Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lubin -budowa w okolicy? Legnica, Polkowice, Głogów?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ile metrów i jaka kostka mozemy sie dogadac

O taką informację chciałem zapytać wykonawcę...

Co się lepiej sprawdza, ale skłaniam się na kostkę betonową, podpatrzona u sąsiada taka mała, kształt trapezu.. Muszę sie dowiedziec jakiej to firmy..

Ile metrów? - myślałem że takie obliczenia to robią wykonawcy... Sam tego nie liczyłem, ale myślę że trochę bedzie :]

O taką informację chciałem zapytać wykonawcę...

Co się lepiej sprawdza, ale skłaniam się na kostkę betonową, podpatrzona u sąsiada taka mała, kształt trapezu.. Muszę sie dowiedziec jakiej to firmy..

Ile metrów? - myślałem że takie obliczenia to robią wykonawcy... Sam tego nie liczyłem, ale myślę że trochę bedzie :]

moze ułozyc kostke zajmujemy sie takim pracami brukarskim mamy doswiadczenie

Szanowni forumowicze. Macie namiary na jakiegoś sprawdzonego, niedrogiego kierownika budowy? Będę bardzo wdzięczna. I murarza solidnego...

Iwunia firma w Chełmku MAL_BUD (jedna z najtańszych w okolicy) za fundaamenty (do stanu zerowego) zaśpiewała 30 700zł. Fakt, że fundament mamy dość duży, jednak po obliczeniu ich kosztów z przedmiaru materiał wychodzi prawie 15 tys., reszta to ich robocizna. Zrezygnowaliśmy więc i będziemy działać sami...

Co do zwrotu nie powiem nic niestety, jestesmy poza szkodami górniczymi.

moze ułozyc kostke zajmujemy sie takim pracami brukarskim mamy doswiadczenie

Kostka to libet piccola, jaka cena za komplet ułożenia z podłożem? - do zrobienia scieżki przed domem i wjazd do garażu, opaska wokół domu..

I proszę o namiary na wasze zrealizowane prace..

Pozdrawiam

Kostka to libet piccola, jaka cena za komplet ułożenia z podłożem? - do zrobienia scieżki przed domem i wjazd do garażu, opaska wokół domu..

I proszę o namiary na wasze zrealizowane prace..

Pozdrawiam[/quo

za libeta liczymy 50zł wzaleznosci jaki jest grunt . wykonalismy chodniki z piccolo w osieku i na miescie jezeli chcesz sie dogadac to mozemy sie spotkac i obejrzec robote i wycenimy co i jak

Witam.

Poszukuję dobrej ekipy do wykończenia z zewnątrz już ocieplonego domku znajdującego się w Oborze k. Lubina. Będzie sporo klinkieru oraz oczywiście tynk (prawdopodobnie silikon). Tel. kontaktowy 606908642. Z mojej strony mogę polecić kilku dobrych fachowców, z różnych etapów budowy - informacje na prv.

z góry dziękuję za pomoc

Darek