sylvia1 04.10.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Nie straszcie mnie tak tymi zakupami !!!!!!! Pocieszam się że mam koło siebie wielkie centrum Maximus cztery hale ciuchów pewnie starczy dla wszystkich. oj tak tym samym się pocieszam dobrze że ten maximus niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.10.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Jest jakaś taka dziwna polityka zakupowa, że w sierpniu są rzeczy jesienne, pod koniec września wchodzą zimowe, w lutym wiosenne, a w marcu już letnie. Jakaś paranoja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.10.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Pewnie każdy chce wyprzedzić konkurencję : rok szkolny w lipcu, Boże Narodzenie w listopadzie a jak tylko się skończy to od razu zajączki i kurczaczki. A odbija się to oczywiście na nas klientkach i wpędza nas we flustrację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.10.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Nie dajmy się zwariować i jedźmy na Bahama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.10.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Ania, Boże Narodzenie w listopadzie? Jesteś "do tyłu" . 30.09 byłam w Lidlu, a tam na półkach...gwiazdory, szyszki czekoladowe....szczęka mi opadła. Wariactwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.10.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No to już max przegięcie ! I chyba nie mam ochoty na nadrabianie moich tyłów w tym temacie. Muszę za to pilnować by w papierkologii nie zostać w tyle za budującymi się sąsiadami . Mój mąż nakłania mnie do założenia dziennika ale co w nim pisać na tym etapie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elf zip 05.10.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No to już max przegięcie ! I chyba nie mam ochoty na nadrabianie moich tyłów w tym temacie. Muszę za to pilnować by w papierkologii nie zostać w tyle za budującymi się sąsiadami . Mój mąż nakłania mnie do założenia dziennika ale co w nim pisać na tym etapie ? jak to co! wszystko dla potomnych ja zakończyłam już papierkową robotę i skrupulatnie wypisałam ile co kosztowało .... sama dokumentacja i to co potrzebne do pozwolenia to 4680.40zł !!! BEZ GEODETY! a z ogrodzeniem i prądem ponad 9tys! jeśli chodzi o sukcesy dzieci to moje Słoneczko dzisiaj leżakowało w żłobku pierwszy raz i... "było chajnie"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.10.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 No to już max przegięcie ! I chyba nie mam ochoty na nadrabianie moich tyłów w tym temacie. Muszę za to pilnować by w papierkologii nie zostać w tyle za budującymi się sąsiadami . Mój mąż nakłania mnie do założenia dziennika ale co w nim pisać na tym etapie ? jak to co! wszystko dla potomnych ja zakończyłam już papierkową robotę i skrupulatnie wypisałam ile co kosztowało .... sama dokumentacja i to co potrzebne do pozwolenia to 4680.40zł !!! BEZ GEODETY! a z ogrodzeniem i prądem ponad 9tys! jeśli chodzi o sukcesy dzieci to moje Słoneczko dzisiaj leżakowało w żłobku pierwszy raz i... "było chajnie"!!! Niestety kasa ma to do siebie że woli szybciej wypływać niż napływać. Czy ktoś z Waszych buduje dom pod modrzewiem 2 ? Chciałaby "żywca" zobaczyć. Może nie zrobie takich oczu założę okulary bo co innego projekt a efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Dzieńdoberek dawno mnie tu niebyło i nieprędko bedę wpadłam zawiadomić że urodziłam córcie Amelkę 24 września 2007 o 14 25 ważyła 3600 i mierzyła 60 cm jest czarnólką z brązowymi oczkami jak tatuś pozdrawiamy wszystkich gorąco i spadamy w pieluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 09.10.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 emems Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.10.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 WITAJ EMEMS Gratuluję dorodnej córuni. Prośba gorąca - nie znikaj tak szybko. Daj czasami znać o sobie i maleństwie, może w przerwie między karmieniami. A o zdjątku już nie wspomnę. Wszystkie czekamy z niecierpliwością. No, nie daj się prosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.10.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Amelia http://foto1.m.onet.pl/_m/3f504ecc66144224f8b9af6a1b3282a9,12,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninus 09.10.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 emems gratulacje, śliczna córcia! I ma urodzinki w tym samym dniu co ja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 09.10.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 cóż za urocze dziecię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.10.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 ale fajny króliczek ona wcale nie wygląda na 2 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.10.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amelka jak z obrazka. Myślę że szybko znajdziesz czas między pieluchmi bo forum wciąga. Mój mały Jeremi skończył 4 miesiące i mam wrażenie że jest z nami od zawsze. Leży obok macha rączką może też chciałby coś napisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.10.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Emems Amelka prześliczniutka Jeszcze raz wielkie gratulacje Widzę, ze pomiędzy Twoimi dzieciaczkami są 2 lata i 2 miesiące różnicy. U mnie będą 2 lata i 3 miesiące Fajnie Będę z wypiekami czytać co u Was słychać i jak sobie radzisz z takim duetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 09.10.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Gratuluję ślicznej Amelki Jaka duża dziewczyna, a te oczęta... po prostu piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.10.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Aga Można, można. Zerknij do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Aga Można, można. Zerknij do dziennika Już byłam, wszystko wyczytałam. Czy dobrze licze że to będzie majowe dziecię??? Ps. ostatnio mam mniej czasu na Forum więc troche jestem nie doinformowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts