha i jeszcze jedno czy ktoś z Was robiąc adaptacje projektu nie korzystał z uprawnień architekta lecz np. kierownika budowy (słyszałam, że taka ewentualność też jest możliwa). Jeśli tak to proszę o namiary. dziękuję i pozdrawiam:) Sylwia ) Polecam 601782975 lub 768470088 ARPROJEKT. Gośc jest u mnie kierownikiem robił mi zmiany w projekcie, adaptacje, pełni też rolę inspektora na budowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiekjola 13.03.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 mam do zabrania od siebie z działki w Lubinie gruz i ziemie dosyć sporo tego tylko z tym transportem troszkę ciężko Jeżeli masz jeszcze ten gruz i ziemię to chętnie wezmę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 14.03.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 no właśnie ---- ja też chcę takie ogrodzenie kto je wkonał namiar proszę na marzec potrzebuje wykonawcę Cześć Wam:) ja myślałam, że tu cisza i nikt nic nie pisze, a ja porpsotu nie dostaje powiadomień o nowych wpisach:( Ja już mam taki płot! od jesieni:) efurtka.pl Młodzi chłopacy, solidni, przystepni cenowo, dojeżdżają do Lubina. Ja jestem bardzo zadowolona:) Przeglądam temat i widzę, że troche pytań do mnie było, a ja bez odzewu, aż mi wstyd:( Przepraszam:) Jakby ktoś potrzebował firmy zajmującej się instalacjami elektrycznymi, solidnie i w rozsądnej cenie to moge podać telefon. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brukmar 14.03.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witam, Potrzebuje namiary na solidną i poleconą firmę brukarską do położenia kostki brukowej, okolice kwietnia w Miroszowicach. Pozdrawiam budujących :] ile metrów i jaka kostka mozemy sie dogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowosz 14.03.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witam. Czy ktoś ma do odsprzedania stęple? Mój numer tel.503 128 507. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts