Aga J.G 17.04.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Moniś trzymam kciuki żeby szło zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.04.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Moniś trzymam kciuki żeby szło zgodnie z planem Aga jak na razie to ten plan zdecydowanie nas wyprzedzil i mam nadzieje, ze nie zapeszylam nic pochwalami!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Moniś to niech dalej prze do przodu a juz niedługo zamieszkacie we własnym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 18.04.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam wszystkich . Cieszę się,że mury pną się do góry U mnie OKROPNOŚĆ ! Same problemy - nawet mi się pisać nie chciało Teraz troszeńkę drgnęło. Wiem juz na pewno,że wiosna to nie będzie,ale może lato .... Taka gmina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Aga to trzymam kciuki żeby w końcu ruszyło do przodu Głowa do góry będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.04.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 trzymam kciuki tez razem z Piotrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jak z Piotrem to musi się udac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.04.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ps. Co u Kasztanki???? Czy ktoś słyszał???? dzieki za pamiec! juz jestem w domku z moim ukochanym Piotrusiem 3650g, 56 cm jego wymiary jest slodki Kasztanka - gratulacje Wymiary dokładnie mojego Jasia Też jest suuper słodki U mnie z wiosny zrobiło się wczesne lato ze względów papierologicznych. Ale się posuwa Wszystkie trudne papierzyska poprzepychane i pouzgadniane, teraz tylko architekt ma przepchnąć wszystko w UM. I tak na oko koło czerwca... ale nie chcę zapeszać. Gratuluję Wam wykopów, betonów, klnących ekip, błotka, kredytów i co kto tam ma na budowie. Straszliwe paskudztwo tak na zdrowy rozum, a ludzie cieszą się jak dzieci . Albo jak ja doczekać się nie mogą. Wszystkim wystartowanym gratuluję BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.04.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Tak tak jakaś prawidłowośc człowiek się błockiem cieszy I skrzynką na prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.04.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Tak tak jakaś prawidłowośc człowiek się błockiem cieszy I skrzynką na prąd Aga, deszcze idą więc z tym cieszeniem sie błockiem to ja bym tak nie szalał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 19.04.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Jakie deszcze ? Usmiechnięci spece od pogody (zauważyliście,że oni nawet jak zapowiadają tornada to szczerzą zęby ) nie potrafią przepowiedzieć pogody na jeden dzień.Miało być zimno i brzydko a tu słońce pieknie świeci ...a mnie żal Działka kusi,nęci... materiały czekają.... a ja dalej w punkcie wyjścia. Sorki ja teraz jesli piszę to tylko na bardzo minorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.04.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Ja nie jestem specem od pogody No dobra, nie ma deszczu, to może chociaż zimno będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 19.04.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Mam pozwolenie na budowę - jupajupajupa. Zaczynamy. W przyszłym tygodniu kopię pod fundamenty . Pozdrawiam Wiosnę 2005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.04.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Mam pozwolenie na budowę - jupajupajupa. Zaczynamy. W przyszłym tygodniu kopię pod fundamenty . Pozdrawiam Wiosnę 2005. Wiosna 2005 pozdrawia Redwalda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.04.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Ja nie jestem specem od pogody No dobra, nie ma deszczu, to może chociaż zimno będzie? no bedzie zimno ........... nawet mrozy zapowiadaja CO Z MOIM STROPEM????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.04.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Ja nie jestem specem od pogody No dobra, nie ma deszczu, to może chociaż zimno będzie? no bedzie zimno ........... nawet mrozy zapowiadaja CO Z MOIM STROPEM????? Witam wszystkich!!!!!!! No wlasnie co z ta pogoda??????!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.04.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 To budujcie w lubuskiem U nas pogoda pierwszorzędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.04.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 hop siup łatwo powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 U nas tez zapowiadaja och łodzenie i desz i nawet śnieg Troszke się ochłodziło ale jak narazie nei jest źle zobaczymy jak będzie dalej Redwald Gratulki pozwolenie i trzymam kciuki za budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 19.04.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Chętnie bym się widział w tej grupie. Planowaliśmy zacząć na wiosnę. Projekt został zrobiony, papiery przygotowane, moglibyśmy złożyć wniosek o pozwolenie na budowę. Dopadły nas DUŻE wątpliowści (wielkość domu i wynikające z tego koszty), które powodują "obsuwę" terminów. Planowaliśmy na jesień stan surowy otwarty, zobaczymy co z tego wyjdzie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts