Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Mlodych Mam

AniaS79

Recommended Posts

Witam wszystkie Młode Mamy :D

za namową męża( "secam" ) i koleżanki "scur" chciałabym dołączyć do Waszego forum

może taka młoda to ja nie jestem :-? ale fajnie jest powymieniać się doświadczeniami rodzicielskimi

mam synka Piotrusia 6,5 roku, w tym roku idzie do szkoły no i mama jest chyba tym bardziej zestresowana niż sam zainteresowany :wink:

mam kilka pytań co do mam bardziej doświadczonych ode mnie a i sama chętnie pomogę jak tylko będę mogła

pozdrawiam wszystkie Mamy :)

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Dosia :D .

Ja też się obawiam września i szkoły. Muszę tam wrócić po rocznej labie :lol: popracować trochę.

Olka na początek to powinnaś sobie conajwyżej pooglądać zdjęcia swojego gimnazjum tak z 3 - 5 minut dziennie, a później stopniowo coraz dłużej, a jakby co to zdjęcia mogę Ci wysłać 8) :wink:

Cześć Dosia :D .

Ja też się obawiam września i szkoły. Muszę tam wrócić po rocznej labie :lol: popracować trochę.

Olka na początek to powinnaś sobie conajwyżej pooglądać zdjęcia swojego gimnazjum tak z 3 - 5 minut dziennie, a później stopniowo coraz dłużej, a jakby co to zdjęcia mogę Ci wysłać 8) :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:

mam synka Piotrusia 6,5 roku, w tym roku idzie do szkoły no i mama jest chyba tym bardziej zestresowana niż sam zainteresowany :wink:

Witaj Dosia13

Moja córka od września idzie do pierwszej klasy......podobnie jak Ty przeżywam "stresy" :roll: .........a córcia.........bardzo się cieszy i wcale nie widać aby była tym bardzo przejęta :roll: :wink:

Pozdrawiam

żona Krzycha

Witaj Dosia13

Moja córka od września idzie do pierwszej klasy......podobnie jak Ty przeżywam "stresy" :roll: .........a córcia.........bardzo się cieszy i wcale nie widać aby była tym bardzo przejęta :roll: :wink:

Pozdrawiam

żona Krzycha

mój też idzie :-?

ciekawe jak to będzie :roll:

hej!

dawno mnie tutaj nie bylo :oops:

ale widze , ze mnie jeszcze tutaj nie zapomniano :D

dosia ....nie martw sie .moj syn tez idzie do 1-ej klasy (technikum 8) :lol: ).jakby co pisz w czym widzisz problem .przeszlam juz 9 pierwszych klas :D

olka....nie lam sie .dzieciaki na ciebie czekaja z utesknieniem :)

emems.....wszystko bedzie dobrze :D