Wojty 03.03.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 I na jaka ekipe sie zdecydowalas - czyzby pan M?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 03.03.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 I na jaka ekipe sie zdecydowalas - czyzby pan M?? Strzał w 10 !!!! Niestety W chwili obecnej nie ma go w okolicy- zima - wróci jak będzie mógł pracować. Wtedy ostateczne rozmowy ,umowy zadatki itp itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.03.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 A hurtownie masz juz ugadane??? My narazie biegamy po hurtowniach i zbieramy oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 03.03.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 A hurtownie masz juz ugadane??? My narazie biegamy po hurtowniach i zbieramy oferty Co a właściwie kto wygląda sensownie ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.03.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Hmm, trudno jeszcze powiedziec, bo jedno to co napisali w ofercie a drugie to co wynegocjujesz. Ja bym odradzala Budinpol - yrzeba sie niezle naupominac o oferte - poprostu nie trkatuja czlowieka powaznie jak bede miala kilka ofert to zaczne chodzic i pytac sie o ostateczne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.03.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 hej hej co za murator .... nie wysyla info o postach nowych bylam odcieta od swiata pozdrowka dla wszystkch!!!!!!!!! ciesze sie ZARA ze wybralas juz ekipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 04.03.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 no i mi też cos powiadamianie padło:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.03.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 My dzis podpisalismy umowe z ekipa. Teraz tylko pozwolenie no i niech wiosna w koncu przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.03.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Wojty wiem, ze bedziecie jutro w Warszawie. SUPER!!!! Ktos jeszcze z Was bedzie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 04.03.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Do "Nasz Domek" - ja zaczynam budowę pod Warszawą, gdzie wiadomo ceny są wyższe, dom mam bardzo podobny do Twojego z tego co piszesz (około 150m, dach dwuspadowy z dwiema lukarnami) i mój wykonawca wycenił robociznę za stan surowy (łącznie z więźbą dachową) na 24 tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 04.03.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Wojty wiem, ze bedziecie jutro w Warszawie. SUPER!!!! Ktos jeszcze z Was bedzie????? Hej!! Swietnie, to sie wreszcie poznamy - tak na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 04.03.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 A nie wiesz czy opublikowano ostatecznie liste "gosci"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.03.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 A nie wiesz czy opublikowano ostatecznie liste "gosci"??? Chyba wszyscy , ktorzy sie zalapali na liste dostali od Redakcji powiadomienia. A lista chyba nie zostala stworzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 04.03.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 A nei wiesz dokladnie o ktorej to sie zacznie - o 14 czy 15?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.03.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Do "Nasz Domek" - ja zaczynam budowę pod Warszawą, gdzie wiadomo ceny są wyższe, dom mam bardzo podobny do Twojego z tego co piszesz (około 150m, dach dwuspadowy z dwiema lukarnami) i mój wykonawca wycenił robociznę za stan surowy (łącznie z więźbą dachową) na 24 tys zł. no wiesz..... z tego co wiem, to we wroclawiu sa wyjatkowo wysokie ceny ... nawet wyzsze o dziwo niz w warszawie !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.03.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 ja niestety nie moge jechac mam nadzieje ze w przyszlym roku ))))))) bawcie sie dobrze!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.03.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 A nei wiesz dokladnie o ktorej to sie zacznie - o 14 czy 15?? Wojty z tego co wiem to o 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 04.03.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 no wlasnie, gdzies tylko znalazlam satrego posta, gdzie pisali cos o 14 CO by nie bylo - my przyjedziemy na 15, mam nadzieje ze sie odnajdziemy - zaczep mnie , gdybys mnie wczesniej zauwazyla Do jutra - papa :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.03.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Do jutra Jakbyscie mieli problem z trafieniem to dajcie znac - tel wysylam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.03.2005 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 ja niestety nie moge jechac mam nadzieje ze w przyszlym roku ))))))) bawcie sie dobrze!!!!!!!!! Kasztanka co sie odwlecze............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts