jprzedworski 14.03.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Nie podawaj adresu Ale właśnie ten adres też jest "kluczem". Ulica jest Łosiowe Błota - stąd moja rosnąca sympatia do łosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Agacka U nas też odwilż i jest słońce, chyba idzie ku lepszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 14.03.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Ładniejsze niż Kacze Doły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.03.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Aga J.G. niegdy nie podejrzewalabym, ze wiosna moze byc tak wyczekiwana przeze mnie. Goraczkowo codziennie sprawdzam pogode, denerwuje sie na snieg, ktory bedzie topnial........totalna wiosenna paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.03.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Musi przyjść ta wiosna, bo u nas cały dzionek pięknie słońce świeci. A tak w ogóle to musi przyjść, bo mi jutro bank kase puszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Tak Moniś i jest jak w dzieciństwie na coś się strasznie czeka i ten czas się dłuży. Tak to by człowiek biegał pracował i nie czekał tak na wiosne Wiosna już idzie i niech tak zostanie, tej wersji się trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 14.03.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Nie podawaj adresu Ale właśnie ten adres też jest "kluczem". Ulica jest Łosiowe Błota - stąd moja rosnąca sympatia do łosi. Fajna nazwa ulicy!!!:D Ja tez mam ciekawa: "ul. Jasia i Małgosi", a obok mam "ul. 7 krasnoludkow" A wy wiecie juz jak beda sie wasze ulice nazywaly??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 My mamy nazwę ulicy Polna pewnie jest i numer ale nie wiem jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.03.2005 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Tak Moniś i jest jak w dzieciństwie na coś się strasznie czeka i ten czas się dłuży. Tak to by człowiek biegał pracował i nie czekał tak na wiosne Wiosna już idzie i niech tak zostanie, tej wersji się trzymajmy Ja sie juz trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 15.03.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 A ja mam taką ulicę, że zawsze muszę przeliterowywać w każdym urzędzie....................Borzobohatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.03.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 ooooo doszly mnie sluchy, ze ktos tu lubi losie ))))))))))) aja aja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.03.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 moja ulica nazywa sie Ptasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 15.03.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 A moja ulica to Jodłowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 15.03.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 ooooo doszly mnie sluchy, ze ktos tu lubi losie ))))))))))) aja aja Czemu nie. Sympatyczne stwory: http://www.losiowy.wojjy.com/index.php http://www.biebrza.org.pl/wyd/konk_gal.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.03.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 ooooo doszly mnie sluchy, ze ktos tu lubi losie ))))))))))) aja aja Czemu nie. Sympatyczne stwory: http://www.losiowy.wojjy.com/index.php jasne baaaardzo sympatyczne !!!!!!!!!!! Małgosie też lubią łosie !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.03.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 ooooo doszly mnie sluchy, ze ktos tu lubi losie ))))))))))) aja aja Czemu nie. Sympatyczne stwory: http://www.losiowy.wojjy.com/index.php jasne baaaardzo sympatyczne !!!!!!!!!!! Małgosie też lubią łosie !!!!!!!!! A losie lubia Malgosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.03.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 tak wiem łosie są miłe ale nie chca mi sie pokazać!!!!! w zeszlym roku bylam w Estonii i Finlandii - obiecywano mi ze łosi tam dostatek ..... i co?!!! widzialam tylko znaki uwaga łosie, ale ani jednego nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.03.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Może łosie tam mieszkają na specjalnych łosiedlach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.03.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 no nie wiem włośnie !!!!!!!!!!!! slyszalam opowiesci ze tak jak u nas krowy, to tam losie szwendaja sie po ulicach hi hi hi a tu nic!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 15.03.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Szwendają się, szwendają, ale dopiero po łosiemnastej. Taki przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts