Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lubin -budowa w okolicy? Legnica, Polkowice, Głogów?

Recommended Posts

Odkupię siatkę leśną do ogrodzenia budowy. Może komuś została po budowie. Mogę nawet sam zdemontować, jeśli jest jeszcze założona.

tel 668-015-176

My także szukaliśmy używanej siatki. Po kilku telefonach, zdecydowaliśmy kupić nową. U nas w hurtowni (Ścinawa) za 50mb (1.6h) wołali 230zł. Poszperałam na allegro, zamówiliśmy 100mb tej samej siatki za 200zł (plus 20zł kurier). Nie opłaca się szukać, chyba, że naprawdę w okazyjnej cenie, za grosze. (Nam gość proponował używaną w cenie 70zł za 20m - 100m sztukowana co 20m).

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy ma ktoś sprawdzoną ekipę budowlaną, którą mógłby polecić. Nie mam możliwości za bardzo doglądać budowlańców, stąd prośba jedynie o sprawdzonych fachowców. Czy ktoś może słyszał coś o firmie komplex dach z Lubina z ścinawskiej? Słyszałam , że są dobrzy , ale dość drodzy.

Witam!! Przyjmę zlecenia na budowę domów oraz nadzór techniczny. Poniżej przedstawiam swoją ofertę. Na rynku lokalnym działam od niedawna. W branży budowlanej pracuję od 10 lat początkowo jako betoniarz-zbrojarz a od siedmiu lat jako dozór (Mistrz Robót Budowlanych). Dla zainteresowanych drogą meilową mogę przedstawić wykaz budów ,które nadzorowałem.

OFERTA:

• Roboty Żelbetowe

- Ławy fundamentowe

- Ściany fundamentowe

- Schody

- Stropy

• Roboty murarskie

- Ściany nośne

- Ściany działowe

- Kominy

• Roboty wykończeniowe

- Sucha zabudowa

- Układanie płytek

- Gładzie

- Malowanie

- Elewacje

• Roboty instalacyjne

- Ciepła i zimna woda

- Kanalizacja

- Centralne ogrzewanie

- Ogrzewanie podłogowe

Kontakt:

792-490-309 Polkowice

[email protected]

Gdzie można najtaniej kupić porotherm. Zastanawiam się między porothermem wienerberger a porothermem firmy Eder. Eder wydaje się mieć lepsze parametry, a cenowo jest teraz zbliżony do wienerbergera. Czy ktoś budował ederem, jeśli tak to którym, tym szlifowanym czy zwykłym- blokowym.Ja myślę o tym symbol 3224. Współczynnik przenikania ciepła 0,80- na zaprawę zwykłą. Z tego co wiem mają w Baubudzie w Lubinie. Czy ktoś ma może inne namiary?

Witam.

moze ktos poleci mi jakas dobra firme do ukladania kostki brukowej inwestycja w Lubiązu 20km od Wołowa

co trzeba zrobic calos czyli od wybrania ziemi i przygotowania podloza poprzez wykoananie odwodnien studzienek pod spusty rynnowe az do ulozenia kostki a i co najwazniejsze chcialbym jakis wzor wykonac z tej kostki kostka to prawdopodobnie male kwadraciki aby dalo sie to ladnie skomponowac ze soba

i jeszcze szukam architekta ktory wykona polaczeni dwoch budynkowa ze soba i poda jakies pomysly na aranzacje stodoły na dom (stodola wymiary 10x18m tylko sciany zewnetrzne srodek pusty zero stropów wysokosc do szczytu 9m mała wizje juz mam ale musze skonsultowac wszystko z jakims architektem)

moj e-mail: [email protected]

gg: 7712335

Gdzie można najtaniej kupić porotherm. Zastanawiam się między porothermem wienerberger a porothermem firmy Eder. Eder wydaje się mieć lepsze parametry, a cenowo jest teraz zbliżony do wienerbergera. Czy ktoś budował ederem, jeśli tak to którym, tym szlifowanym czy zwykłym- blokowym.Ja myślę o tym symbol 3224. Współczynnik przenikania ciepła 0,80- na zaprawę zwykłą. Z tego co wiem mają w Baubudzie w Lubinie. Czy ktoś ma może inne namiary?

ja kupowałam w Baubudzie eder szlifowany, domek już stoi w stanie zamkniętym, firma robiąca ściany nie narzekała na jakość tego materiału.

Witam!! Przyjmę zlecenia na budowę domów oraz nadzór techniczny. Poniżej przedstawiam swoją ofertę. Na rynku lokalnym działam od niedawna. W branży budowlanej pracuję od 10 lat początkowo jako betoniarz-zbrojarz a od siedmiu lat jako dozór (Mistrz Robót Budowlanych). Dla zainteresowanych drogą meilową mogę przedstawić wykaz budów ,które nadzorowałem.

OFERTA:

• Roboty Żelbetowe

- Ławy fundamentowe

- Ściany fundamentowe

- Schody

- Stropy

• Roboty murarskie

- Ściany nośne

- Ściany działowe

- Kominy

• Roboty wykończeniowe

- Sucha zabudowa

- Układanie płytek

- Gładzie

- Malowanie

- Elewacje

• Roboty instalacyjne

- Ciepła i zimna woda

- Kanalizacja

- Centralne ogrzewanie

- Ogrzewanie podłogowe

Kontakt:

792-490-309 Polkowice

[email protected]

jestem zainteresowana szpachlowaniem i malowaniem (mam tynk gipsowy bardzo dobrze położony) oraz ociepleniem zewnętrznym (styropian 15 cm siatka i klej ) ile bierzecie za m2