stander 22.12.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 [quote name="gosia To ja jestem w posiadaniu przez 2 koty i 2 dzieci, Pole 20 m i Kacpra 6l at.A do pracy bedziecie dojezdzali??? Mąż pracuje w tzw. terenie, raz budowa pod Warszawą, innym razem za Częstochową albo w Rybniku. Skąd będzie na cały tydzień wyjeżdżał i dokąd na niedzielę wracał, nie robi mu różnicy. Ja muszę szukać sposobu na życie od nowa (zresztą firma nieco mi to "ułatwiła", redukując mój dział, po wychowawczym właściwie nie będę miała do czego wracać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 22.12.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Hej. Dobrze,że dzisiaj pracuję to mam czas Zwyczajowo dostałam światecznej głupawki.Okna wszystkie umyte..itd W czwartek wielkie pieczenie. Ale po Świetach będę się udzielać. Dom planujemy w tej samej miejscowości,w której mieszkamy,więc w zasadzie nic nie ulegnie zmianie.No oczywiście METRAŻ ! Teraz blokowe 48 m2. Do pracy nadal 30 km. Jedno dziecko. Jeden chomik. I oczywiście główny inwestor czyli małżonek. Acha,żeby nie zapeszać nie skreślam pytajnika po wiosna 2005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 22.12.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Nieuchronnie nadchodzi czas "braku czasu" więc już dzisiaj przyjmijcieŻyczenia szczęśliwych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnej Wigilii - aby wniosła pokój i miłość w serca,A Nowy Rok niech będzie czasem spełniania marzeńPozdrawiamAga z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.12.2004 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 [quote name="gosia To ja jestem w posiadaniu przez 2 koty i 2 dzieci, Pole 20 m i Kacpra 6l at.A do pracy bedziecie dojezdzali??? Mąż pracuje w tzw. terenie, raz budowa pod Warszawą, innym razem za Częstochową albo w Rybniku. Skąd będzie na cały tydzień wyjeżdżał i dokąd na niedzielę wracał, nie robi mu różnicy. Ja muszę szukać sposobu na życie od nowa (zresztą firma nieco mi to "ułatwiła", redukując mój dział, po wychowawczym właściwie nie będę miała do czego wracać). Witaj, ja tez planuję wrócic do zycia zawodowego po obecnym urlopie wychowawczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 23.12.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Życzymy Wam wszystkim spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń.http://www.gify.org.pl/gify/postacie/mikolaje/14.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajsik 30.12.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 My też. Projekt: w lesie Przyłącza:tamże Działka:na kredyt Dzieci:trzy Mąż: jeden Kasy: mało... WBIJAMY ŁOPATĘ W POŁOWIE KWIETNIA. WPROWADZAMY SIĘ W SIERPNIU. A co, nie uda się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.12.2004 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 WBIJAMY ŁOPATĘ W POŁOWIE KWIETNIA. WPROWADZAMY SIĘ W SIERPNIU. A co, nie uda się? Uda sie, uda Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.01.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2005 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!!!!!!!! No i POWODZENIA NA 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.01.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 My zaczynamy juz na wiosne (jak tylko wody gruntowe opadna). Narazie mamy pozwolenie na budowe (wydane dzien przed Wigilia) i szukamy ekip Pozdrawiam 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekm 04.01.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Przyłączam się bo w grupie raźniej !!! Buduję wg projektu Feniks z pracowni DOMUS. Złożyłem już papiery do starostwa i obecnie czekam na pozwolenie. Mam nadzieję, że w marcu/kwietniu uda mi się wystartować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Witam w gronie wiosnowiczow i powodzenia w urzedach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.01.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 ooooo zara, Wojty!!!! wy tutaj? hihi a ja moge dolaczyc? mam juz fundamenty .... ale to niewiele przeciez w porownaniu do reszty prac pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 05.01.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Czesc Kasztanka, pewie ze mozesz dolaczyc, mozesz nam tu udzielac rad, bo masz najswiezsze wiadomosci z "pola bitwy-budowy", jestes o jeden krok dalej od wiekszosci tutaj zgromadzonej pozdrawiam 2 polowa Wojty'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 06.01.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Witam w gronie wiosnowiczow i powodzenia w urzedach. Moniś, co to za domek?Całkiem ciekawie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 06.01.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 No i ja tez chcialabym sie niesmialo do Was dolaczyc , tzn. do chcacych zaczac budowe na wiosne. Takie mamy przynajmniej z mezem marzenia . A co z tego bedzie, to dalibog, okaze sie juz wkrotce. Ale mam nadzieje, ze stan powyzszy nie kwalifikuje nas do wyrzucenia z klubu, jeszcze przed wstapieniem w jego szeregi . Zycze wszystkim, zeby "wsio" szlo po Waszej mysli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 06.01.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Witajcie! Dołączam do klubu choć dotychczas " tylko pod górkę i do tego wiatr w oczy" Już trzy miesiące czekam na wz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Witajcie! Dołączam do klubu choć dotychczas " tylko pod górkę i do tego wiatr w oczy" Już trzy miesiące czekam na wz 3miesiace to chyba w normie jeszcze ja czekalam na swoje WZ 8 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 06.01.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Łomatko To chyba jestem zbyt "niecierpliwa " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Łomatko To chyba jestem zbyt "niecierpliwa " no jak kazdy ..... ja tez bylam nioecierpliwa ale nic nie moglam zrobic .... okazalo sie ze moja cudowna gmina nie miala jakiegos urbanisty czy jak on tam sie zwie i nie mial kto podpisac .... potem przez miesiac czy dwa szukali go za posrednictwem wyborczej, a potem on mial tyle roboty ze hej!!! i tak minelo 8 miesiecy grrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 06.01.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 U mnie jest problem z wodą, nie ma wodociągu ( jest w planach) a gmina nie zezwala na budowę studni (do czsu wykonania wodociągu przez gminę) . Pomimo, że wszyscy, którzy wybudowali się na osiedlu mają studnie. Dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts