Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lubin -budowa w okolicy? Legnica, Polkowice, Głogów?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam serdecznie wszystkich razem i każdego z osobna

mój dom już jest zamknięty teraz czeka mnie wykończenie ---- się --- albo domu

jeśli potrzebujesz dobrej ekipy do dachu mogę polecić ci te która u mnie wykonała dach

Gdy majster zobaczył mój dach na projekcie, to powiedział mi tak,, wybudować mury to nie wszystko, bo mury nie zdobią tak domu jak dach, gdy patrzy pani na dom to co przykuwa pani uwagę,, bez wahania odpowiedziałam DACH

Zrobił znakomitą robotę, mam najładniejszy dach w okolicy , jeśli chcesz dam ci namiar ---- robota solidna i terminowa

pozdrawiam

Witam bardzo proszę o namiar na ekipe do dachu bo poszukuję!

pozdrawiam:-)

Witam. Szczęśliwie złożyliśmy już dokumenty do pozwolenia na budowę niestety ponoć musimy mieć jeszcze projekt zjazdu z drogi na działkę zrobioną przez drogowca :/ Czy ktoś ma może na miary na kogoś kto takie projekty wykonuje? Szukam również kogoś kto zrobi projekt przydomowej oczyszczalni ścieków.

pozdrawiam

Zaraz to co to za projektantka co nie wiedziala ze trzeba uzgodnienie zjazdu z drogi zrobic oraz uzgodnic z włascielem zjazd......kąt wjazu i szerokosć oraz przekroj z przepustem zrobic ...my takie rzeczy robimy bez konstruktora drogowca...i to ta projektantka tez powinna wiedziec .....no chyba ze jest to jej PIERWSZY RAZ....

Witam, mam do sprzedania ogrodzenie budowlane z siatki, z furtką i bramą wjazdową. Dł całkowita ogrodzenia ok. 26m. Furtka - szerokość 100cm, klamka z szyldem zamykana na klucz (trzy sztuki), brama dwuskrzydłowa – szerokość 540cm zamykana na kłódkę. Odbiór w Legnicy. Mam także do sprzedania drzwi budowlane, b. solidne, szer 110xwys 210x 6,5cm. Kontakt: [email protected].

Witam, mam do sprzedania ogrodzenie budowlane z siatki, z furtką i bramą wjazdową. Dł całkowita ogrodzenia ok. 26m. Furtka - szerokość 100cm, klamka z szyldem zamykana na klucz (trzy sztuki), brama dwuskrzydłowa – szerokość 540cm zamykana na kłódkę. Odbiór w Legnicy. Mam także do sprzedania drzwi budowlane, b. solidne, szer 110xwys 210x 6,5cm. Kontakt: [email protected].

Jestem zainteresowana ogrodzeniem proszę o cenę na priv.