Aga J.G 25.04.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Aga mam nadzieje, ze moj sie nie odwazy.........chociaz jak widze te radosc w oczach, to pewna nie jestem... Nigdy nic nie wiadomo, może mu się tak spodoba że jeszcze nie jeden wybuduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 najdalej bylam w Finlandii pojechalabym do Stanow .... do Meksyku do Brazylii do Japonii do Chin i wiele innych miejsc cholera pomylilam grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 A nic sie nie stało i tak wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 A nic sie nie stało i tak wiadomo o co chodzi hihihi nie kazdy wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Może nie każdy ale My wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Może nie każdy ale My wiemy no jasne !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Dobrze bywac w różnych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.04.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Dobrze bywac w różnych wątkach fajnie tez byc wyspanym i ich nie mylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Aga mam nadzieje, ze moj sie nie odwazy.........chociaz jak widze te radosc w oczach, to pewna nie jestem... Moniś Ty uważaj... mąż może nie chcieć ale jak pies postanowi to wyjścia nie będzie Monka jak postawi veto, to koniec........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Aga mam nadzieje, ze moj sie nie odwazy.........chociaz jak widze te radosc w oczach, to pewna nie jestem... Nigdy nic nie wiadomo, może mu się tak spodoba że jeszcze nie jeden wybuduje Aga tak mnie nastraszylas, ze az dzis zapytalam przy obiedzie: Kochanie, ale to jest pierwszy i ostatni dom, ktory zbudujemy????? I wiesz co uslyszalam: A dlaczego??????? To chyba mowi wszystko!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 A nic sie nie stało i tak wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.04.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 No to trzeba jakos nasza grype reaktywowac...... Błagam , tylko nie grypę................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.04.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Badi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Aga mam nadzieje, ze moj sie nie odwazy.........chociaz jak widze te radosc w oczach, to pewna nie jestem... Nigdy nic nie wiadomo, może mu się tak spodoba że jeszcze nie jeden wybuduje Aga tak mnie nastraszylas, ze az dzis zapytalam przy obiedzie: Kochanie, ale to jest pierwszy i ostatni dom, ktory zbudujemy????? I wiesz co uslyszalam: A dlaczego??????? To chyba mowi wszystko!!!!!! Widzisz Moniś mówiłam że ta zabawa jest niebezpieczna, ja próbuje mojego odstarszyć pracą fizyczną bo to nie jest jego ulubione zajęcie ale chyba nie za bardzo mi się udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.04.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Aga mam nadzieje, ze moj sie nie odwazy.........chociaz jak widze te radosc w oczach, to pewna nie jestem... Nigdy nic nie wiadomo, może mu się tak spodoba że jeszcze nie jeden wybuduje Aga tak mnie nastraszylas, ze az dzis zapytalam przy obiedzie: Kochanie, ale to jest pierwszy i ostatni dom, ktory zbudujemy????? I wiesz co uslyszalam: A dlaczego??????? To chyba mowi wszystko!!!!!! Widzisz Moniś mówiłam że ta zabawa jest niebezpieczna, ja próbuje mojego odstarszyć pracą fizyczną bo to nie jest jego ulubione zajęcie ale chyba nie za bardzo mi się udaje U mnie to nie poskutkuje, najchetniej chwycil by z ekipa za kielnie i murowal sciany. .........na razie studze zapal jak mowie: Kochanie nie przyzwyczajaj ich do tego, ze Ty im pomagasz!!!! Dziala!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Też dobry sposób z ekipą za kielnie to ja bym złapała Już sie pale do takiej roboty może nasz mistrz trochę mi pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.05.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Witam wszystkich wiosnowiczow po dlugim weekendzie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.05.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 witaj MONIS!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.05.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Czesc Kasztanko!!!!!!! Jak tam nasz najmlodszy forumowicz sie miewa????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.05.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Czesc Kasztanko!!!!!!! Jak tam nasz najmlodszy forumowicz sie miewa????? dziekuje dobrze wlasnie zasnal mi na rekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts