Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Mlodych Mam

AniaS79

Recommended Posts

czy wasze dzieci tez maja boskie pomysły?- moj czterolatek przed chwilą wsadził sobie patyczek do ucha tak mocno, ze myslałam ze przebił sie do srodka... :evil: :evil: a on tylko czyścił sobie uszka...

Moja Mycha jeszcze nie weszła w etap boskich pomysłów. Na razie siedzi mi na kolanach i wali z całej siły rączkami o klawiaturę :) :D :D

Bo Weronika jest jeszcze w fazie light ;) ale poczekaj jeszcze troche...

My dzis zbiorowo idziemy do lekarza. Po kolejnej nocy tancząca z termometrem i okładami musze iść bo mam wrażenie, że Michałowi choroba stoi w miejscu- nie jest gorzej ale też nie lepiej. Do tego Amelka zaczeła pokasływać i chrypi od rana tak samo jak on. Coś czuje ze to się rodzinnym antybiotykiem skończy... :-? :-? :-?

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mocca

I mnie i wszystkim moim koleżankom wypadały włosy 3 miesiące po porodzie. Nie wcześniej, nie później, tylko włąśnie w 3-4 misiącu życia dziecka. Zatem wygląda na to, że z tym tzreba się po prostu pogodzić :roll:

Ja stosowałam maseczkę z nafty kosmetycznej (do kupienia w każdej aptece) z żótkami i miodem. Dwa razy w tygodniu. Po 3 tygodniach miałam piękne, gęste włosy. Może i Ty spróbuj?

Mamuśki kochane, pamiętacie może kiedy zaczęłyście dawać swoim dzieciom rzodkiewkę? Mój maluch ma roczek, nie jest alergikiem i świetnie radzi sobie z nowymi pokarmami. Dzisiaj na kolację robię twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem i tak się zastanawiam, czy nie dać mu spróbować?

Pozdrawiam :)

Olenka Twoje szczescie jest przesliczne!!! :D

a to nasze szczescie:

http://images28.fotosik.pl/103/2f9bc4d397df4440.jpg

ma skonczone 8,5 miesiaca.chodzi przy meblach, mowi mama baba tata ej.

je fajnie. tez nadal cyc w nocy.spi z 3 przerwami. i juz 3 razy mial katar.

lekarz twierdzi ze to od czestych zmian klimatu. ale nie wiem.moze

zmykam bo mam stos prasowania....i 100 innych robot.

cześć dziewczyny,

wszystkie maluchy super!!!

Moje juz słodko spią 3 noc w nowym domku!!! tak ,tak juz mieszkamy- nareszcie. jeszcze pełno kurzu,nierozpakowanych kartonów ,ale jest super!!!!

dziewczyny zniosły zmiane bezproblemowo,maluch tylko rozpracowuje schody-nie mamy jeszcze drzwiczek do zamykania wejścia i zastawiamy czym popadnie. jak sie przedostaje przez barykadę to sunie na górę w takim tempie,że ledwo zdążę ją złapać.

Wkleję potem ich zdjęcia-jak przypomne sobie jak to sie robi

Oj, leci czas ,leci :lol:

Paweł ma 89 cm i 15 kg :lol: Zaraz po urodzeniu było 61 cm i 4,750 kg więc rośnie chłopina jak na drożdżach, ale też sprawny, silny i dzielny jest niesamowicie, więc chyba nie w same mięśnie pochłaniane jedzonko mu idzie :lol:

O imieniu dla kolejnej latorośli jeszcze nie myślałam, najpierw chcę wiedzieć czy chłopiec czy dziewczynka, a później będziemy się zastanawiać. Chociaż mój mąż w przypadku dziewczynki cały czas się odgraża, że będzie Jagoda Malina :lol: