badi 28.02.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Wróciłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój synuś zdobył złoto w slalomie w kategorii : rocznik 2000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 28.02.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 kasztanka, a ty gdzie kupowalas stal??? I jesli pamietasz, to po ile?? kupowalismy w centrostalu nie pamietam dokladnie, ale placilismy 1200zl chyba za okolo 800kg A udalo ci sie cos utargowac/ew. bez faktury czy trzeba u nich poczciwie placic tyle ile pan karze?? to moj maz zalatwial chyba sie targowal, nieomieszkalby z fv inaczej nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 28.02.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Wróciłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój synuś zdobył złoto w slalomie w kategorii : rocznik 2000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wow gratuluje!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 28.02.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Cześć Dziewczyny i Chłopaki Badi - gratuluję wyniku Kasztanko - sąsiad zaczął przed śniegami ,ale ile mu się udało to nie mam pojecia.Działka samotna i nieodwiedzana Wojty - w Centrozłomie pręty zbrojeniowe żebrowane skośnie 8-14 po 1900 za tonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.02.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Zara, dzieki na info:D To jest rozumiem cena netto, co?A za transpot trzeba dodatkowo placic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 28.02.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Dzięki za gratulacje.Muszę ochłonąć z emocji i wdrożyć się wtematy budowlane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.02.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Moze jak tak troche pomrozi to wymrozi te wszystkie komarzyska i inne owadziska i przez to robotnicy nie beda mi narzekali, ze ich pogryzlo i zebym im Autan kupowala Wojty tu masz 100% racji, niech mrozi, bo latem nie damy rady sie odgonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.02.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Wróciłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój synuś zdobył złoto w slalomie w kategorii : rocznik 2000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Badi gratulacje dla Ciebie i dla Latorosli. Pierwsze trofeum GRATULACJE dla malego narciarza!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.02.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 A z innej beczki - dostalam ostanio wycene na stan surowy... - wiecie za ile???? 184 000 nic dodac, nic ujac....... WOW!!!!!!!! Cena super!!!!!!!!! W takim razie nie macie wyjscia musicie teraz budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.02.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Wróciłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój synuś zdobył złoto w slalomie w kategorii : rocznik 2000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to Gratuluje!!! i czekam na zdjecia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.02.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 A z innej beczki - dostalam ostanio wycene na stan surowy... - wiecie za ile???? 184 000 nic dodac, nic ujac....... WOW!!!!!!!! Cena super!!!!!!!!! W takim razie nie macie wyjscia musicie teraz budowac Hmm, budowac bym chciala tylko ta pogoda. Nie dosc ze musze czekac na ocieplenie to jeszcze na opad wody gruntowej, bo w mojej okolicy mam wysoki poziom wod gruntowych, zwlaszcza na poczatku wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 28.02.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Jeszcze raz wielkie dzięki za gratulacje . Postaram się też o jakieś zdjęcia. Ja osobiście żadnych nie zrobiłam, ale mam nadzieję, że serwis prasowy od innych rodziców będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 01.03.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 184.000 -może cena obejmuje też materiały i nowy samochód w garażu ? A'propos stali.Podobno ma znowu zdrożeć "Wczorajszy" kosztorys robi się mało aktualny.Tylko stan konta nie idzie wzwyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.03.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Stal znowu do gory????!!!!!!!! Agnes a wiesz moze o ile procent???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 01.03.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 No właśnie nie wiem o ile.Może to tylko "podpucha",ale jak nam podawali telefonicznie cenę,to zastrzegli,że to jest cena do końca lutego Najgorsze jest to,że nie mogę trzymać tej stali na działce bo mi rozkradną. Czyli znowu jestem "do tyłu" Oj,żeby ta wiosna .... i żeby decyzja była ( i kasa i zdrowie ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.03.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Biednemu to zawsze wiatr w oczy Co za kraj!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.03.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 No właśnie nie wiem o ile.Może to tylko "podpucha",ale jak nam podawali telefonicznie cenę,to zastrzegli,że to jest cena do końca lutego Najgorsze jest to,że nie mogę trzymać tej stali na działce bo mi rozkradną. Czyli znowu jestem "do tyłu" Oj,żeby ta wiosna .... i żeby decyzja była ( i kasa i zdrowie ...) eee, moze tak mowili bo teraz z dnia na dzien cena stali szla powoli na dol (to zreszta u nas potwierdzaja sprzedawcy)- porownywalam ostanio ceny, za jakie kupowali forumowicze kilka miesiecy temu i wyszlo ze teraz jest najtansza:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.03.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Kochani.... odsnieżając chodnik spoglądam ukradkiem na termometr i muszę stwierdzić, że data rozpoczecia prac przez Waszą Grupę cokolwiek się oddala.....Niemniej - Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.03.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Kochani.... odsnieżając chodnik spoglądam ukradkiem na termometr i muszę stwierdzić, że data rozpoczecia prac przez Waszą Grupę cokolwiek się oddala..... Niemniej - Powodzenia Wowka my jestesmy bardzo cierpliwa grupa !!!!! No i dzieki za zyczenia powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 01.03.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 .. a ja budząc się każdego ranka pierwsze co robię to wyglądam za okno z nadzieją, że śnieg stopniał. A tu ciągle zima. Wszystkie dokumenty mam już dawno załatwione, większość materiałów na budowę już kupione, umowa z wykonawcą podpisana (od 2 marca mieliśmy zacząć). Tak więc niemalże wszystko gotowe - tylko pogoda krzyżuje nam plany. Nawet nie wiecie jaki podrażniony chodzę. Całą zimę była wiosna ( a kiedy my jestesmy gotowi do rozpoczęcia budowy to przyszła zima na wiosnę. Dla kogoś kto chciałby jeszcze w tym roku sie wprowadzić do nowego domu każdy tydzień opóźnienia to dużo. Ludzie zróbcie coć i zabierzcie tą zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts