zara 12.02.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Ale przypomniałam sobie że znalazłam drzwi wejściowe do domu którego nie ma i nie wiem kiedy będzie to już obsesja czy jeszcze tylko dziwactwo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Wojty (nie wiem która połowa) Będę z nim rozmawiać w poniedziałek, ciekawe kiedy zjedzie w nasze strony po zimowej przerwie w domku Oczywiscie ze ta druga polowa -lepsza-zenska A gdzie sie z nim umowilas?? A czy ylaby mozliwosc zebym i ja mogla z nim porozmawiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Przedstawiam Wam moja sunie Mambe http://p9.labfoto.pl/photos/p/9/9/9931447a65d56819ac86a47357eae19c-719027.jpgTeraz wyglada troche doroslej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 12.02.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Wojty (nie wiem która połowa) Będę z nim rozmawiać w poniedziałek, ciekawe kiedy zjedzie w nasze strony po zimowej przerwie w domku Oczywiscie ze ta druga polowa -lepsza-zenska A gdzie sie z nim umowilas?? A czy ylaby mozliwosc zebym i ja mogla z nim porozmawiac? Na ten moment konwersujemy przy pomocy sieci GSM, ale jeśli ustalimy spotkanie w realu to dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Chyba dopada mnie kolejny dołek tym razem ekipowy jak to dolek? czemu ZARA czyzby mania cie wykiwal? czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 MONIS- TOZ TO SAMA SLODYCZ!!!!!! to jest labradorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 I jeszcze jednohttp://p1.labfoto.pl/photos/p/1/9/192492e81e31e99a542c7359dd3e8550-724661.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Wojty - goldenka. Nie wyobrazam sobie teraz miec innego psa. Zero agresji, nie szczeka..........prawdziwy friend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 12.02.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Chyba dopada mnie kolejny dołek tym razem ekipowy jak to dolek? czemu ZARA czyzby mania cie wykiwal? czy jak? Na razie to Mania jest najbardziej wiarygodny ale wyceny jeszcze od niego nie mam. Natomiast telefonicznie jest ok, rzeczowy,konkretny, i odbiera telefony jak dzwonią. Reszta ekip i szefów do tej pory to jakiś koszmar................ Ale i tak zbuduję ten dom-choćby rękami męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Ile teraz ma lat/miesiecy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Ile teraz ma lat/miesiecy? Wlasnie skonczyla rok. Teraz jest sporo wieksza, cale 34 kg do kochania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.02.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Tez kiedys chorawalam na takiego psiaka! mialam nawet adres kilku hodowcow, ale ostatecznie zdecydowalam sie na schroniskowca. Niestety chcarakterku to ona takiego nie ma, jak twoj Ale z takimi psiakami ze schroniksak jest jak z cukierkami w bombonierce- nigdy nie wiesz co wyciagniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Kasztanka ja mam takiego psiaka. POLECAM!!!!!!!!! Jest super!!!!!!!!!! Zara glowa do gory. kochaniutki nie? ja zakochalam sie w tej rasie, odkad bylam na wakacjach okolo 2500km od domu i na jednym z postojow spotkalam takiego psiurka ..... byla bardzo przyjazny, bawil sie ze mna i obcalowal mnie ze wszystkich stron wiem ze nie nadaje sie pewnie jako pies obronny do domu, bo kazdego zlodzieja zaprosi do domu i poczestuje z wlasnej miski, ale jest super kochany i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Kasztanka ja mam takiego psiaka. POLECAM!!!!!!!!! Jest super!!!!!!!!!! Zara glowa do gory. kochaniutki nie? ja zakochalam sie w tej rasie, odkad bylam na wakacjach okolo 2500km od domu i na jednym z postojow spotkalam takiego psiurka ..... byla bardzo przyjazny, bawil sie ze mna i obcalowal mnie ze wszystkich stron wiem ze nie nadaje sie pewnie jako pies obronny do domu, bo kazdego zlodzieja zaprosi do domu i poczestuje z wlasnej miski, ale jest super kochany i juz Do strozowania nie nadaje sie na pewno. Zalize zlodzieja , a poza tym nie szczeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Monis to jest po prostu POEZJA i CUD NATURY a nie pies juz nie moge sie doczekac ...... nie wiem czego bardziej ..... urodzin mojego synka wybudowania domu zakupu psiuraska kochanego chyba wlasnie jest tak wg tej kolejnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Kasztanka zycze Ci tego wlasnie w tej kolejnosci. A kiedy powitacie synka na swiecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Monis jak to nie szczeka?wogole?? nie potrafia szczekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Kasztanka zycze Ci tego wlasnie w tej kolejnosci. A kiedy powitacie synka na swiecie??? termin mam na 8kwietnia a kiedy bedzie chcial nas zobaczyc to sie okaze )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Monis jak to nie szczeka? wogole?? nie potrafia szczekac? Potrafic potrafia, ale nie ujadaja bez potrzeby. Nasza szczeka tylko wtedy, jesli kazemy dac glos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Kasztanka zycze Ci tego wlasnie w tej kolejnosci. A kiedy powitacie synka na swiecie??? termin mam na 8kwietnia a kiedy bedzie chcial nas zobaczyc to sie okaze )))) No to juz koncowka. Super A imie juz wybraliscie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts