Olkalybowa 12.07.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Myślałam o takich:http://www.allegro.pl/item210735762_w_najlepszej_cenie_kojec_6_elementow_od_ss.htmlhttp://www.allegro.pl/item210734670_hit_cenowy_nowy_duzy_tani_kojec_8_elementow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 12.07.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witajcie, Dopisuję się do klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lunetka 12.07.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Heloł . Stoję przed dylematem zakupu kojca. Jeśli już miałby jakiś być to najchętniej taki bez podłogi, same drewniane sztachetki. Do zakupu owego więzienia przekonuje mnie wszechobecna sierść psa i piach wnoszony na łapach. A może częściej sprzątać . Używałyście kojców? My mamy drewniany kojec, ale z podłogą, o taki: http://www.allegro.pl/item210986377_kojec_drewniany_6_katny_z_ochraniaczem_2kolory_ss.html I bardzo go sobie chwalimy. Mamy też taki zwykły piankowy, ale nadaje się już do śmieci, bo moje dzieciątko pogryzło go już zupełnie, na poręczy z gąbki obitej jakimś plastikowym nie-wiadomo-czym mamy już 5 wygryzionych dziur o wym. 4x5cm a ze środka mój maluch wyjada gąbkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.07.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Lunetka witaj a dziecko karmić trzeba od czasu do czasu Olka, weź ten drugi, bo wiesz jak co, to duży jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 12.07.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 My przy twinsach wcale nie mielismy kojca . Tzn mielismy mały ale jakos wcale nie był potzrebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 12.07.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Olka ja też mam psa i też owczarka, więc wiem co to kudły. Daj sobie spokój z tym kojcem, przecież i tak nie utrzytmasz w nim dziecka dłużej niż 3 miesiące. A potem kontakt z psem i kudłami murowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.07.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Kojec przyda się tez wtedy gdy np trzeba na chwilke wyjśc z pomieszczenia gdzie jest dziecko, a nie mozesz go zabrać. Włożysz Tomka do środka i będzie przynajmniej bezpieczny. A znając życie to i tak on za długo tam Ci nie będzie chciał siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.07.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 U mnie w domu kot, pies na podwórku, ale kojca nigdy nie miałam. Zawsze był tylko jakiś kocyk na podłodze, a potem jak młody zaczął pełzać to i bez kocyka. W tym okresie rzeczywiście często sprzątałam Mój kot gubi sierść a gdy wraca do domu z wyprawy to i błocka naniesie Tylko ja zawsze byłam zdania, że nie warto przyzwyczajać dziecka do sterylnych warunków, bo to potem bardzo szkodzi. Tak się nawet kiedyś zastanawiałam, dlaczego nie nabyliśmy kojca, ale Pawęł od maluśkiego był bardzo ciekawy i ruchliwy i teraz myślę, ze dobrze zrobiliśmy bo on by w kojcu chyba nie wytrzymał zbyt długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.07.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Tylko ja zawsze byłam zdania, że nie warto przyzwyczajać dziecka do sterylnych warunków, bo to potem bardzo szkodzi. Tez tak sądzę, ale czy Tomek się tymi kudłami nie zadławi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 12.07.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Wracając do nauki zbierania dzieci zabawek,mój znajomy jeśli dzieci nie chciały zbierać zabawek to brał je i wrzucał do pieca -drastyczny sposób nie ,oczywiscie mnie by było żal tak robić zabawek nie dzieci . Mojej Julce choć jej mówię ze jesli nie pozbiera to wyrzucam zabawki nic to nie wzrusza , to wyrzuć -mówi. ...karne krzesełko nie wiele skutkuje ...oj ma ta moja córcia charakterek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Wracając do nauki zbierania dzieci zabawek,mój znajomy jeśli dzieci nie chciały zbierać zabawek to brał je i wrzucał do pieca -drastyczny sposób nie ,oczywiscie mnie by było żal tak robić zabawek nie dzieci . Mojej Julce choć jej mówię ze jesli nie pozbiera to wyrzucam zabawki nic to nie wzrusza , to wyrzuć -mówi. ...karne krzesełko nie wiele skutkuje ...oj ma ta moja córcia charakterek.... a próbowałaś na serio serio wyrzucić?? zadziała, weź spróbuj wyrzucić jakąś ulubioną (albo przynajmniej schowaj tak, żeby nie wiedziała gdzie jest-jeśli ci szkoda zabawki ) sadyzmem zalatuje, ale cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.07.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Wracając do nauki zbierania dzieci zabawek,mój znajomy jeśli dzieci nie chciały zbierać zabawek to brał je i wrzucał do pieca -drastyczny sposób nie ,oczywiscie mnie by było żal tak robić zabawek nie dzieci . Mojej Julce choć jej mówię ze jesli nie pozbiera to wyrzucam zabawki nic to nie wzrusza , to wyrzuć -mówi. ...karne krzesełko nie wiele skutkuje ...oj ma ta moja córcia charakterek.... a próbowałaś na serio serio wyrzucić?? zadziała, weź spróbuj wyrzucić jakąś ulubioną (albo przynajmniej schowaj tak, żeby nie wiedziała gdzie jest-jeśli ci szkoda zabawki ) sadyzmem zalatuje, ale cóż Ważne, że skuteczne Dzieciaki mają charakterek, oj mają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 My pakowaliśmy do wora i chowaliśmy bo też nam było szkoda wyrzucać Po jakimś czasie zabawki wracały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.07.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Tylko ja zawsze byłam zdania, że nie warto przyzwyczajać dziecka do sterylnych warunków, bo to potem bardzo szkodzi. Tez tak sądzę, ale czy Tomek się tymi kudłami nie zadławi? Da sobie chłopak radę, nie ograniczaj mu przestrzeni (przynajmniej na zbyt długo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.07.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Mamusie - mobilizacja Spadlysmy na druga strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 bo mamusie pewnie nad wodą siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.07.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 bo mamusie pewnie nad wodą siedzą Albo z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.07.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 bo mamusie pewnie nad wodą siedzą Albo z dzieckiem albo z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.07.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 bo mamusie pewnie nad wodą siedzą Albo z dzieckiem albo z dziećmi Albo albo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 16.07.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 albo w robocie ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts