Anna Wiśniewska 18.03.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam wszystkie forumowe mamy Mam na stanie dwoje dzieciaków: Anielkę, ur. 10.2005 i Antka, ur. 10.2007. Z przyjemnością do Was dołączę, jeśli mnie przyjmiecie I od razu pytam - czy któraś z Was nosi/ła dziecko w chuście? Hej Magdzia! Ja osobiście nie, ale moja dobra koleżanka jest tym "zakażona" Swoją córeczkę nosi i swoje następne też będzie, już przepadła, to tak jakby "nałóg" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.03.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Hej dziewczyny Ja też chętnie dołączę. Mam 9-cio miesięczną Zosię. mocca - my jesteśmy po tym samym. kaszel z wymiotami. do tego biegunka. trzy tygodnie się z tym bujaliśmy. po badaniach wyszło że to wirus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 18.03.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Hej Magdzia! Ja osobiście nie, ale moja dobra koleżanka jest tym "zakażona" Swoją córeczkę nosi i swoje następne też będzie, już przepadła, to tak jakby "nałóg" No właśnie ja też jestem I mam nadzieję, że którąś z Was zarażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Ja to mamusia starej daty za moich czasów takich cudów nei było Ale miałam nosidełko i moje dziewczyny nie cierpiały tego ustrojstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 19.03.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Były były, od setek (tysięcy?) lat kobiety noszą swoje dzieci w takich czy innych chustach, ale nam się o tym zapomniało Tu ciekawe informacje: http://www.chustomania.pl/online/chustomania/CiS-web2_chust.nsf/Inhalt/noszenie_w_dawnej_Polsce a tu fajne stare zdjęcia: http://www.chustomania.pl/online/chustomania/CiS-web2_chust.nsf/Inhalt/polskie_chusty W Polsce niedawno chusty wróciły do łask, ale w Niemczech we współczesnej formie znane są od 30 lat. Są specjalne instytuty, szkolenia, kursy, doradcy... Ja przy starszej też nie znałam tego cudu, też miałam nosidełko, też go nie znosiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Ja mam nosidełko ergo. Ale Zosia zbyt ruchliwa na wsadzenie ją do czegoś na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.03.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Mi się wydaje że moje laski poprostu potrzebowały swobody one ogólnie mało chciały na rączkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.03.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 nt wodniaczka jądra pediatra w 3 miesiącu u Jeremiego stwierdzila wodniaczka przy kolejnej wizycie u innego pediatry zapytalam co o tym sądzi i powiedział że nie trzeba się tym martwić bo wodniaczek jest mały i najprawdopodobniej się sam wchlonie więcej tematu nie poruszałam chyba się wcłonął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
didaii 20.03.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 A my mieliśmy nosidełko Wsadziłam w nie Mikołaja dokładnie 1 raz i stwierdziłam, że jemu jest niewygodnie, mi jest niewygodnie i w ogóle do niczego to nosidełko. I leży teraz gdzieś w kącie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.03.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 A my mieliśmy nosidełko Wsadziłam w nie Mikołaja dokładnie 1 raz i stwierdziłam, że jemu jest niewygodnie, mi jest niewygodnie i w ogóle do niczego to nosidełko. I leży teraz gdzieś w kącie ja też nie używam bolą mnie ramiona ale jak 2 starsze dziewczynki były małe i dwa wozki nie mieściły się do samochodu to zabieraliśmy spacerówkę i takie nosidełko na plecy (fajne jak mąż nosił bo mnie zawsze bolą ramiona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 20.03.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Wszystkim Mamusiom (i Tatusiom tez) zycze wszystkiego najlepszego na nadchodzace Swieta http://images34.fotosik.pl/186/8997b011a48e2ca4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.03.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ja też się dołączam do życzeń Radosnych Świąt z Waszymi Maluszkami http://www.mouserunner.net/anne_geddes/index_content/anne_geddes_preview_2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
didaii 21.03.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ja również życzę zrowych i pogodnych świąt http://tswdracolp.bblog.pl/i/blog/users/364/files/Image/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Jaj przepięknie malowanych,Świąt wesołych, roześmianych.W poniedziałek kubeł wody.Szczęścia, zdrowia oraz zgody.WESOŁEGO ALLELUJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 26.03.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Wszystkiego najlepszego po Świątecznie przede wszystkim zdrowia dla Wszystkich pozdrawiamy PS my się 1.5 tygodnia bujamy z katarkiem i kaszelkiem, które są już na końcówce, ale szczepienie na wzw już mamy o 2 m-ce przesunięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 27.03.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Chciałam poczytać Wasze opinie na temat powrotu do pracy po macierzyńskim i możliwych urlopach ale nie wychowawczym ja wróciłam do pracy, mała poszła do żłoba i przy możliwych sposobnościach lekarze swoje 5 groszy wciskają z tekstami no można sobie w życiu kilka rzeczy odpuścić i zrezygnować z pracy , mam nadzieję że jest ktoś komu się udało że żłoba jest ok a maluch to przeszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 01.04.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 chyba wątek podupada do poczytania http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=41794&wid=9808678&rfbawp=1207031253.355&ticaid=15a20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 01.04.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 no wlasnie cichutko tutaj mamuski. my lecimy 14 do pol;andii. jesli zalozyli mi neta w polsce to bede pisac.jesl nie to szkoda dawidziowi wyszla jedna dwojka na dole i od 7 tygodni nie ma kolejnej.dziwne... maly bryka, wlazi na wszystko, co troszke uczy sie nowych slow i tyle. pozdrawiamy czekamy na posty innych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
didaii 03.04.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 A my walczymy z czwórkami Jedna już jest cała, druga powoli wychodzi, i dwie górne też już ruszają, bo dziąsła spuchnięte. Jak ja bym chciała się wreszcie wyspać, ale tak normalnie z 12 godzin Mikołaj już próbuje wstawać sam przy meblach, ale zauważyłam, że jakoś tak dziwnie jedną stópkę ustawia do środka i na palcach. aga1401, a na długo wracasz? Czy już na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 03.04.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 DIDAII;NA MIESIAC LUB NA STALE.ZALEZY CZY MAZ OTWORZY FIRME.nozka sie nie martw.dopiero jak bedzie ladnie chodzil wtedy obserwuj.dawid tez tak mial.a teraz odpukac ma 14 mies. i stawia nozki ladnie.u ciebie juz czworki.fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts