Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Mlodych Mam

AniaS79

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to już max przegięcie ! I chyba nie mam ochoty na nadrabianie moich tyłów w tym temacie. Muszę za to pilnować by w papierkologii nie zostać w tyle za budującymi się sąsiadami . Mój mąż nakłania mnie do założenia dziennika ale co w nim pisać na tym etapie ?

No to już max przegięcie ! I chyba nie mam ochoty na nadrabianie moich tyłów w tym temacie. Muszę za to pilnować by w papierkologii nie zostać w tyle za budującymi się sąsiadami . Mój mąż nakłania mnie do założenia dziennika ale co w nim pisać na tym etapie ?

jak to co! wszystko dla potomnych ;) ja zakończyłam już papierkową robotę i skrupulatnie wypisałam ile co kosztowało :D .... sama dokumentacja i to co potrzebne do pozwolenia to 4680.40zł !!! BEZ GEODETY! a z ogrodzeniem i prądem ponad 9tys!

jeśli chodzi o sukcesy dzieci to moje Słoneczko dzisiaj leżakowało w żłobku pierwszy raz i... "było chajnie"!!! :p

jak to co! wszystko dla potomnych ;) ja zakończyłam już papierkową robotę i skrupulatnie wypisałam ile co kosztowało :D .... sama dokumentacja i to co potrzebne do pozwolenia to 4680.40zł !!! BEZ GEODETY! a z ogrodzeniem i prądem ponad 9tys!

jeśli chodzi o sukcesy dzieci to moje Słoneczko dzisiaj leżakowało w żłobku pierwszy raz i... "było chajnie"!!! :p

Niestety kasa ma to do siebie że woli szybciej wypływać niż napływać. :lol:

Czy ktoś z Waszych buduje dom pod modrzewiem 2 ? Chciałaby "żywca" zobaczyć. :o Może nie zrobie takich oczu 8) założę okulary bo co innego projekt a efekt końcowy.

Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amelka jak z obrazka. Myślę że szybko znajdziesz czas między pieluchmi bo forum wciąga. Mój mały Jeremi skończył 4 miesiące i mam wrażenie że jest z nami od zawsze. Leży obok macha rączką może też chciałby coś napisać ? :D

Emems

Amelka prześliczniutka :lol: :lol: :lol: Jeszcze raz wielkie gratulacje :lol: :lol:

Widzę, ze pomiędzy Twoimi dzieciaczkami są 2 lata i 2 miesiące różnicy. U mnie będą 2 lata i 3 miesiące :lol: Fajnie :lol:

Będę z wypiekami czytać co u Was słychać i jak sobie radzisz z takim duetem :lol: