wioma 01.06.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Wojty powiem szczerze ,ze jeszcze nie wiem po ile były te bloczki.Umówilismy sie z naszym kierownikiem (zaprzyjazniony gosc), ze on wszystko kupuje i potem sie z nami rozlicza. Miałam na początku pewne obawy , ale jak sprawdziłam np. beton - za ile jak mogłam kupic a za ile on kupił to sie troche uspokoilam, ze nie chce nas naciągac tylko rzeczywiscie kupuje tanio( z duzymi rabatami ). Druga sprawa -jest to bardzo wygodne nie musze jeździc po materiały budowlane tylko koncentruje sie bardziej na wykończeniówce. Ceny za bloczki powinnam znac w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 01.06.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Dziś zalałem strop i siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.06.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Dziś zalałem strop i siebie . Gratulacje!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izagrab 05.06.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Witam wszystkich na tym forum !!W porownaniu z wami ja dopiero raczkuje bowiem jestem na etapie fundamentwo. Buduje na Wiązwonej, pod W-wą. Poniewaz wielu z was jest na znacznie bardziej zaawansowanym etapie mam nadzieje, ze bede mogla liczyc na wasze rady i wskazowki. Buduje domek o nazwie Emeryka, ktory mozna znalezc na tej stronie http://www.archipelag.pl/switch_obj.php?KatID=3990400&KlasaID=3&ObjID=465&CanBack=1 Oczywiscie wprowadzilismy sporo zmian, min dobudowalismy kotlownie kosztem tarasu za garazem.Mam do was pytanko: orientujecie sie gdzie mozna tanio kupic stal, beton komorkowy i drewno?Moze podacie mi jakies przyblizone ceny bym miala orientacje cenowa. W najblizszym czasie czekaja mnie zakupy tych materialow i nie chce by ktos " zrobil mnie w balona" na skladzie.Pozdrawiam wszystkichIza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 14.06.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Cześć po dłuuuugiej przerwie właśnie mam powolenie na budowę (uprawomocni się w przyszłym tygodniu a będę mógł startować w pierwszy dzień lata, tzn tydzień po wydaniu książki (kto wymyślił takie długie-głupie przepisy) Poniewaz startuje latem mam nadzieje,że mnie nie wywyalicie z tej grupy co do cen to w łodzi bloczki kupuje po 2.40 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 17.06.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Coś tu cicho ostatnio. A ja w końcu ruszam , kopara w poniedziałek będzie działała na mojej działce (czyli w ostatni dzień wiosny ) , wreszcie... Ale w między czasie powstała studnia, czyli działkę mam już w pełni uzbrojoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 17.06.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Ja też ruszam ale w pn 26 ILE MOZNA CZEKAĆ Redwald mam nadzieje że nie budujesz drapacza chmur bo Ci wątroba Nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 17.06.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Redwald mam nadzieje że nie budujesz drapacza chmur bo Ci wątroba Nie wytrzyma Buduję parterówkę . Bryła juz stoi - teraz zbieram materiał na dach. Życie jest piekne . Pozdrawiam Grupę Wiosna 2005 - chociaż za chwile powstanie pewnie Grupa Lato 2005 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 17.06.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 u mnie juz mury pną sie do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.06.2005 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 23.06.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Trochę czasu minęło... Piotruś pewnie chodzi ? Czytam sobie,oglądam ...tam fundamenty,tu już stropy zalane... a ja bidulka nic Przeszłam juz przez stany: zniecierpliwienia,złości,agresji. Zaliczyłam znużenie i lekką melancholię. Na moment przebudziłam się z letargu (mąż zrobił awanturę w urzędzie) i...znowu zapadam w śpiaczkę.... Tak sobie popisuję,coby post do góry podciągnąć bo jakiś mikry ten topik. Ale rekord wpisów GIGANT (mam tam jakieś udziały więc się czuję z nim związana). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 23.06.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 A-g-n-e-s uszy do góry ja walczyłem z urżedami rok ponad (od warunków marzec 2004 do uprawomocnionego pozwolenia na budowę to już w najbliższy PONIEDZIAŁEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 25.06.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Optymizmem pałałam na przedwiośniu.Teraz przyjęłam postawę Co ma być to będzie.Wniosek do urzędu trafił w lutym 2004 !Do czerwca 2005 ! nie potrafił nam wydać durnych warunków !!!!W końcu plan się uprawomocnił i teoretycznie czekamy na ostateczne pozwolenie,tym razem od razu w starostwie.Teoretycznie powinniśmy dostać pozwolenie "od ręki"....teoretycznie...Potem się będzie uprawomocniał itd.,itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.06.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Agnes! nie jest tak zle! Piotrus nie ma jeszcze 3 miesiecy wiec nawet nie siedzi ))))))))) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 25.06.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Piotruś jeszcze malutki ale komóra przy uchu Fura też pewnie jest, mama willę pierze... ale dobra partia się szykuje - nie dla mnie .... też mam syna- i przez ten ......urząd nie ma perspektyw Z tego wszystkiego jak się zalogowałam w czwartek to wisiałam do soboty - ten mój komputer to juz nic nie robi nawet hasła nie pamięta na złom go dziada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 25.06.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 A-g-n-e-s unas bliżniaki (ośmioltki) zaczynam w pn a więc perspektyw na dobra partię tez nie za wiele (zaznaczam ze bliżniaki to dzieci a nie system zabudowy ) Pocieszam się że jak ktoś ma trojaczki to musi wg Ciebie zakładać firrme dewoloperska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 25.06.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Optymizmem pałałam na przedwiośniu. Teraz przyjęłam postawę Co ma być to będzie. Wniosek do urzędu trafił w lutym 2004 ! Do czerwca 2005 ! nie potrafił nam wydać durnych warunków !!!! W końcu plan się uprawomocnił i teoretycznie czekamy na ostateczne pozwolenie,tym razem od razu w starostwie.Teoretycznie powinniśmy dostać pozwolenie "od ręki"....teoretycznie... Potem się będzie uprawomocniał itd.,itp.. AGNES zawsze możesz pomyśleć że jest nas dwie !!!! ja też czekam i czekam i czekam......................... cholerka kiedy się doczekam?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 27.06.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Zara bardzo mi miło.Tzn.niemiło przez to czekanie a miło,że nas jest dwie.Bo ja juz myslałam,że jakaś pechowa jestem albo co gorsza nieudolna . Tomek ,jeszcze żeby ten developer miał osiedle np. na Hawajach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.06.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Jest nas trzy W gminie Zielonki mają podobno aż 107 wniosków WZ i jak znam życie, nasz pewnie jest sto siódmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 27.06.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam,na kazdym etapie budowy sa jakies problemy.Ja zlozylam wniosek do banku o wyplate II transzy. Pani w banku("analityk") stwierdzila ze wedlug niej mamy za mało zrobione i wyplacili mi połowe transzy .Sprawa jest wyjasniana bo prawdopodobnie "nie zauwazyli " kupionych bloczków które stała na paletach. Paranoja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts