tomek_lodz 01.07.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Mam juz FUNDAMENTY jak przeszliśmy biurwy to teraz idzie z górki a właściwie do góry (właśnie wyszedłem z podziemia NIECH SIĘ MURY PNĄ DO GÓRY!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 01.07.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Pochwalę wam się moim projektem (wizualizacjami)tzn projekt indywidualny ale nie ja jestem architektem tylko inwestorem choć na pewno parę groszy jest nasze http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=0&id=41005&grupa=0&kat=2&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 02.07.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 NIECH SIĘ MURY PNĄ DO GÓRY!!!) Jak ja lubię to zdanie. GRATULACJE. I niech się pną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 02.07.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Moi Drodzy po wielu miesiącach oczekiwania mam nareszcie upragnione POZWOLENIE NA BUDOWĘ W poniedziałek zgłaszam w PINB i do roboty.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.07.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Moi Drodzy po wielu miesiącach oczekiwania mam nareszcie upragnione POZWOLENIE NA BUDOWĘ W poniedziałek zgłaszam w PINB i do roboty.................. Ja juz skladalam Ci gratulacje w rekordzie, ale zrobie to jeszcze raz : GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.07.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 AGNES i ZARA - gratulki!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.07.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 A tak w ogóle to musze sie pochwalić, ze ja też juz ZACZEŁAM BUDOWE tzn. w sobote wylalam juz chudziak pod lawy , a jutro (poniedzilek) lejemy juz lawy!!! Kurde, ajak ja jestem szczesliwa!!! A musze sie przyznac, ze jzu za mna czarne mysli chodzily, zastanawialam sie czy w ogole w tym roku zaczene budowe - przez to tez przestalam wchodzic na ten watek i zastanawialam sie czy nie stworzyc "wiosna 2006"... na szczescie udalo sie - wody gruntowe opadly wystarczajaco nisko, zeby mozna bylo kopac dolki :D NIECH SIE MURY PNA DO GÓRY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.07.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 A tak w ogóle to musze sie pochwalić, ze ja też juz ZACZEŁAM BUDOWE tzn. w sobote wylalam juz chudziak pod lawy , a jutro (poniedzilek) lejemy juz lawy!!! Kurde, ajak ja jestem szczesliwa!!! A musze sie przyznac, ze jzu za mna czarne mysli chodzily, zastanawialam sie czy w ogole w tym roku zaczene budowe - przez to tez przestalam wchodzic na ten watek i zastanawialam sie czy nie stworzyc "wiosna 2006"... na szczescie udalo sie - wody gruntowe opadly wystarczajaco nisko, zeby mozna bylo kopac dolki :D NIECH SIE MURY PNA DO GÓRY!!!! Wojty - obie polowki GRATULACJE!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.07.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 DZIEKI MONIS!!! wreszcie i ja bede mogla sie pocwalic kolejnymi ekapami - juz zastanawiam sie na jeakies tronie umieszczac zdjecia z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.07.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 DZIEKI MONIS!!! wreszcie i ja bede mogla sie pocwalic kolejnymi ekapami - juz zastanawiam sie na jeakies tronie umieszczac zdjecia z budowy Umieszczaj, umieszczaj!!!!! Koniecznie!!!!!! Moze na photosite???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 03.07.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 A tak w ogóle to musze sie pochwalić, ze ja też juz ZACZEŁAM BUDOWE tzn. w sobote wylalam juz chudziak pod lawy , a jutro (poniedzilek) lejemy juz lawy!!! Kurde, ajak ja jestem szczesliwa!!! A musze sie przyznac, ze jzu za mna czarne mysli chodzily, zastanawialam sie czy w ogole w tym roku zaczene budowe - przez to tez przestalam wchodzic na ten watek i zastanawialam sie czy nie stworzyc "wiosna 2006"... na szczescie udalo sie - wody gruntowe opadly wystarczajaco nisko, zeby mozna bylo kopac dolki :D NIECH SIE MURY PNA DO GÓRY!!!! No pięknie Teraz to już tylko problemy i kłopoty przed Tobą No, może jeszcze ciutkę satysfakcji z tego że dom budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.07.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 A tak w ogóle to musze sie pochwalić, ze ja też juz ZACZEŁAM BUDOWE tzn. w sobote wylalam juz chudziak pod lawy , a jutro (poniedzilek) lejemy juz lawy!!! Kurde, ajak ja jestem szczesliwa!!! A musze sie przyznac, ze jzu za mna czarne mysli chodzily, zastanawialam sie czy w ogole w tym roku zaczene budowe - przez to tez przestalam wchodzic na ten watek i zastanawialam sie czy nie stworzyc "wiosna 2006"... na szczescie udalo sie - wody gruntowe opadly wystarczajaco nisko, zeby mozna bylo kopac dolki :D NIECH SIE MURY PNA DO GÓRY!!!! No pięknie Teraz to już tylko problemy i kłopoty przed Tobą No, może jeszcze ciutkę satysfakcji z tego że dom budujesz dzieki Whisper wlasnie takiego podtrzymania na duchu mi trzeba bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 03.07.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Gratulacje Wojty u mnie mury już wykiełkowały, u Ciebie za 2 tygodnie będzie to samo w zamian najwyżej włosy Ci z głowy wyleżą może to i dobrze bo lepiej łysy niż siwy . A poważnie jeszcze raz GRATULACJE i z pieśnią na ustach do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.07.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 dzieki Tomek!! Mam nadzieje ze nasze domki beda równie szybko rosly a ja wlsnie wykorzystuje wolny niedzielny wieczór i zaczynam tworzyc pomalu albumik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2005 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 dzieki Tomek!! Mam nadzieje ze nasze domki beda równie szybko rosly a ja wlsnie wykorzystuje wolny niedzielny wieczór i zaczynam tworzyc pomalu albumik Wasze domki na pewno bedą szybko rosły. Tempo zwalnia dopiero po dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 04.07.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Dięki Funia za to kocham rodaków zawsze znajdzie sie ktoś kto Cię brutalnie sprowadzi na ziemię i to za darmo Ale niestety fo fakt no chyba, że wcześniej zatrzyma cię "dziura budżetowa" lub wręcz przeciwnie kasy masz tyle,że na wykończeniówce może pracować kilka ekip na raz co mnie niestyty nie dotyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Dięki Funia za to kocham rodaków zawsze znajdzie sie ktoś kto Cię brutalnie sprowadzi na ziemię i to za darmo Ale niestety fo fakt no chyba, że wcześniej zatrzyma cię "dziura budżetowa" lub wręcz przeciwnie kasy masz tyle,że na wykończeniówce może pracować kilka ekip na raz co mnie niestyty nie dotyczy EEE Tomku nie chciałam cię wcale na dół sprowadzać, tylko chodzi mi o to, ze teraz najszybciej widac efekty, a potem zaczyna sie grzbanina wewnątrz i to juz tak szybko nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 08.07.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Widzę wszyscy ganiają na budowach , lub po urzędach i nikt tu nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 09.07.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Ja zaglądam, ale faktycznie jakoś tu cicho. Wszyscy na budowach, albo wygrzewają się na tym cudnym słoneczku . A u mnie ławy już wylane, zaizolowane i zaraz zaczną stawiać bloczki fundamentowe, wreszcie się coś dzieje , a tyle się naczekałam.... A w poniedziałek idę z cieślą rozmawiać, bo więźbę będzie można robić już w połowie sierpnia , no zobaczymy........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 19.07.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witajcie Budowlańcy Z wiosny zrobiłosię lato ale bloczki fundamentowe stawiają - troszkę się nam opóźnił czas rozpoczęcia - trzeba się spieszyć pomału aby przykryć jesienią pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts