premiumpremium 17.10.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Oj, leci czas ,leci Paweł ma 89 cm i 15 kg Zaraz po urodzeniu było 61 cm i 4,750 kg więc rośnie chłopina jak na drożdżach, ale też sprawny, silny i dzielny jest niesamowicie, więc chyba nie w same mięśnie pochłaniane jedzonko mu idzie O imieniu dla kolejnej latorośli jeszcze nie myślałam, najpierw chcę wiedzieć czy chłopiec czy dziewczynka, a później będziemy się zastanawiać. Chociaż mój mąż w przypadku dziewczynki cały czas się odgraża, że będzie Jagoda Malina Pięknie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 17.10.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 18.10.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 A cóż te słoneczka zobaczyły ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.10.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 sama nie wiem pewnie wujek się wygłupiał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.10.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Hehe, cudne zdjęcie słoneczek Dzieciaki robią niesamowite miny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 18.10.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Ania slodkie te imiona!!! Andzik fajne bable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 18.10.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Kochane te wasze maluszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 18.10.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 to i ja wkleję moje najmłodsze Słoneczko fotka prawie aktualna- robiona miesiąc temu... http://niktczylija.blox.pl/resource/Kotek.jpg starsze nie chcą się ostatnio fotografować... ale mam taka rodzinna fotkę zaraz po narodzinch Amelki gdzie udało mi się zebrać wszystkie moje dzieci do kupy http://manta.univ.gda.pl/~mgrzywac/Kotki_mainkun1.jpg prawda, ze wesołą mam gromadkę? ps. edytowane za sugestią kaśka maciej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 18.10.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 sliczne i wesole dzieci mocca i ty fajna mlodziutka mama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 18.10.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 heh to nie ja, to moja starsza córka... na fotce powyżej: Helenka lat 12 Michał lat 4 Amelka lat 0,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.10.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 mocca ,fajne te kociaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.10.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Moje siostry uczą mojego starszego synka różnych słow. Ostatnio mąż dzwoni z pracy a Kubuś do niego mówi '' tata pipa'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.10.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Drogie mamy, jak rozwiązałyście problem z pieluchami? Chcę nauczyć starszego syna(dwa lata) siadania na nocnik ale on ciągle mówi ''nie''. Usiądzie tylko w tedy jak młodszy syn (ponad rok) siedzi .Ale jak chce siku albo kupkę to zaraz wstaje ,płacze muszę mu pieluchę założyć i w tedy robi co trzeba.A później mówi '' mama kupa'' dla niego nie ma siku czy kupka . I tak widzę pewien postęp bo kilka miesięcy temu jak go na nocnik sadzałam to bardzo płakał i nie było mowy o siadaniu na nocnik. Nie zmuszałam bo to jeszcze gorzej. Młodszy syn jeszcze nie woła ale jak go nasadzę to za każdym razem coś zrobi.Są dni ,że pieluchę tylko raz dziennie zmieniam .Myślę,że z młodszym nie będzie problemu. U mnie jest niestety tak jak u Ciebie ze starszym. Mój synek ma rok i siedem miesięcy i już "lubi siadać" na nocnik (kiedyś wył jakby go ktoś kroił gdy tylko się do niego zbliżał ), ale oczywiście z pieluchą, a bez pieluchy to zrobi parę kropelek siusiu i już wstaje, bije sobie brawo i chce wylewać zawartość do ubikacji, żeby spuścić wodę (uwielbia to ). Czasem woła, żeby go posadzić na nocnik, ale potem się śmieje i ucieka, ze niby taki fajny dowcip wymyślił Kupę najlepiej robi mu się przy płocie w krzakach Dziwne upodobania maja te nasze szkraby. Wczoraj kąpałam dzieci .Kuba w pewnym momencie wstał zrobił siku i drze sie'' Ania siu siu ,Ania tam( pokazywał na siusiaka) Ania siu siu. Normalnie widziałam jego zdziwienie w oczach jak mnie wołał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 18.10.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 upsss dalam ciala. ale powtarzam dzieci masz super.tak myslalam ze to cora, skupilam sie na malenstwie bo takie malusie i mnie oczarowala ta trojeczka. no ale nosze okulary.juz wzrok nie ten tego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.10.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Cudne Wasze dzieciaczki mocca, wreszcie widzę Twoją gromadkę - wcześniej znałam ją tylko z opowieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.10.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Dzieci są cudne, serio ale wykasujcie szybko te zdjęcia, psycholi jest pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.10.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Mocca, piękna gromadka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.10.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dzieci są cudne, serio ale wykasujcie szybko te zdjęcia, psycholi jest pełno tak więc kto miał widziec- zobaczył a kto nie to trudno Kasiu masz racje fotki -kotki sa fajniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.10.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Śliczniutkie te Wasze bąble. Macie jeszcze takie malutkie dzieciaczki, to ja przy Was stara wyga jestem choć jeszcze młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts