A-g-n-e-s 18.12.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Ja tak niesmiało tą grupę...Co grupa to juz wiecha a moje "pole" dziewicze,projekt w lesie,plan zagospodarowania gminy utknął w kosmosie....Ale zima wasza a wiosna muminków czy jakoś tak.Czy ktoś może zaczyna na wiosnę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.12.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Czy ktoś może zaczyna na wiosnę ? Ja zaczynam Przynajmniej mam taki zamiar. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.12.2004 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Czy ktoś może zaczyna na wiosnę ? Ja zaczynam Przynajmniej mam taki zamiar. Pozdrawiam ja tezmam zamiar a, na razie tylko, albo aż, mam wzizt i mape do celów projektowych i.....jestem na etapie projektu robioneg0o z architektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 18.12.2004 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 Właściwie to i ja się mogę dopisać do tej grupy. Człowiek zwierzę cokolwiek stadne, gdzieś by się chciało, a tu ani grupy świętokrzyskiej nie ma, ani tych, co to stanęli już dawno na fundamentach... i stoją. Planujemy z mężem ruszyć ostro wiosną 2005, więc może ta grupa to właśnie dla nas?Pokrótce: lokalizacja - 60 km od miasta, w którym mieszkamy, ale miasteczko rodzinne i działka w miejscu bliskim sercu (tu spędziłam dzieciństwo, znajome lasy, łąki), domek nieduży, ale w sam raz (szczegóły może wkrótce, jak nauczę się przesyłać zdjęcia itp.). Co by tu jeszcze... aha!: jeden syn, jeden pies, kanarek i dwie rybki.Czy Szanowna Komisja mnie zakwalifikuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 18.12.2004 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2004 A jednak, znalazłam jakąś grupkę świętokrzyską, ale post z września i panowie (dwaj) chyba zrezygnowali... I tak wolę Wiosnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 19.12.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Witajcie, A-g-n-e-s, chyba rozumiem twoje intencje, chętnie się przyłączę u nas stan taki, że .....może ....lada dzień....złożymy papiery na PnB.... jak Bóg/starostwo da będziemy wiosną startować a gdzie, krajanko, budować zamierzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 19.12.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Właściwie to i ja się mogę dopisać do tej grupy. Człowiek zwierzę cokolwiek stadne, gdzieś by się chciało, a tu ani grupy świętokrzyskiej nie ma, ani tych, co to stanęli już dawno na fundamentach... i stoją. Planujemy z mężem ruszyć ostro wiosną 2005, więc może ta grupa to właśnie dla nas? Pokrótce: lokalizacja - 60 km od miasta, w którym mieszkamy, ale miasteczko rodzinne i działka w miejscu bliskim sercu (tu spędziłam dzieciństwo, znajome lasy, łąki), domek nieduży, ale w sam raz (szczegóły może wkrótce, jak nauczę się przesyłać zdjęcia itp.). Co by tu jeszcze... aha!: jeden syn, jeden pies, kanarek i dwie rybki. Czy Szanowna Komisja mnie zakwalifikuje? To ja jestem w posiadaniu przez 2 koty i 2 dzieci, Pole 20 m i Kacpra 6l at.A do pracy bedziecie dojezdzali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 19.12.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 No pięknie Ja się wpisuję do Grupy (mam nadzieję że przyjmiecie???). Czekam na WZiZt ,projekt kupiony,zapewnienia wody,ścieków i prądu są.Ale najważniejsze są PLANY WIOSENNEGO BUDOWLANEGO RUSZENIA. Wydaje mi się że spełniam podstawowy warunek Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 19.12.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 No pięknie Ja się wpisuję do Grupy (mam nadzieję że przyjmiecie???). Czekam na WZiZt ,projekt kupiony,zapewnienia wody,ścieków i prądu są.Ale najważniejsze są PLANY WIOSENNEGO BUDOWLANEGO RUSZENIA. Wydaje mi się że spełniam podstawowy warunek Pozdrawiam Aga Aga, a co potrzebowałaś do załatwienia pradu i scieków?czy trzeba przedstawic dowód własności ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.12.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 To i ja tak nieśmiało do grupy . Jeśli wszystko ułoży się jak trzeba, też chcemy ruszyć na wiosnę. Jesteśmy w trakcie papierologii, ekipy już mamy, powoli chcemy kupować materiały. No i zbieramy siły czyli kasę. Zara - też chwilkę wzdychałam do projektu Gemini, ale do naszej okolicy i WZiZT pasuje jak pięść do nosa Pozdrawiam wszystkich tęskniących za wiosną BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 19.12.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 To i ja tak nieśmiało do grupy . Jeśli wszystko ułoży się jak trzeba, też chcemy ruszyć na wiosnę. Jesteśmy w trakcie papierologii, ekipy już mamy, powoli chcemy kupować materiały. No i zbieramy siły czyli kasę. Zara - też chwilkę wzdychałam do projektu Gemini, ale do naszej okolicy i WZiZT pasuje jak pięść do nosa Pozdrawiam wszystkich tęskniących za wiosną BabaB A, dlaczego juz materiały?tańsze raczej nie beda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.12.2004 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 No to i ja sie wpisuje. Wlasnie konczymy architektoniczny projekt domu, pozostana nam juz tylko wnetrza do zaprojektowania. Mam nadzieje, ze w styczniu zlozymy dokumenty do urzedu i od marca/kwietnia zaczniemy budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 20.12.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Aga, a co potrzebowałaś do załatwienia pradu i scieków?czy trzeba przedstawic dowód własności ziemi? Akt własności to podstawa, w energetyce dodatkowo wypisy i wyrysy działki. Pozdrowienia poniedziałkowe Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 20.12.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Witam wszystkich.Ta wiosna 2005 zaczyna być realna !!!W gminie wyłozyli plan !!!!Pani architekt "raczyła" wyrysować nasz dom po zmianach.(Uprościlismy dach i skrócili dom o 3 m).Teraz musimy pomęczyć TP żeby zabrali sobie kabel - radosna twórczośćw postaci kabla na ukos przez całą działkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 20.12.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Acha.Imienniczko i krajanko.Ja z rubiezy małopolskich.Właściwie to my tak sobie krążymy raz Kraków raz Śląsk...Tzn.my się nigdzie nie ruszamy to tylko nas tak przerzucają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.12.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 A, dlaczego juz materiały?tańsze raczej nie beda? Teraz są spore promocje, np. bezpośrednio u producenta pustaków ceramicznych - 30% A więc szukamy, węszymy i... skorzystamy Ziarnko do ziarnka itd BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.12.2004 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 A, dlaczego juz materiały?tańsze raczej nie beda? Teraz są spore promocje, np. bezpośrednio u producenta pustaków ceramicznych - 30% A więc szukamy, węszymy i... skorzystamy Ziarnko do ziarnka itd BabaB A,aaa, to koniecznie daj cynk, jak cos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 21.12.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Wiosna.... Mam nadzieję, że w tę piękną porę roku, w czasie której wszystko rodzi sie do życia, zacznie powstawać także nasz DOM . Czekamy jeszcze tylko na warunki z gazowni i oddajemy projekt do adaptacji. Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.12.2004 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 To ja też się przyłączę palnowany start połowa kwietnia Wszystkie papiery załatwione Pozwolenie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotbe01 21.12.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 WitamJak przyjmiecie to ja tez chce. Działke juz mam z projektem. Od czterech miesiecy walcze z gmina o warunki zabudowy. Mama nadzieje wystartować w kwietniu 2005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts