A-g-n-e-s 22.02.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Ja niestety na razie nie mogę z przyczyn technicznych. Padł był mój domowy sprzęt. (Dobrze,że chociaż w pracy jest dostęp do inernetu ). Ale chociaż się pochwalę działką. Tylko wybaczcie mi jakość zdjęcia - marnie to zeskanowałam. http://foto.onet.pl/upload/49/21/_409723_n.jpg Domek będzie poniżej budynku z lewej strony. Po drugiej stronie wsi (tam gdzie te małe czerwone daszki) na drugiej górce mieszkają juz znajomi. Dwukrotne błyśnięcie światłem w oknach - spotykamy się w centrum wsi na piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 22.02.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 ojej super widoczek:) my mamy działke w otulinie Puszczy Kampinoskiej ale niestety na polu z kapusta:) tzn obok nas z prawej nowe domy , przed nami nowe domy za nami nowy dom a z lewej kapusta:) albo coś innego nie mam pojecia co oni tam posadza/posieja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 22.02.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Właśnie te widoczki to jeden z plusów mojej działki 9gdyby jeszcze była szersza ) No jeszcze mam 5 minutek z górki do centrum wsi (asfaltem ) a tam szkoła,sklepy,poczta i policja.No i oczywiście bar Gorzej bo z powrotem pod górkę.Trudno, zrobimy grafik na samochód ! Bo o drugim na razie pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 22.02.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 no to my ten plus też mamy tzn kilometr czyli z 8 minut spacerkiem PO PŁASKIM!!!!!!!!!!!!! do kościółka, apteki, przychodni , szkoły i knajpek i przytanku atobusowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.02.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Agnes jaka to miejscowość w tej małopolsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 22.02.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Zagadka geograficzna 5 minut spacerkiem i jestem w punkcie widokowym,z którego rozciaga sie widok na pustynię (jedyna naturalna w Europie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.02.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 z geografii nigdy nie byłam orłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 22.02.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Z uwagi na to,że ja też z geografii orłem nie byłam ba,wręcz jej nie trawiłam nie pastwię się więcej nad Tobą. Poza tym podoba Ci się ON-ek czyli musisz byc dobra kobieta Klucze-City. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.02.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Zagadka geograficzna 5 minut spacerkiem i jestem w punkcie widokowym,z którego rozciaga sie widok na pustynię (jedyna naturalna w Europie). hmmm jakas pustynia jest w Lebie ale to raczej nie malopolska hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 22.02.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Kurcze ale by było fajnie koło Łeby !Ale tam są tylko wydmy (i lotne piaski).Ale jak się złoży mapę to może małopolska wyjdzie nad morzem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 22.02.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Zagadka geograficzna 5 minut spacerkiem i jestem w punkcie widokowym,z którego rozciaga sie widok na pustynię (jedyna naturalna w Europie). Jedyna o której słyszałam w Polsce to Putynia Błędowska( nie wiem czy tak się pisze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.02.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Poza tym podoba Ci się ON-ek czyli musisz byc dobra kobieta Klucze-City. Dla ścisłości ON-ka Muszę ją upolowac gdzieś po wakacjach...nie bankrutując przy tym całkowicie...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 22.02.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Zara bingo. Wygrałaś toster http://bosch-siemens.artstyle.net/promo/subscribe/siemens-46/toster.jpg PS. Gratisy do obioru w kasie. Agacka ja na swojego piesia muszę jeszcze poczekać. Tak właściwie to ja się psów boję Ale może nasz osobisty pies mnie nie zje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.02.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Swojego nie powinien...przynajmniej tak od razu na raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 22.02.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Agnes ja mam jamnika długowłosego miniaturke, no wiesz jak z tej bajki Disneya zakochany kundel wsuwa jedna nitke makaronu z psica i sie stykają dziobkami;) to ja mam własnie taką sunie :) tej to sie chyba nikt nie boji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 22.02.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Wnosze oficjalny protest;) Zara napisała putynia toster sie nie nalezy!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 22.02.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Wnosze oficjalny protest;) Zara napisała putynia toster sie nie nalezy!!!!!!!!!!! Zaraz od razu się nie leży........................... Ludzie ja przed budowa woisenna jestem, wszystko się przyda; druty ze śmietnika,gruz,kawałki siatki, roślinki wszelakie, ekipa budowlana dobra i tania,wygrana w totka................... a tu tostera żałują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 22.02.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 he he he no co ty zarunia bierz toster i uciekaj! przyda sie w dlugie wieczory podczas wykanczania domu cobys nie zeszla z glodu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 22.02.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 he he he no co ty zarunia bierz toster i uciekaj! przyda sie w dlugie wieczory podczas wykanczania domu cobys nie zeszla z glodu ... Oj tak bo jeść to ja lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.02.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Alez to niesprawiedliwe!!!!!!!!!Ominal mnie taki konkurs z powodu grypy Agnes czy w takim razie jesli dostarcze zwolnienie lekarskie uniewaznisz wyniki ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts