ullerowa 21.06.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Mam pytanie jak szybko po macierzyńskim / wychowawczym wróciłyście do pracy. Czy nie było problemów z tym zwiazanych. A może któraś z was szukała pracy od nowa (tak jak ja teraz).Może mogłybyście sie podzielić swoimi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 21.06.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Mam pytanie jak szybko po macierzyńskim / wychowawczym wróciłyście do pracy. Czy nie było problemów z tym zwiazanych. A może któraś z was szukała pracy od nowa (tak jak ja teraz). Może mogłybyście sie podzielić swoimi doświadczeniami. Ja obecnie jestem na macierzyńskim i po wakacjach wracam do pracym, tak samo było z pierwszą córką. Jestem nauczycielka i muszę wrócić od 1 wrzesnia bo mnie zastępowały aż trzy osoby i muszę trzymać etat bo kto wie co będzie za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.06.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Mam pytanie jak szybko po macierzyńskim / wychowawczym wróciłyście do pracy. Czy nie było problemów z tym zwiazanych. A może któraś z was szukała pracy od nowa (tak jak ja teraz). Może mogłybyście sie podzielić swoimi doświadczeniami. po urodzeniu syna poszłam na rok na urlop wychowawczy dla córki byłam wyrodną matką poszłam od razu po macierzyńskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.06.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 no to jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 22.06.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam, to ja też się wpisuje nasza córcia Anusia skończone 13 m-cy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.06.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Świetny wątek Też się zapisuję, ale raczej do Rady Starszych Choć przy starszych córkach znowu czuję się młodo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.06.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 to ja też...moja Sylwia za parę dni kończy 3 latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Zapisuję się . Syn Tomasz we wtorek kończy 5 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Tomek rodził się pod koniec stycznia. Macierzyński skończył mi się 1 czerwca. Wzięłam zaległy urlop do 22 czerwca, a potem przymusowy urlop bo pracuję w szkole. Od września wracam do pracy. Tomek zostanie z moją mamą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Młodszy Aleksander 1,5 Starszy Mikołaj 7lat Ja też pracuję w szkolnictwie i obecnie jestem na wychowawczym i będę do momentu aż Oluś będzie miał 3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.06.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A prezesa Wam nie trza? A pan prezes ma dzieciaki? Pewnie córcie, 8lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.06.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witajcie Również sie zapisuję Mam córeczke Malwinke 4-latkę, a obecnie jestem na początku drogi ciążowej z kolejnym maleństwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.06.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A prezesa Wam nie trza? jea ..musze zalozyc Klub Starych domyslam sie , ze moje maluchy mowia na mnie wsrod swoich kolegow Stara Jakich starszych? Ja tam wolę alternatywny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.06.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witajcie moje maleństwo jest już jakiś 7 m-c w brzuchu, termin wypada na 11 sierpnia jeszcze tydzień do pracy i już odpoczywam ten temat to dla mnie jak znalazł, pozdrawiam i będę pewnie częstym gościem bo to nasze pierwsze maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 alex_, beti555 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.06.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam kolejne klubowiczki i klubowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 22.06.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 No ta ja też sie melduję:Gabrysia dziś kończy 3 latkaWiktoria ma teraz 6 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.06.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 alex_, beti555 Gratulacje dziękuję bardzo :D jak na razie normalne dylematy zebrać wszystko co do szpitala, kupić maluchowi wózek i zebrać to co maluch mieć musi na powitanie jak na razie pieluchy i łóżeczko są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 22.06.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ja też się chętnie zapiszę Moja córeczka Maja ma już 22 miesiące Jeśli chodzi o macierzyński, to ja po macierzyńskim wziełam zaległy urlop i 2 tygodnie z aktualnego. W sumie byłam w domu niecałe pół roku. Potem przez 3 miesiące pracowałam częściowo w firmie, a częściowo w domu, a potem to już normalnie. Myślę, że fajnie jak można być z maluchem przynajmniej do czasu jak zacznie jeść jakieś inne rzeczy niż mleko mamy (no chyba, że się karmi z butelki, to wtedy inna sprawa), bo wtedy łatwiej zorganizować dziecku dzień, zaplanować posiłki bez ciągłego latania z laktatorem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ja tez jeszcze karmię piersia (na razie tylko piersia) ale powoli zaczynam szukać jakiejś pracy. Jak mały skończy 7 miesięcy mogłabym zacząć bo mama by się nim zajmowała a karmic planuje do roku tak jak starszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts