Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Mlodych Mam

AniaS79

Recommended Posts

Dzieci są cudne, serio :D

ale wykasujcie szybko te zdjęcia, psycholi jest pełno :-?

tak więc kto miał widziec- zobaczył a kto nie to trudno :)

Kasiu masz racje fotki -kotki sa fajniutkie :)

i dopisuję sie do tego co napisały Kasia i mocca, czasami człowiek jest naiwny i uczciwy(powinno być może w odwrotnej kolejności,ale jedno drugiego nie wyklucza) a ktoś inny może to niestety wykorzystać :(

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Edmarpiękne te Twoje pannice :D

to już na wesele i na wiano powolutku zbierasz :wink:

Tiaaaa... w dzisiejszych czasach muszę już chyba zacząć o tym myśleć :roll: :wink:

czas strasznie szybko biegnie niedawno zmieniałam dziewczynkom pieluchy a nim się obejrzę pojdą do gimnazjum :D

a potem powiedzą mamo tato to mój narzeczony straszne :o

Dzieci szybko rosą - dobrze że My ciągle młode :)

mam nadziejęże zawsze tak będzie kiedyś myślalam że trzydziestolatek stoi jedną nogą w grobie dziś po przekroczeniu 30 myślę że pełnią życia można się cieszyć koło 50.

dzieci odchowane, wymarzony domek wybudowany :D

chyba nie sprawiłam przykrości przerabiając na sekundę Waszego pięknego doga w kozę ; też jestem fanką tej rasy po podwórku biego jednak owczarek podhalański wybrany ze względu na futerko :D

Edmar70 tak trzymać mi kiedyś tez isę wydawało że 30 to koniec swiata i staroć a teraz patrzę na to trochę inaczej :)

jak to mówią punkt widzenia zależy od punktu siedzienia :D

aniawmuratorze u nas jest krówką lub cielaczkiem :) czasami robi za osła 8) co wychodzi mu najlepiej :)

teraz to możesz sobie poużywać :D :D :D :D :D :D

Hihihi... dokładnie tak robię. :lol:

Mam teraz taki luzik... dzieciaki samodzielne, jak chcę gdzies wyjść to niemuszę ciągnąć za sobą ogonów :lol: i w ogóle jest super. :D :D :D

Albo martwić się z kim je zostawić :)

Ja jeszcze nei mam tego luksusu :) choć już nie zawze trzeba ogony ciągnąć 8)

teraz to możesz sobie poużywać :D :D :D :D :D :D

Hihihi... dokładnie tak robię. :lol:

Mam teraz taki luzik... dzieciaki samodzielne, jak chcę gdzies wyjść to niemuszę ciągnąć za sobą ogonów :lol: i w ogóle jest super. :D :D :D

Albo martwić się z kim je zostawić :)

Ja jeszcze nei mam tego luksusu :) choć już nie zawze trzeba ogony ciągnąć 8)

My z mężem jak wypad robiliśmy to braliśmy starszego syna ale teraz stwierdziliśmy,ze albo dwóch będziemy brać albo wcale bo młodszy jak widział,ze starszego nie ma to bardzo płakał. Mógł tak płakać długo.. tak długo jak nas nie było w domu..

a Dawidzio ma trzeciego zabka.ma 9 mies. i wazy 7.9 kg. dlugosc 77 cm. no pani dr jest zadowolona tylko waga mala mowi.ale to taki slodki szczypiorek.

a ja nie wiem co z sylwkiem bo mi maly nie chce spac beze mnie.bez cycka znaczy sie.dzis dostalam namiary na nowe mleko.jutro proba.

bedzie ryk to wiem

W weekend zmieniamy czas w zegarkach. A jak zmieniacie czas "w zegarkach" swoich maluszków? O ile na wiosnę sprawa w miarę prosta bo szybciej budzimy Anusię, o tyle teraz chyba będzie gorzej my będziemy chcieli poleniuchować a ona łobuzować :lol: (a i tak normalnie wstaje o 5:30) a po zmianie czasu to będzie środek nocy :roll:

Pozdowionka dla Mamusiek

Olenka

Mój Paweł przed skończeniem półtora roku też miał taki okres wstawania o 5, 5.30 :o :-? :roll: :wink: Na szczęście było to latem i mój mąż dzielnie chodził z nim o tej 5 na spacery :lol: Teraz już mamy ten okres szczęśliwie za sobą, mały wstaje średnio między 7 a 8, choć najczęściej o 6 gramoli się do nas do łóżka i z nami dosypia.

Może Twojej córci też wkrótce "przejdzie" to nocne wstawanie :lol:

Ja w ubiegłym roku nie zauważyłam większych problemów z Pawłem przy zmianie czasu na zimowy. Zobaczymy, jak to będzie w tym roku :lol:

Pozdrawiam!

a Dawidzio ma trzeciego zabka.ma 9 mies. i wazy 7.9 kg. dlugosc 77 cm. no pani dr jest zadowolona tylko waga mala mowi.ale to taki slodki szczypiorek.

a ja nie wiem co z sylwkiem bo mi maly nie chce spac beze mnie.bez cycka znaczy sie.dzis dostalam namiary na nowe mleko.jutro proba.

bedzie ryk to wiem

Tymus (dokładnie w tym samym wieku) zebów brak, waga ok 12kg :o , długośc ok.80cm, nadal karmie piersia, dodatkowo ma 2x dziennie kaszkę, zupkę, herbatki, no i pierwsza chorobę za soba :roll:

mleka z butelki żadnego jeszcze nie próbował :roll: