mocca 16.10.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 czy wasze dzieci tez maja boskie pomysły?- moj czterolatek przed chwilą wsadził sobie patyczek do ucha tak mocno, ze myslałam ze przebił sie do srodka... a on tylko czyścił sobie uszka... Moja Mycha jeszcze nie weszła w etap boskich pomysłów. Na razie siedzi mi na kolanach i wali z całej siły rączkami o klawiaturę Bo Weronika jest jeszcze w fazie light ale poczekaj jeszcze troche... My dzis zbiorowo idziemy do lekarza. Po kolejnej nocy tancząca z termometrem i okładami musze iść bo mam wrażenie, że Michałowi choroba stoi w miejscu- nie jest gorzej ale też nie lepiej. Do tego Amelka zaczeła pokasływać i chrypi od rana tak samo jak on. Coś czuje ze to się rodzinnym antybiotykiem skończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 16.10.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 No to i ja się pochwalę naszym szczęściem, http://images33.fotosik.pl/5/cd163ab79f9462b1.jpgtaką była siłaczką jak miała tydzieńhttp://images33.fotosik.pl/5/2aa064862e88b00f.jpga tak obecnie łobuzuję.ps. to i ja edytuję za sugestią kaśki maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.10.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 mocca I mnie i wszystkim moim koleżankom wypadały włosy 3 miesiące po porodzie. Nie wcześniej, nie później, tylko włąśnie w 3-4 misiącu życia dziecka. Zatem wygląda na to, że z tym tzreba się po prostu pogodzić Ja stosowałam maseczkę z nafty kosmetycznej (do kupienia w każdej aptece) z żótkami i miodem. Dwa razy w tygodniu. Po 3 tygodniach miałam piękne, gęste włosy. Może i Ty spróbuj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.10.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Olenka Oczka ma jak mój Pawełek Takie duże i łobuzierskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.10.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Pozdrawiam wszystkie Mamy Ale fajne dzieciatka na zdjeciach Cudenka Mocca - a moze sa jakies zestawy witamin dla karmiacych (na pewno sa), moze one zawieraja wiecej jakichs tam skldanikow, co pomoga na to wypadanie wlosow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 16.10.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Olenka Oczka ma jak mój Pawełek Takie duże i łobuzierskie oj bardzo łobuzerskie A jak tam w nocy Wasze maluszki śpią, Anusia ostatnio budzi się po 3 razy w ciągu nocy i woła mamo (dlaczego nie "tato" ). A przez sen to się kręci jak wskazówka w zegarku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.10.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Olenka717, Twoja Mała jest po prostu przeurocza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninus 16.10.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Mamuśki kochane, pamiętacie może kiedy zaczęłyście dawać swoim dzieciom rzodkiewkę? Mój maluch ma roczek, nie jest alergikiem i świetnie radzi sobie z nowymi pokarmami. Dzisiaj na kolację robię twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem i tak się zastanawiam, czy nie dać mu spróbować? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.10.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ninus - ja nie pamietam, ale mysle, ze mozesz mu dac troszeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.10.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ninus, ja myślę, że możesz mu dać. Tylko czy mu będzie smakować? Mój Paweł twarożkom mówi zdecydowane nie i wypluwa przy każdej próbie wsadzenia do buzi Ale rzodkiewki wcina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 16.10.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Olenka Twoje szczescie jest przesliczne!!! a to nasze szczescie: http://images28.fotosik.pl/103/2f9bc4d397df4440.jpg ma skonczone 8,5 miesiaca.chodzi przy meblach, mowi mama baba tata ej. je fajnie. tez nadal cyc w nocy.spi z 3 przerwami. i juz 3 razy mial katar. lekarz twierdzi ze to od czestych zmian klimatu. ale nie wiem.moze zmykam bo mam stos prasowania....i 100 innych robot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 16.10.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 tamto zdjecie po porodzie kilka minut moze 8.5 a to 8.5 miesiaca http://images26.fotosik.pl/103/9794b3ae732ab668.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.10.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ależ ślicznotek z Dawidka Tyle tu słodziaków, to i ja wkleję Pawełka. Tutaj tak z miesiąc temu. http://www.koty.wb.pl/galery/inne/kotek_asi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.10.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 A tutaj pierwszego dnia w domku - 4 doba życia http://www-users.mat.uni.torun.pl/~danka/koty/kotek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 16.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 cześć dziewczyny,wszystkie maluchy super!!! Moje juz słodko spią 3 noc w nowym domku!!! tak ,tak juz mieszkamy- nareszcie. jeszcze pełno kurzu,nierozpakowanych kartonów ,ale jest super!!!! dziewczyny zniosły zmiane bezproblemowo,maluch tylko rozpracowuje schody-nie mamy jeszcze drzwiczek do zamykania wejścia i zastawiamy czym popadnie. jak sie przedostaje przez barykadę to sunie na górę w takim tempie,że ledwo zdążę ją złapać. Wkleję potem ich zdjęcia-jak przypomne sobie jak to sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.10.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ale tu pięknie Weronisię pokażę, jak tylko znajdę czas, aby zgrać zdjęcia... Aniu, a już myślałaś o imionach dla maluszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 16.10.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 mencel to gratulacje!!!!!!! Aniu, no wlasnie jakie imiona???? Pawelek fajny chlopak juz z niego, a w tej niebieskiej czapce slodziutki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.10.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Aniu - ale Pawelek jest duzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Ile słodkich maluchów Co do Pawła pamietam te 1 fotki, a teraz już taki dużo chłopczyk PP i Twoja Weronisia ma już ponad 4 m-cy jejku jak ten czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.10.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Oj, leci czas ,leci Paweł ma 89 cm i 15 kg Zaraz po urodzeniu było 61 cm i 4,750 kg więc rośnie chłopina jak na drożdżach, ale też sprawny, silny i dzielny jest niesamowicie, więc chyba nie w same mięśnie pochłaniane jedzonko mu idzie O imieniu dla kolejnej latorośli jeszcze nie myślałam, najpierw chcę wiedzieć czy chłopiec czy dziewczynka, a później będziemy się zastanawiać. Chociaż mój mąż w przypadku dziewczynki cały czas się odgraża, że będzie Jagoda Malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts