kasztanka 31.03.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Robią kanał w garażu. Potem wylewka. A poza tym - humor taki sobie, temperatura - mimo wiosny - nie za wysoka. W ogóle - miałko jest Ale pozdrawiam gorąco kanal w garazu hmmm ...... a tak bardziej ogolnie to co juz stoi? mury dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 31.03.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Kasztanko kochana, Ty mnie nie pogrążaj. Oni robią kanał przed wylewką, a dopiero potem mury Już myślę, ze się nigdy nie doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.03.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Kasztanko kochana, Ty mnie nie pogrążaj. Oni robią kanał przed wylewką, a dopiero potem mury Już myślę, ze się nigdy nie doczekam ojej pograzaj ...... no mozna coagnac mury i potem zrobic wylewke!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 31.03.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Mnie tak energia roznosi, że sama bym się do roboty wzięła, a oni drugi dzień kanał kopią!!!!!! A ja się z Tobą zgadzam - można robić wylewkę i ciągnąć mury, tylko mój Miś mówi, ze nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.03.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Mnie tak energia roznosi, że sama bym się do roboty wzięła, a oni drugi dzień kanał kopią!!!!!! A ja się z Tobą zgadzam - można robić wylewkę i ciągnąć mury, tylko mój Miś mówi, ze nie bardzo a on jest budowlancem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 31.03.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Aaaa, właśnie - NIE JEST!!!!!! Więc co on tam wie o budowaniu...... My babki, wiemy lepiej zwłaszcza jak nas bocian goni, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.03.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Aaaa, właśnie - NIE JEST!!!!!! Więc co on tam wie o budowaniu...... My babki, wiemy lepiej zwłaszcza jak nas bocian goni, nie? hihi no jacha!!!! ja juz widzialam pierwszego bociana w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 31.03.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Ej, ale chyba jeszcze Ci nic nie przyniósł?? Nieładnie tak dostawać po znajomości, a może nawet poza kolejnością A tak serio: bociany - fajne ptaszki, i coś w tym "przynoszeniu dzieci" jest - u moich teściów w domku letniskowym pojawiały się w dwóch sezonach. "Owoce" też są dwa (dwoje ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.03.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 czemu po znajomosci??? i poza kolejnoscia??? mi juz w poniedzialek przyniesie bocian Piotrunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 31.03.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 No coś Ty, serio???? GRATULKI!!!!!!!!! Oj, a ja musze do września czekać. Ale trudno - trzeba się było starać tak jak Wy, a nie tak jak my - bąki zbijać. No to trzymam kciuki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.03.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 To czekamy Kasztanka widzę werwę kobiety przed porodem a co przed porodem ma sie ENERGY FULL???? Ja ta mialam Full robota paliła mi się w rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.03.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 No coś Ty, serio???? GRATULKI!!!!!!!!! Oj, a ja musze do września czekać. Ale trudno - trzeba się było starać tak jak Wy, a nie tak jak my - bąki zbijać. No to trzymam kciuki, a co myslalas ze ja tez dopiero co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.03.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 To czekamy Kasztanka widzę werwę kobiety przed porodem a co przed porodem ma sie ENERGY FULL???? Ja ta mialam Full robota paliła mi się w rękach no ja w sumie tez ............. ale kregoslup mi wysiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.03.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Kasztanka mnie też bolał i jeszcze żebra ale pomimo tego wszystkiego pod koniec miałam bardzo duzo siły i taka ogólna chęć działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 01.04.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 oj koniec ciazy brrrrrrrrrrrr ja mogłam tylko kwiczeć bo juz leżec i kwiczec było ponad moje siły;) serio nawet leżenie było kłopotem ach te ciąze mnogie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 01.04.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Witam Ja tak dla odmnainy umnie też sie buduje ale zagroda czyli Kojec dla psa a co tam jestem juz na takim etapie bo jak nie postawie kojca i nie pozbijam budy to nie pozbede sie psa z domu a psisko już troche urosło i doszło do tego że ma swój pokoik i kanape mówimy że to pokoik Pelego. Jak skubaniec w nocy bedzie WYŁ to bende mu musiał chyba znieść kanape do zagrody narazie teren jest przygotowany i wczoraj zalałem słupki pogoda jest super na budowe tylko te noce zimne Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 01.04.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 na szczescie mam tylko miniaturowego jamnika;)hm.tylko u nas zagroda dla bliźniąt by sie przydała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.04.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Widze, ze wiosna zawitala na dobre, wszyscy na budowach...........my caly czas czekamy na odwierty...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 05.04.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Witam wszystkim, nieśmiało dołączam do grupy, bo właśnie zaczęliśmy kopać fundamenty.. no i ruszamy z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 05.04.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 My czekamy chwilowo na geologa a wogóle to na skończenie projektu bo nam poszerzali garaz na 2 samochcody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts