paragon 15.03.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Szukam stępli budowlanych....................Tel 669 200 111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwunia1717 16.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Hej:)) Macie jakies namiary na firme wykonujaca fundamenty?? i jesli ktos wie to prosze o napisanie jak wyglada zwrot kosztow za fundamenty przez kopalnie ?? dzieki i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavier 16.03.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 ile metrów i jaka kostka mozemy sie dogadac O taką informację chciałem zapytać wykonawcę... Co się lepiej sprawdza, ale skłaniam się na kostkę betonową, podpatrzona u sąsiada taka mała, kształt trapezu.. Muszę sie dowiedziec jakiej to firmy.. Ile metrów? - myślałem że takie obliczenia to robią wykonawcy... Sam tego nie liczyłem, ale myślę że trochę bedzie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brukmar 17.03.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 O taką informację chciałem zapytać wykonawcę... Co się lepiej sprawdza, ale skłaniam się na kostkę betonową, podpatrzona u sąsiada taka mała, kształt trapezu.. Muszę sie dowiedziec jakiej to firmy.. Ile metrów? - myślałem że takie obliczenia to robią wykonawcy... Sam tego nie liczyłem, ale myślę że trochę bedzie :] moze ułozyc kostke zajmujemy sie takim pracami brukarskim mamy doswiadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
espise 17.03.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Szanowni forumowicze. Macie namiary na jakiegoś sprawdzonego, niedrogiego kierownika budowy? Będę bardzo wdzięczna. I murarza solidnego... Iwunia firma w Chełmku MAL_BUD (jedna z najtańszych w okolicy) za fundaamenty (do stanu zerowego) zaśpiewała 30 700zł. Fakt, że fundament mamy dość duży, jednak po obliczeniu ich kosztów z przedmiaru materiał wychodzi prawie 15 tys., reszta to ich robocizna. Zrezygnowaliśmy więc i będziemy działać sami...Co do zwrotu nie powiem nic niestety, jestesmy poza szkodami górniczymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tenia50 18.03.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 teraz ja po prośbieposzukuję sprawdzonej ekipy do położenia tynków zewnętrznych z okolic Legnicy pilne chciałabym sie dogadać na kwiecień i tak na marginesie, ile się płaci za metr kwadratowy robota z materiałem - tynki cementowo-wapienne + ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brukmar 18.03.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ekipa brukarska chetnie przyjmie zamówienia na ułozenie kostki czekamy na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavier 21.03.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 moze ułozyc kostke zajmujemy sie takim pracami brukarskim mamy doswiadczenie Kostka to libet piccola, jaka cena za komplet ułożenia z podłożem? - do zrobienia scieżki przed domem i wjazd do garażu, opaska wokół domu.. I proszę o namiary na wasze zrealizowane prace.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brukmar 21.03.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Kostka to libet piccola, jaka cena za komplet ułożenia z podłożem? - do zrobienia scieżki przed domem i wjazd do garażu, opaska wokół domu.. I proszę o namiary na wasze zrealizowane prace.. Pozdrawiam[/quo za libeta liczymy 50zł wzaleznosci jaki jest grunt . wykonalismy chodniki z piccolo w osieku i na miescie jezeli chcesz sie dogadac to mozemy sie spotkac i obejrzec robote i wycenimy co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brukmar 21.03.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Posty: 7 ekipa brukarska chetnie przyjmie zamówienia na ułozenie kostki czekamy na propozycje 725122853 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megis 21.03.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witajcie, poszukuje fachowcow do polozenia podbitki. Buduje w Legnicy. Z gory dzieki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 23.03.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Instalacje elektryczne tel. 667890720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobraa 26.03.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Witajcie, poszukuje fachowcow do polozenia podbitki. Buduje w Legnicy. Z gory dzieki. Pozdrawiam zadzwoń 783091545 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwunia1717 28.03.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam. Poszukuje firmy, która wykona mi fundamenty. Dzięki za info:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROSOMAK76 28.03.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 witam...jeśli ktoś potrzebuje pomocy postaram sie pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaiartur 29.03.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Witam serdecznie, Może ktoś poelcić mi jakąś sprawdzoną ekipę do fundamentów w okolicy Chocianowa? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i stasiu 30.03.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Mam takie pytanko. Ile kosztuje zrobienie fundamentów, to znaczy stan zero nie licząc materiału ? Nam gościu zaproponował 14 tys. i powiedział, że to nie drogo. Mi się wydaje, że to strasznie dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrdim 30.03.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Witam.Poszukuję dobrej ekipy do wykończenia z zewnątrz już ocieplonego domku znajdującego się w Oborze k. Lubina. Będzie sporo klinkieru oraz oczywiście tynk (prawdopodobnie silikon). Tel. kontaktowy 606908642. Z mojej strony mogę polecić kilku dobrych fachowców, z różnych etapów budowy - informacje na prv. z góry dziękuję za pomocDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobraa 01.04.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 czy Pablo zagląda tu jeszcze? jeśli tak proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTUR_EMI 01.04.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 WitamCo sądzicie o firmie PREDOM z Lubina ?Miał ktoś do czynienia z tą firmą ?Czekam na opinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts