kasztanka 11.02.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 no no widze ze imprezka piatkowa sie rozkreca .....a macie cos bez procentów dla budowniczej cieżarnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 11.02.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Dla ciężarnej : http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/049/4936.jpg Zara naprawdę jest PIESIU !!!! Agacka go będzie miała. Sliczności jest (tzn.piesiu, nie ujmując w niczym Agacce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 11.02.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Jako zagorzała psiara posiadaczka psa ,proszę konkrety: jakiego psa?, skąd te wieści? O jakowegoś linka proszę pokornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.02.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Dla ciężarnej : http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/049/4936.jpg Zara naprawdę jest PIESIU !!!! Agacka go będzie miała. Sliczności jest (tzn.piesiu, nie ujmując w niczym Agacce ) mmmmmm dzieki A-G-N-E-S !!!!!!!!! a co do AMAM dla ciezarnej macie? hi hi hi rozochocilam sie ja tez chce wiedziec jaki piesek i gdzie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 11.02.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Amam dla ciężarnej będzie za minutę (śledziki czy ciasteczka ?) A piesio jest : STRONA GŁÓWNA - ZWIERZĘ TEŻ CZŁOWIEK - PSY OWCZARKI. Post gdzieś w środku strony,autor Agacka. nie umiem linków do topików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 11.02.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Ale umiem obrazki.O tym piesiu mowa.http://www.jacentus.com/jacentus_hodowla/sprzedam/_suka_dlugowlosa2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 11.02.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Moja psina domowa jest owczarkiem tylko krótkowłosym. Agacka - popieram wybór towarzysza na 4 łapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 11.02.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 I dalej lód pod nogami... Agacka, jak Ty masz pięknie naokoło! A co to za góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 11.02.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 No i wreszcie udalo mi sie pokonac awarie w kompie - musialam was na chwile oposcic, bo cos sie pochrzanilo Ale jzu jestem!! A moze znajdzie sie jakis kawalek slodkosci i dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.02.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 No i wreszcie udalo mi sie pokonac awarie w kompie - musialam was na chwile oposcic, bo cos sie pochrzanilo Ale jzu jestem!! A moze znajdzie sie jakis kawalek slodkosci i dla mnie? na noc slodkie ..... eeee nie wolno! chyba juz wszyscy poszli aaaa spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Kasztanka - wolno wolno na noc jesc slodycze, zwlaszcza jesli przez caly dzien nie jadlo sie nic (nawet sniadania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Kasztanka - wolno wolno na noc jesc slodycze, zwlaszcza jesli przez caly dzien nie jadlo sie nic (nawet sniadania) nie kochana nie mozna! wiem cos o tym nawet pisalam mgr z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Kasztanka - wolno wolno na noc jesc slodycze, zwlaszcza jesli przez caly dzien nie jadlo sie nic (nawet sniadania) nie kochana nie mozna! wiem cos o tym nawet pisalam mgr z tego dyplom z tego pisalas??? a jaki mialas temat??- na jakiej uczelni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Kasztanka, wlasnie wyslalm ci mailika na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Kasztanka - wolno wolno na noc jesc slodycze, zwlaszcza jesli przez caly dzien nie jadlo sie nic (nawet sniadania) nie kochana nie mozna! wiem cos o tym nawet pisalam mgr z tego dyplom z tego pisalas??? a jaki mialas temat??- na jakiej uczelni? AR technologia zywnosci nie pisalam dyplomu z jedzenia slodyczy po nocach!!! he he he ale duzo sie o tym uczylam i nie tylko mgr pisalam z metali ciezkich w calodziennych racjach pokarmowych populacji wroclawskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 To "ciezki temat" mialas :) Ja za to na odrzywinaiu sie w ogole nie znam i zyje w "slodkiej niesiwadomosci" P.S. Dzieki za odpowiedz na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 To "ciezki temat" mialas :) Ja za to na odrzywinaiu sie w ogole nie znam i zyje w "slodkiej niesiwadomosci" P.S. Dzieki za odpowiedz na maila nie ma sprawy ...... nie wiem czy pomogl jakos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Zawsze cos pomoglo- chyba naprawde bede musiala sie przejechac do p. Mani A ty nie wylewalas chudziaka pod fundamenty??? I jeszcze jedno: fundamenty robilas w szalunkach-deskowaniu czy bezposrednio w gruncie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Zawsze cos pomoglo- chyba naprawde bede musiala sie przejechac do p. Mani A ty nie wylewalas chudziaka pod fundamenty??? I jeszcze jedno: fundamenty robilas w szalunkach-deskowaniu czy bezposrednio w gruncie?? nie nie wylewalam chudziaka ..... ławy bez szalunkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 To moze m.in. z tego wyszla taka roznica w cenie - p. Mania policzyl mi szalunki... A ja nie potrzebuje deskowania - bede lac beton bezposrednio do gruntu, wyloze tylko wczesniej folie i wyleje chudziaka pod fundamenty. Co do wymiarow fundamentow to mam podobne - wys. 50, szerok. 80. Tylko nie mam stop fundamentowych - wszystko polaczone w lawy dlatego wyszlo mi troche wiecej mb law (ale za to nie musza sie meczyc z kopaniem malych dolkow pod stopy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts