forum_user 17.05.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Monka a Ty juz wybralas dachowke????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.05.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Ja szukam teraz wiezby..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.05.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Kasztanka - dachówka bardzo fajnie wygladala, gładka, angoba ladnie nalożona - trzebaby spróbować ją jeszcze zarysowac kluczem (my tego nie robiliśmy), ale my popierwsze nie chcemy miec brazowego dachu, a poza tym obawiam się jednej sprawy - jesli to jest jakaś nowa firma (tak jak nam mowil) to jak bedzie z gwarancja (firma moze splajtowac i koniec z gwarancja) no i ogolnie to moze byc jak na loterii... Ale jesli się zastanawiasz miedzu Brasem a ta dachowka - to mi osobiście bardziej się podoba ta od tego faceta. Sama teraz zastanawiam sie między Creatonem a Euronitem- róznica cen wieeeelka . Zobaczę ile mi zostanie po wybudowaniu ścian. Z tego co rozmawiałam z dachowcami to przede wszystkim odradzali mi IBF, Jopka, BRASA, no i Robena (a szkoda bo mi sie z wygladu podobał) - ale zamki sa zbyt plytkie i troche jest nieszczelna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.05.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Kasztanka, a ty się z tym dachowcem przypadkiem nie umówiłaś w sobote? Bo jak się z nim widzialam w sobotę to mowił ze jescze jedzie do Długołęki :D A te 32 to cena wyjściowa czy tyle anrazie wyargowaliscie? Placicie dodatkowo za okna polaciowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.05.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Kasztanka - dachówka bardzo fajnie wygladala, gładka, angoba ladnie nalożona - trzebaby spróbować ją jeszcze zarysowac kluczem (my tego nie robiliśmy), ale my popierwsze nie chcemy miec brazowego dachu, a poza tym obawiam się jednej sprawy - jesli to jest jakaś nowa firma (tak jak nam mowil) to jak bedzie z gwarancja (firma moze splajtowac i koniec z gwarancja) no i ogolnie to moze byc jak na loterii... Ale jesli się zastanawiasz miedzu Brasem a ta dachowka - to mi osobiście bardziej się podoba ta od tego faceta. Sama teraz zastanawiam sie między Creatonem a Euronitem- róznica cen wieeeelka . Zobaczę ile mi zostanie po wybudowaniu ścian. Z tego co rozmawiałam z dachowcami to przede wszystkim odradzali mi IBF, Jopka, BRASA, no i Robena (a szkoda bo mi sie z wygladu podobał) - ale zamki sa zbyt plytkie i troche jest nieszczelna. no ja widzialam creaton .... ten ma kiepskie zamki!!!! no masz racje z ta gwarancja .... ale ceramika to ceramika niby niemiecka firma .... sama nie wiem!!!!!!!!!!!! czyli ty rezygnujesz? a nie pamietasz co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.05.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Kasztanka, a ty się z tym dachowcem przypadkiem nie umówiłaś w sobote? Bo jak się z nim widzialam w sobotę to mowił ze jescze jedzie do Długołęki :D A te 32 to cena wyjściowa czy tyle anrazie wyargowaliscie? Placicie dodatkowo za okna polaciowe? tak w zeszla sobote!!!!!!!!! wyjsciowa ...... a Tobie jaka cene podawal? co myslisz o nim? widzialas jego dziela w Gajkowie???? moze na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.05.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Kasztanka a na jaka Wy sie dachowke zdecydowaliscie?????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Monka a Ty juz wybralas dachowke????? niestety, jeszcze nie czekam na wyceny, porównam koszty i wtedy trzeba będzie podjąć jakąś decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.05.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Kasztanka a na jaka Wy sie dachowke zdecydowaliscie?????????/ kurcze sama nie wiem jeszcze ................. wolelibysmy ceramiczna ............ ale w dobrej cenie jest tylko brazowa ......... przynajmniej taka nam koles od dachu zaproponowal cena podobna do brassa grafitowego .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.05.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Kasztanka a na jaka Wy sie dachowke zdecydowaliscie?????????/ kurcze sama nie wiem jeszcze ................. wolelibysmy ceramiczna ............ ale w dobrej cenie jest tylko brazowa ......... przynajmniej taka nam koles od dachu zaproponowal cena podobna do brassa grafitowego .............. A nie pamietasz firmy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.05.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Monka a Ty juz wybralas dachowke????? niestety, jeszcze nie czekam na wyceny, porównam koszty i wtedy trzeba będzie podjąć jakąś decyzję. To tak jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.05.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Kasztanka a na jaka Wy sie dachowke zdecydowaliscie?????????/ kurcze sama nie wiem jeszcze ................. wolelibysmy ceramiczna ............ ale w dobrej cenie jest tylko brazowa ......... przynajmniej taka nam koles od dachu zaproponowal cena podobna do brassa grafitowego .............. A nie pamietasz firmy??? no nie pamietam jakas niemiecka na M .... ale ponoc nowa firma wchodzi na rynek i stad promocja .... nie wiem czy ryzykowac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.05.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 A nie pamietasz firmy??? no nie pamietam jakas niemiecka na M .... ale ponoc nowa firma wchodzi na rynek i stad promocja .... nie wiem czy ryzykowac ... Jeśli to był ten sam gość co u nas to dachówki z firmy Meindl MZ3 -- Wojty (właściwy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.05.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 A nie pamietasz firmy??? no nie pamietam jakas niemiecka na M .... ale ponoc nowa firma wchodzi na rynek i stad promocja .... nie wiem czy ryzykowac ... Jeśli to był ten sam gość co u nas to dachówki z firmy Meindl MZ3 -- Wojty (właściwy ) Jesli tak, to Meindl wcale nie jest nowa firma na naszym rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.05.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 A nie pamietasz firmy??? no nie pamietam jakas niemiecka na M .... ale ponoc nowa firma wchodzi na rynek i stad promocja .... nie wiem czy ryzykowac ... Jeśli to był ten sam gość co u nas to dachówki z firmy Meindl MZ3 -- Wojty (właściwy ) Jesli tak, to Meindl wcale nie jest nowa firma na naszym rynku no to nie wiem .... mnoze zle zrozumialam, a co myslisz o tej firmie/.???????????? daje rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 19.05.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Widzę, że grupa Wiosna 2005 jest tak przemęczona pracą, ze prowadzi analizę analizy analizy.A co się dzieje na budowach?U mnie już przygotowanie do wykładania nadproży. Przyszły tydzień strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 19.05.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 no wkońcu działa bo miałem jakieś problemy z tym pudłem telefony zaraz prześlę i mam nowe : jeśli ktoś szuka działeczki w : Kątach Węgierskich , Stanisławowie I , Woli Aleksandra to mam telefony do osób które z chęcią sprzedadzą. a i cena napewno jest lepsza bo bez pośredników.{ tylko my będziemy się wpraszać na parapetówę } działeczki są od 1000-2000-itd kilka jest przy asfalcie inne przy drodze polnej ale wydaje mi się że tereny te w ciągu około 10 lat będą tak samo popylarna jak CHOTOMÓW I JABŁONNA a cena o wiele niższa telefony przesyłam na PRV... POZDRAWIAMY. p.s niestety te działki które nam się najbardziej podobały zostały sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.05.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 U mnie strop zalany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 01.06.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witam, jak tam u was posuwaja sie prace? U mnie zaczeli wczoraj stawiac bloczki fundamentowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.06.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A ja mialam zaczynac juz w przyszlym tygodniu, ale ta burza znowu przesunela moje plany wioma - a gdzie kupowalaś bloczki i po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts