Dosia13 03.08.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witam wszystkie Młode Mamy za namową męża( "secam" ) i koleżanki "scur" chciałabym dołączyć do Waszego forum może taka młoda to ja nie jestem ale fajnie jest powymieniać się doświadczeniami rodzicielskimi mam synka Piotrusia 6,5 roku, w tym roku idzie do szkoły no i mama jest chyba tym bardziej zestresowana niż sam zainteresowany mam kilka pytań co do mam bardziej doświadczonych ode mnie a i sama chętnie pomogę jak tylko będę mogła pozdrawiam wszystkie Mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Cześć Dosia! Witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.08.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 witaj.. szkoły sie nie bój u nas było w porządku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 03.08.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 witaj Dosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.08.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Cześć Dosia . Ja też się obawiam września i szkoły. Muszę tam wrócić po rocznej labie popracować trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.08.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Dobry wieczór - czy to zgromadzenie jest legalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Mamońku jak najbardziej... Olka będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.08.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Cześć Dosia . Ja też się obawiam września i szkoły. Muszę tam wrócić po rocznej labie popracować trochę. Olka na początek to powinnaś sobie conajwyżej pooglądać zdjęcia swojego gimnazjum tak z 3 - 5 minut dziennie, a później stopniowo coraz dłużej, a jakby co to zdjęcia mogę Ci wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Cześć Dosia . Ja też się obawiam września i szkoły. Muszę tam wrócić po rocznej labie popracować trochę. Ja się rozleniwiłam i nigdzie nie chcę wracać Ale u mnie to łatwiej, bo mnie już nie chcą Będziemy trzymać kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.08.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Cześć Dosia . Ja też się obawiam września i szkoły. Muszę tam wrócić po rocznej labie popracować trochę. Olka na początek to powinnaś sobie conajwyżej pooglądać zdjęcia swojego gimnazjum tak z 3 - 5 minut dziennie, a później stopniowo coraz dłużej, a jakby co to zdjęcia mogę Ci wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.08.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Mamoniu nie wysyłaj, przyjmę to na klatę pod koniec sierpnia. Nie będę się teraz katować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Mamoniu nie wysyłaj, przyjmę to na klatę pod koniec sierpnia. Nie będę się teraz katować. Zleciało,Ola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 03.08.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witanko a ja się chyba zaczynam sypać praktycznie torbę już spakowałam ale nic to będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 ememsTrzymamy kciuki!!!! Będzie dobrze!! Trzymaj się kochana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.08.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witanko a ja się chyba zaczynam sypać praktycznie torbę już spakowałam ale nic to będzie dobrze emems a nie za szybko troszkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 03.08.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 mam synka Piotrusia 6,5 roku, w tym roku idzie do szkoły no i mama jest chyba tym bardziej zestresowana niż sam zainteresowany Witaj Dosia13 Moja córka od września idzie do pierwszej klasy......podobnie jak Ty przeżywam "stresy" .........a córcia.........bardzo się cieszy i wcale nie widać aby była tym bardzo przejęta Pozdrawiam żona Krzycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 03.08.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witanko a ja się chyba zaczynam sypać praktycznie torbę już spakowałam ale nic to będzie dobrze Aleeeeee to zleciało niedawno czytałam, że pierwsze USG...a to już... Życzę powodzenia, lekkiego porodu i zdrowego dzidziusia. Pozdrawiam żona Krzycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.08.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witanko a ja się chyba zaczynam sypać praktycznie torbę już spakowałam ale nic to będzie dobrze musi być i będzie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.08.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 mam synka Piotrusia 6,5 roku, w tym roku idzie do szkoły no i mama jest chyba tym bardziej zestresowana niż sam zainteresowany Witaj Dosia13 Moja córka od września idzie do pierwszej klasy......podobnie jak Ty przeżywam "stresy" .........a córcia.........bardzo się cieszy i wcale nie widać aby była tym bardzo przejęta Pozdrawiam żona Krzycha mój też idzie ciekawe jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.08.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 hej! dawno mnie tutaj nie bylo ale widze , ze mnie jeszcze tutaj nie zapomniano dosia ....nie martw sie .moj syn tez idzie do 1-ej klasy (technikum ).jakby co pisz w czym widzisz problem .przeszlam juz 9 pierwszych klas olka....nie lam sie .dzieciaki na ciebie czekaja z utesknieniem emems.....wszystko bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts