forum_user 07.02.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Monis przegladalam ostnio wizualizacje , ktore dostalam jeszcze pol roku temu od architektki - teraz one nie sa nic warte, bo gdy przyszlo do robienia konkretnych projektow to jeszcze nanieslismy duzo zmian. DLatego do piatku mecze sie ze swoja wlasna wizualizacj. Niestty cos mnie podkusilo zeby robic to Architecturalu -program wydawal sie swietny, zwlasza jak dla osoby kotra przez lata robia w AutoCADzie w 2D. I wszystko bylo pieknie do chwili rysowania dachu ...Teraz szykam po sieci jakis wskazuwek, jak w tym "swietnym"programiku rysuje sie dachy... To i tak jestes dzielna, ze sama to robisz!!!!! BRAWO!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.02.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Dom buduję pierwszy i mam nadzieję ostatni i w nosie mam teorię trzech domów! Agacka jak to robisz ze masz tyle postow i dopiero pierwszy dom. Nie zle sie przygotwujesz do tej budowy. TomaszK. Raczej to moje wstrętne gadulstwo... Eee tam, od razu wstretne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.02.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Agacka widze, ze jestes najlepiej do wiosny przygotowana, my caly czas oczekujemy na pozwolenie Moniś spokojnie ja na swoje pozwolenie czekałam dwa lata ...widać trzeba odczekać!A i tak udało mi się go załatwić cudem i tylko dzięki życzliwości i radom dobrych ludzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.02.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 2 lata??? A w jakich to regionach tacy okropni urzednicy zyja?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.02.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 no Agacka porzadnie sie przygotowalas do budowy domu od 2002 roku ..... niezle .... wszystkie lekcje na pewno odrobione gratuluje ja mam fundamenty i kredyt zalatwiony CZEKAM NA WIOSNE!!!!!!!!! Kasztanka! To jedziemy łeb w łeb! Ale fajnie...ja już też tylko na odwilż....kiedy zamierzasz się przeprowadzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.02.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Agacka widze, ze jestes najlepiej do wiosny przygotowana, my caly czas oczekujemy na pozwolenie Moniś spokojnie ja na swoje pozwolenie czekałam dwa lata ...widać trzeba odczekać!A i tak udało mi się go załatwić cudem i tylko dzięki życzliwości i radom dobrych ludzi! I sama powiedz, czy to nie jest chore, ze takie rzeczy trzeba zalatwiac liczac a jakies znajomosci, czyjs lepszy dzien, dobry humor????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.02.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 I sama powiedz, czy to nie jest chore, ze takie rzeczy trzeba zalatwiac liczac a jakies znajomosci, czyjs lepszy dzien, dobry humor????? To jest obrzydliwe...ale taki jest ten nasz świat! Mnie akurat pomogli ludzie z forum...dobrymi i cennymi radami! To tylko dzięki nim mam pozwolenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.02.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 I sama powiedz, czy to nie jest chore, ze takie rzeczy trzeba zalatwiac liczac a jakies znajomosci, czyjs lepszy dzien, dobry humor????? To jest obrzydliwe...ale taki jest ten nasz świat! Mnie akurat pomogli ludzie z forum...dobrymi i cennymi radami! To tylko dzięki nim mam pozwolenie! I jakie piekne fundamenty i kredyt juz masz W tym roku chyba juz uda Ci sie nawet zamieszkac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.02.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 2 lata??? A w jakich to regionach tacy okropni urzednicy zyja?????? W moich niestety... Powiem Ci w tajemnicy,że gdyby nie mój upór w tej kwesti i moja zawziętośc do dziś jeszcze bym pozwolenia nie miała... Plan ogólny dalej nie zatwierdzony...po prawie 4 latach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.02.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 I jakie piekne fundamenty i kredyt juz masz W tym roku chyba juz uda Ci sie nawet zamieszkac??? Powiem wiecej...ja już tam się przenoszę w maju...nie wiem co prawda czy dach już będzie...ale muszę dopilnowac wszystkiego! A dzieciaki po wakacjach! Od wrzesnia tam już do szkoły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.02.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 I jakie piekne fundamenty i kredyt juz masz W tym roku chyba juz uda Ci sie nawet zamieszkac??? Powiem wiecej...ja już tam się przenoszę w maju...nie wiem co prawda czy dach już będzie...ale muszę dopilnowac wszystkiego! A dzieciaki po wakacjach! Od wrzesnia tam już do szkoły! Aleeeee fajnie My planujemy grudzien, ale jak znam zycie to pewnie uda sie dopiero blizej wiosny 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.02.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 No no Monis, ostre plany!! Oj to bedzie na twojej budowie ostry ruch!! -tak trzymac (u mnie bedzie troche leniwie na budowie, bo w tym roku tylko stan surowy) narazie spadam - na dzisiejszy wieczor wypozyczylam "Friendow" , tzn "Przyjaciol" -moze dobrze zrobi mi dawka humoru, na te moje zszargane wizualizacja dachu nerwy...grrrr Ale pewnikiem sie jeszcze pojawie poznym wieczorkiem Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 07.02.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Wojty - sproboj zrobic ten projekt w ARCONIE. Ja probowalem bez zadnego przygotowania i cos mi tam sie udalo. Dachy sie robi nie najgorzej. Choc tez bardziej skomplikowane nie do konca rozgryzlem. A na te pozwolenia to jakos rzeczywiscie dlugo czekaliscie. Moj projektant zalatwil to bardzo szybko nawet nie zauwazylem kiedy. Miesiac? moze troche wiecej. No ale dokumentow wczesniej musialem troche pozbierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 07.02.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Cos forum ucichlo po 20-tej czyzby wszyscy WIOSENNI budowniczowie szykowali sie do snu? TomaszK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.02.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Cos forum ucichlo po 20-tej czyzby wszyscy WIOSENNI budowniczowie szykowali sie do snu? TomaszK Do snu???? Toz to dopiero dzien sie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 07.02.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 No wlasnie. To moze dzieci trzeba polozyc spac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.02.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 No no Monis, ostre plany!! Oj to bedzie na twojej budowie ostry ruch!! -tak trzymac (u mnie bedzie troche leniwie na budowie, bo w tym roku tylko stan surowy) narazie spadam - na dzisiejszy wieczor wypozyczylam "Friendow" , tzn "Przyjaciol" -moze dobrze zrobi mi dawka humoru, na te moje zszargane wizualizacja dachu nerwy...grrrr Ale pewnikiem sie jeszcze pojawie poznym wieczorkiem Buziaczki Ja juz mam za soba wszystkie czesci Friends'ow i njagorzej, ze chyba producenci i aktorzy zaprzestali dalszego krecenia A co do planow wprowadzenia sie, to sa to nasze pobozne zyczenia, ale nie ukrywam, ze juz sie nie mozemy doczekac. Wlasnie zamiawiamy okna, ekipa juz jest......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.02.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 No wlasnie. To moze dzieci trzeba polozyc spac. U nas na razie bezdzietnie wiec nie ma kogo klasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 07.02.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 To tez super. Macie czas tylko dla siebie no i dla waszego przyszlego, cudownego i wspanialego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.02.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 I dlatego wypije teraz zdrowie naszych przyszlych domow!!!!!! ZDROWIE!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts