moniska 26.02.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 cześć, sił na budowe mam aż nadto , adrenalina rozpiera. Ja chcę już zacząć! niestety w warszawce też biało ale marzec NA PEWNO będzie lepszy dla marzycieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.02.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Witam Moiniska w naszym gronie Kadma gartulki pozwolenia Melduje że u nas wiosny dalej nie ma zima na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 27.02.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Czy mogę się przyłączyć do Was?? Mam WZ, zapewnienie o dostawie prądu, po zapewnienie wody muszę iść do gminy (już odebrać) w poniedziałek. Mam nadzieję, że niedługo zaczniemy... Jestem strasznie nabuzowana, uzależniona od forum... Dłużej tak nie pociągnę Tym samym się do Was zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.02.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 emango witaj w klubie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.02.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Witam!!!! Co wy tacy zalamani tymi sniegami???? Wszystko pod kontorla - teraz troche sobie tego sniezku popada - co by wszyscy narciarze sie wyszaleli - w tym tez moja dyr (i dzieki Bogu - bo po tych szalenstwach jest spokojniejsza ) a od 7 marca juz na stale ma przyjsc wiosna. I wtedy dopiero sie zacznie!!! :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.02.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Moze jak tak troche pomrozi to wymrozi te wszystkie komarzyska i inne owadziska i przez to robotnicy nie beda mi narzekali, ze ich pogryzlo i zebym im Autan kupowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.02.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 A z innej beczki - dostalam ostanio wycene na stan surowy... - wiecie za ile???? 184 000 nic dodac, nic ujac....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 27.02.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 A z innej beczki - dostalam ostanio wycene na stan surowy... - wiecie za ile???? 184 000 nic dodac, nic ujac....... Wojty'owa to znaczy postarał się ktoś Ale to dobrze-ilekroć na ten paier popatrzysz to będziesz szczęsliwa ile zaoszczędziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.02.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 A z innej beczki - dostalam ostanio wycene na stan surowy... - wiecie za ile???? 184 000 nic dodac, nic ujac....... Wojty'owa to znaczy postarał się ktoś Ale to dobrze-ilekroć na ten paier popatrzysz to będziesz szczęsliwa ile zaoszczędziłaś Witaj zarus! Tia, nie wiem jak bardzo sie postaral... poprostu policzyl koszty realne a potem przemnozyl x2 :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.02.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Witam!!!! Co wy tacy zalamani tymi sniegami???? Wszystko pod kontorla - teraz troche sobie tego sniezku popada - co by wszyscy narciarze sie wyszaleli - w tym tez moja dyr (i dzieki Bogu - bo po tych szalenstwach jest spokojniejsza ) a od 7 marca juz na stale ma przyjsc wiosna. I wtedy dopiero sie zacznie!!! :D:D:D nie no zalamani to nie a skad wiesz ze do 7 marca???? czyzby Twoj kolega z pracy tak wywrozyl?? to by bylo fajnie nawet ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.02.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Moze jak tak troche pomrozi to wymrozi te wszystkie komarzyska i inne owadziska i przez to robotnicy nie beda mi narzekali, ze ich pogryzlo i zebym im Autan kupowala no z tymi robalami to fakt niech troche pomrozi i niech nie nekaja nas komarzyska i inne meszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.02.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 A z innej beczki - dostalam ostanio wycene na stan surowy... - wiecie za ile???? 184 000 nic dodac, nic ujac....... Wojty'owa to znaczy postarał się ktoś Ale to dobrze-ilekroć na ten paier popatrzysz to będziesz szczęsliwa ile zaoszczędziłaś Witaj zarus! Tia, nie wiem jak bardzo sie postaral... poprostu policzyl koszty realne a potem przemnozyl x2 :D:D:D uuupssss no moze razy 1,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.02.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 A z innej beczki - dostalam ostanio wycene na stan surowy... - wiecie za ile???? 184 000 nic dodac, nic ujac....... Wojty'owa to znaczy postarał się ktoś Ale to dobrze-ilekroć na ten paier popatrzysz to będziesz szczęsliwa ile zaoszczędziłaś hi hi hi dobry sposob na poprawe humoru!!! zara bylas ostatnio na swojej dzialeczce???? nasz wspolny sasiad chyba zaczal budowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 jak tam u Was pogoda bo u nas nadal sypie Wojty cena powalajaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.02.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Witam!!!! Co wy tacy zalamani tymi sniegami???? Wszystko pod kontorla - teraz troche sobie tego sniezku popada - co by wszyscy narciarze sie wyszaleli - w tym tez moja dyr (i dzieki Bogu - bo po tych szalenstwach jest spokojniejsza ) a od 7 marca juz na stale ma przyjsc wiosna. I wtedy dopiero sie zacznie!!! :D:D:D nie no zalamani to nie a skad wiesz ze do 7 marca???? czyzby Twoj kolega z pracy tak wywrozyl?? to by bylo fajnie nawet ....... No a ktozby inny takie prognozy dlugoterminowe przepowiadal, jak nie moj firmowy wrozbita/synoptyk :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.02.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 uuupssss no moze razy 1,5 Ja bede budowac z silki - teoretycznie, w stanie surowym, to najtanszy material - koszty sa dopiero wieksze, gdy dolicze welne mineralna... ale to juz inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.02.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 A powracajac do pogody to ja modle sie zeby przez cala wiosne i lato byla temp 20-24 stopnie. Prawde mowiac wystraszylam sie troche tych prognoz ponad 30 stopniowych. Przeciez mi chlopy z budowy pouciekaja, albo beda pod drzewkiem sie chronic i prawde mowic nie bede im sie dziwic Nie mwiac o tym ze ten biedny betonek i zaprawa zacznie pekac gdy dostanie "udaru" od slonca proponuje wiec odtanczenie tanca w intencji szybkiego nadjecia wiosny i stalej temp. ok 22 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.02.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 kasztanka, a ty gdzie kupowalas stal??? I jesli pamietasz, to po ile?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.02.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 kasztanka, a ty gdzie kupowalas stal??? I jesli pamietasz, to po ile?? kupowalismy w centrostalu nie pamietam dokladnie, ale placilismy 1200zl chyba za okolo 800kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.02.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 kasztanka, a ty gdzie kupowalas stal??? I jesli pamietasz, to po ile?? kupowalismy w centrostalu nie pamietam dokladnie, ale placilismy 1200zl chyba za okolo 800kg A udalo ci sie cos utargowac/ew. bez faktury czy trzeba u nich poczciwie placic tyle ile pan karze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts