Wojty 28.01.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Witam! darekm Hmm, z tym dachem to bym nie byla az taka optymistka. oczywiscie taki dach jak ty masz to pewnie kosztuje 10 000 - 15 000, ale jesli chcesz pozwolic sobie na troche ekstrawagancji w stylu lukarny vel dach 4-spadowy to kwota moze byc nawet 2 razy wieksza. Znajomy ostanio za mury (bez fundamentow) zaplacil 20 000 a za dach 5 spadowy z lukarnami z dachowki 25 000. Fakt, dom duzy bo ponad 200m, no ale sumka tez nie mala. Poza tym cena dachu tez zalezy od materialu a jakiego ma byc zrobiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.01.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Witam! darekm Hmm, z tym dachem to bym nie byla az taka optymistka. oczywiscie taki dach jak ty masz to pewnie kosztuje 10 000 - 15 000, ale jesli chcesz pozwolic sobie na troche ekstrawagancji w stylu lukarny vel dach 4-spadowy to kwota moze byc nawet 2 razy wieksza. Znajomy ostanio za mury (bez fundamentow) zaplacil 20 000 a za dach 5 spadowy z lukarnami z dachowki 25 000. Fakt, dom duzy bo ponad 200m, no ale sumka tez nie mala. Poza tym cena dachu tez zalezy od materialu a jakiego ma byc zrobiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.01.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 przepraszam cos mi sie popsulo i 2 razy wyslalo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.01.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 oj weekend weekend w klubie ))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 30.01.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Chyba nie tylko weekend, ale poprostu awaria serwera Muratora - ja od piatku nie moglam sie polaczyc z forum - nie musze chyba mowic jaka bylam z tego powodu smutna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.01.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Chyba nie tylko weekend, ale poprostu awaria serwera Muratora - ja od piatku nie moglam sie polaczyc z forum - nie musze chyba mowic jaka bylam z tego powodu smutna no tak wyobrazam sobie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaD 30.01.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Witam Chciałam się przyłączyć do tej grupy, bo też mam zamiar ruszyć na wiosnę ( jak dobrze pójdzie) Na razie jestem na etapie składania dokumentacji w ZUD-ie. Awarię też zauważyłam, bo już wczoraj próbowałam coś napisać ale się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 30.01.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Ja z pisaniem mialam problemy w piatk, a od soboty w ogole nie wyswietlalo mi sie forum (pisali cos o bledzie zwiazanym z serwerem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fripp 30.01.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Cholerka, chyba sie uzaleznilem od tego foruma, bo mi brakowalo podgladania, co sie tu dzieje..... Dobrze, ze mozna wrocic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 30.01.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 zgłaszam sie do budujacych na wiosnę 2005 od tygodnia czekam na pozwolenie nie wiem jak dlugo? Bo ZUD to byla groteska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekm 31.01.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Hmm, z tym dachem to bym nie byla az taka optymistka. oczywiscie taki dach jak ty masz to pewnie kosztuje 10 000 - 15 000, ale jesli chcesz pozwolic sobie na troche ekstrawagancji w stylu lukarny vel dach 4-spadowy to kwota moze byc nawet 2 razy wieksza. Oczywiście, masz rację. Podałem oferty jakie otrzymałem na budowę mojego domu. Dla uściślenia: powierzchnia dachu 275m, dachówka cementowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 31.01.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witam Czytaliście jaką fajną pogodę będziemy mieli w okresie wiosna-lato ???? Jak ruszymy na placu to ............................. a swoją drogą to chciałabym aby się sprawdziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.01.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witam Czytaliście jaką fajną pogodę będziemy mieli w okresie wiosna-lato ???? Jak ruszymy na placu to ............................. a swoją drogą to chciałabym aby się sprawdziło Ten artykuł jest z "Faktu", trzeba odjąć tak z 5 stopni, czyli pewnie będzie normalne, fajne lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.01.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witam Czytaliście jaką fajną pogodę będziemy mieli w okresie wiosna-lato ???? Jak ruszymy na placu to ............................. a swoją drogą to chciałabym aby się sprawdziło tez bym chciala!!! i zeby zima byla taka jak w tym roku albo jeszcze lagodniejsza-przynajmniej we wrocku bo w gorach absolutnie nie!!! no a ciekawa jestem kiedy te temperatury zaczmna rosnac-bezpowrotu mrozu ..... tzn kiedy na 100% mozna zaczynac budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.01.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Hmm, z tym dachem to bym nie byla az taka optymistka. oczywiscie taki dach jak ty masz to pewnie kosztuje 10 000 - 15 000, ale jesli chcesz pozwolic sobie na troche ekstrawagancji w stylu lukarny vel dach 4-spadowy to kwota moze byc nawet 2 razy wieksza. Oczywiście, masz rację. Podałem oferty jakie otrzymałem na budowę mojego domu. Dla uściślenia: powierzchnia dachu 275m, dachówka cementowa. No i wlasnie, nasz domek jest troche wiekszy (ponad 200m uzyt.) wiec licze sie z wiekszymi kosztami zwiazanymi z budowa dachu. Wprawdzie dach 2 padowy, ale sa 2 lukarny no i zadaszenie nad wykuszem. ale coz, co chcialam to mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.01.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witam Czytaliście jaką fajną pogodę będziemy mieli w okresie wiosna-lato ???? Jak ruszymy na placu to ............................. a swoją drogą to chciałabym aby się sprawdziło tez bym chciala!!! i zeby zima byla taka jak w tym roku albo jeszcze lagodniejsza-przynajmniej we wrocku bo w gorach absolutnie nie!!! no a ciekawa jestem kiedy te temperatury zaczmna rosnac-bezpowrotu mrozu ..... tzn kiedy na 100% mozna zaczynac budowe Chyba twoje porosby zaczynaja sie spelniac - nie wiem jak ajest prognoza na nadchodzace tygodnie, ale ajk patrze za okno to widze ze temp. idzie w gore! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.01.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Tym ktorzy trzymaja reke na pulsie i wypatruja slonca polecam strone: http://www.pogoda.onet.pl - ja narazie spokojnie do tego podchodze bo z gory zalozylam ze zaczynam budowe pod koniec maja ( w moich tereenach dopiero wtedy zaczna opadac wody gruntowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.01.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Ta wiadomosc jest zdecydowanie optymistyczna, ale milo pomarzyc................ http://info.onet.pl/1045930,11,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.01.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 No to SUPER!!! Moze zaczne budowe wczesniej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.01.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 My tez chcielismy zaczac wczesniej, ale w starostwie trafila nam sie pani "pradzwiwy urzednik" tzn nie udziela informacji, jej cennego czasu nie powinno sie w ogole zajmowac, a poza tym lezakowanie dokumentow ma trwac 65 dni i KONIEC Ech......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts