Wojty 23.02.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 hmm, dziewczyny, jesli w najblizszym czasie uslyszycie w tv, ze we Wrocku pewnein mlody mezczyzna zginal w blizej nieokreslony sposob, lub ze zamordowano go i trudno ustalic przyczyne to chyba bedzie chodzilo o mnie tylko cicho sza, nie wydajcie mnie.... to bedzie pierwsza ofiara naszych ryrualow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.02.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 spoko za takie pomowienia na temat 20st mrozow w kazdym szanujacym sie gronie zaklinaczy grozi kara pozbawienia ...... tiiit tiiitt tiiitt bez odwolania!!!!!! a wiec siostro, zostaniesz ulaskawiona HGRSTFVHJHSBDJSHUHU PSZZ %%%% &&*&*##Dfgvsdhsvdusduyvf już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.02.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 A tak swoja droga to ogolnie "dosc specyficzny gosciu" - tydzien temmu mowil ze takieo sniegu jak wtedy mielismy nie bylo jeszcze nigdy we Wrocku :D:D A za tydzien beda takie mrozy ze podobno mojego autka nie odpale.... Naprawde siedziec z nim w jednym pokoju to niespotykane przezycie :) Ale juz niedlugo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.02.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 A tak swoja droga to ogolnie "dosc specyficzny gosciu" - tydzien temmu mowil ze takieo sniegu jak wtedy mielismy nie bylo jeszcze nigdy we Wrocku :D:D A za tydzien beda takie mrozy ze podobno mojego autka nie odpale.... Naprawde siedziec z nim w jednym pokoju to niespotykane przezycie :) Ale juz niedlugo..... o kurcze pioro to wspolczuje ....... jakis tiiiitt tiiiittt tiiiiitt czemu niedlugo? awansujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.02.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Nie no awans to juz przezylam... i na kolejny raczej sie za szybko nie zapowiada A nedlugo to w odniesieniu do jego zycia.... vel gledzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.02.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Wojty, a nie podejrzewasz kolegi, że po prostu chce być kimś ważnym? Sam zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.02.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Wojty, a nie podejrzewasz kolegi, że po prostu chce być kimś ważnym? Sam zobacz Pewnie i masz racje, zwlaszcza ze wszyscy sie z niego nabijaja w firmie, ale mimo wszystko trudno zniesc jak ktos 4m od ciebie patrzy za okno i moiw , ze lada dzien nadejdzie kataklizm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.02.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 A i jeszcze te apokaliptyczne wizje - w Indaich po raz pierwszy spadl snieg, a na Grenlandii jest teraz +15.... itp., i jak ja mam byc spokojna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.02.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Musicie mu znaleźć zajęcie. Np. poczęstować czekoladką na przeczyszczenie? Zaraz przestanie gapić się w okno i wymyślać bajdurki A w ogóle, to my tu wszyscy jesteśmy spokojni, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.02.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Spokój kamienny...czary odprawione ...teraz tylko czekać na efekty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.02.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 he he to co dzis o 12.00 ???? coby skutki byly200% ? no i niektorzy moga odrobic zaleglosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 24.02.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 ładne mi efekty snieg u mnie sypie:( na dodatek niańka mi odmówiła posłuszeństwa buuuuuuuuuuu cholera bezrobocie jest a niańki znależc do bliźniat nie moge:( oczywista z tego powodu ,ze nie ma zamiary 2 krotnie przepłacać buu. No doła mam dziś niańkowego:( a Monis grypsko maluchy dopadło gdzie ty mieszkasz teraz ,że tak to świństwo rozsiewasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.02.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 sieje się po kablach....niedobrze z tymi maluchami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 24.02.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Agacka Monis jadąc na działke najprawdopodobniej obok nas przejeżdza , wiec oprócz siania po kablach miała szanse chuchnąc w nasza strone:) Jadąc do gminy papierów pilnowac tez obok nas pewnikiem. Dlatego pytam gdzie mieszka bo być może tez blisko nas skoro naszą strone warszawki eeeeeeeeee pod warszawki na miejsce zycia wybrała:) zawsze to fajnie znac sasiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.02.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witajcie Czary czary a u mnie dalej zima Może dlatego że mnie tu wczoraj nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.02.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Agacka Monis jadąc na działke najprawdopodobniej obok nas przejeżdza Najprawdopodobniej jednak nie koło mnie...musiała by daleko podjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 24.02.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 dlatego ty zdrowa jesteś nawet po łączach nie doleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.02.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Do mnie też nie dolatuje Ale ja mam osłonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 24.02.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 a winowajczyni jak myszka pod miotłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 24.02.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Aga osłone masz bo doczytałam ???? Podjełas wyzwanie actimela czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts