Wojty 29.03.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Aj Aga, gdyby ie ta budowa pewnie by juz min. 2 maluszki wiecej na swiecie byly Narazie sie wstrzymalismy, bo u nas cala organizacja budowy spadnie na mnei a poza tym balismy sie troche o zdolnosc kredytowa. A wlasnie, jak sie stara o kredyt to sie ppytaja ile jest osob w rodzinie - to powinno sie tez poewidziec ze za 3-5 mies. bedzie rodzinka wieksza?? A moze sie scisnac, "wciagnac brzuch" i powiedziec - tylko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.03.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Pytają ile osób w rodzinie ale ile jest. Jak braliśmy kredyt na mieszkanie to byłam w ciązy z drugą córką ale podawaliśmy że jest nas troje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 29.03.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 :D spryciula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.03.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 W zyciu trzeba sobie radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.03.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 hej my zaczynamy w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.03.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 jak zalatwialismy kredyt to bylam w 5 miesiacu ciazy mowilismy ze jest nas dwoje - taka prawda byla chodzilam w wielkiej kurtce do banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.03.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 zeby nie czepiali sie ze lada moment troje ))) a nota bene ..... majac dwadziescia pare lat chyba wiadomo ze dzieci predzej czy pozniej sie pojawia ..... tym bardziej jak sie bierze kredyt na 30 lat ...... to przeciez do tego momentu to ho ho ho ile dzieci moze sie pojawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 29.03.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 czesc kasztanaka! niby prawda ze nie trudno zgadnac ze malzenstow ktore buduje duzy dom pewnie za jakis czas zajmie sie zasiedlaniem domku Ale zawsze lepiej ich zbajerowac ze narazie jest was 2 a dzieci sie pojawia jak polepszy sie wasza sytuacja materialna - np podwyzka . Ja mam ogolnie trudna sytuacje bo bede brala 1 kredyt z kasy mieszkaniowej, a on nie dosc ze jest udzielany na bardzo krotki okres czasu to robia z nim wielkie problemy... -dzisiaj jzu rozmawialam na ten temat z pania w banku . Mam nadzieje ze sytuacja bedzie inna gdy bedziemy brali zwykly kredyt hipoteczny - wtedy bede go brala na kilkadziesiat, ale to bedzie dopiero za rok . Zastanawiam zsie tylko ze jakby sie udalo zmachac malego w na zime to czym ja zakryje brzuch latem, jak pojde po kredyt - chyba nie zaloze tak jak ty kurtki :D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.03.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 czesc kasztanka! niby prawda ze nie trudno zgadnac ze malzenstow ktore buduje duzy dom pewnie za jakis czas zajmie sie zasiedlaniem domku Ale zawsze lepiej ich zbajerowac ze narazie jest was 2 a dzieci sie pojawia jak polepszy sie wasza sytuacja materialna - np podwyzka . po co bajerowac .... lepiej nic nie mowic 2 osoby i juz .... iim wecej sie tlumaczysz tym bardziej podejrzane Zastanawiam zsie tylko ze jakby sie udalo zmachac malego w na zime to czym ja zakryje brzuch latem, jak pojde po kredyt - chyba nie zaloze tak jak ty kurtki :D:D:D:D:D no to trzeba juz sobie wszystko poukladac tak zeby bylo dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.03.2005 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Ja właśnie wchodze w piaty miesiąc, ale kompletnie nic nie widać, więc w banku też nie widzieli. Ale u nas problem był inny: Na początku miałam spore problemy i pani doktor od razu wysłała na zwolnienie. A pracodawca płaci tylko za 33 dni. Musieliśmy sie więc tak uwinąć, aby zdążyć złożyć wniosek i załatwić kredyt, kiedy jeszcze płacił zakład a nie ZUS. (o "lewym" zaświadczeniu o dochodach z pracy nie mogło być w ogóle mowy). Odało się - rzutem na taśmę. Gdyby nie, to o kredyt moglibyśmy się zacząć starać dopiero w przyszłym roku. Bo banki kredytów nie dają, gdy ktoś jest wiele miesięcy na zwolnieniu. A ja chyba będę do września a potem jeszcze macierzyński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.03.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Ja właśnie wchodze w piaty miesiąc, ale kompletnie nic nie widać, więc w banku też nie widzieli. Ale u nas problem był inny: Na początku miałam spore problemy i pani doktor od razu wysłała na zwolnienie. A pracodawca płaci tylko za 33 dni. Musieliśmy sie więc tak uwinąć, aby zdążyć złożyć wniosek i załatwić kredyt, kiedy jeszcze płacił zakład a nie ZUS. (o "lewym" zaświadczeniu o dochodach z pracy nie mogło być w ogóle mowy). Odało się - rzutem na taśmę. Gdyby nie, to o kredyt moglibyśmy się zacząć starać dopiero w przyszłym roku. Bo banki kredytów nie dają, gdy ktoś jest wiele miesięcy na zwolnieniu. A ja chyba będę do września a potem jeszcze macierzyński. oj oj oj zycze CI zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka!!!!!!!!!!!!!! otrzymania kredytu takze ja juz finiszuje nie moge sie doczekac!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.03.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Kasztanka wrote: oj oj oj zycze CI zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka!!!!!!!!!!!!!! otrzymania kredytu takze Za życzonka zdrówka - dziękuję Co do kredytu - to już sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 30.03.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 I co? Jak tam u Was? Zaczęło się? U mnie ruszyło! wreszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.03.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 U NAS TEZ RUSZYLO !!!!!!!!!!! dzisiaj HURRRRRAAAAAAAAAAAAAAAA wkrotce nowe zdjecia w albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 30.03.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 U mnie tez ruszlo, na razie ogrodzenie ale od czegos trzeba zaczac.A w ciagu najblizszych dwoch tygodni mam nadzieje, ze ruszy reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.03.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 I co? Jak tam u Was? Zaczęło się? U mnie ruszyło! wreszcie! Agacka gratulacje!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.03.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Kasztanka i KamaD gratulki!!!!!!!!!! U nas rusza w przyszlym tygodniu od studni i odwiertow pod pompe ciepla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.03.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Widze że wiosna już się rozpoczęła gratulki wszystkim którzy już zaczęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 30.03.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Ale fajnie....gratulacje dla wszytkich, a u tych co jeszcze nie ruszyło...trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.03.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Aga dzieki za te kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts