andzik.78 19.10.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dzieci są cudne, serio ale wykasujcie szybko te zdjęcia, psycholi jest pełno tak więc kto miał widziec- zobaczył a kto nie to trudno Kasiu masz racje fotki -kotki sa fajniutkie i dopisuję sie do tego co napisały Kasia i mocca, czasami człowiek jest naiwny i uczciwy(powinno być może w odwrotnej kolejności,ale jedno drugiego nie wyklucza) a ktoś inny może to niestety wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.10.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 No to ja też swoje córy przedstawię http://img194.imageshack.us/img194/7042/3308iz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 19.10.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 No to ja też swoje córy przedstawię: Asia i Małgosia Wasze dzieciaczki też już niedługo będą takie duże. Edmarpiękne te Twoje pannice to już na wesele i na wiano powolutku zbierasz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.10.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Edmarpiękne te Twoje pannice to już na wesele i na wiano powolutku zbierasz Tiaaaa... w dzisiejszych czasach muszę już chyba zacząć o tym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Edmarpiękne te Twoje pannice to już na wesele i na wiano powolutku zbierasz Tiaaaa... w dzisiejszych czasach muszę już chyba zacząć o tym myśleć czas strasznie szybko biegnie niedawno zmieniałam dziewczynkom pieluchy a nim się obejrzę pojdą do gimnazjum a potem powiedzą mamo tato to mój narzeczony straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Dzieci szybko rosą - dobrze że My ciągle młode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Dzieci szybko rosą - dobrze że My ciągle młode mam nadziejęże zawsze tak będzie kiedyś myślalam że trzydziestolatek stoi jedną nogą w grobie dziś po przekroczeniu 30 myślę że pełnią życia można się cieszyć koło 50. dzieci odchowane, wymarzony domek wybudowany chyba nie sprawiłam przykrości przerabiając na sekundę Waszego pięknego doga w kozę ; też jestem fanką tej rasy po podwórku biego jednak owczarek podhalański wybrany ze względu na futerko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.10.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Dzieci szybko rosą - dobrze że My ciągle młode Ja mam prawie czterdziestkę na karku, dzieci względnie odchowane, a ja przechodzę drugą młodość. I wiecznie czuję jakby czas stanął tak mniej więcej na trzydziestce, albo i mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Edmar70 tak trzymać mi kiedyś tez isę wydawało że 30 to koniec swiata i staroć a teraz patrzę na to trochę inaczej jak to mówią punkt widzenia zależy od punktu siedzienia aniawmuratorze u nas jest krówką lub cielaczkiem czasami robi za osła co wychodzi mu najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 22.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Dzieci szybko rosą - dobrze że My ciągle młode Ja mam prawie czterdziestkę na karku, dzieci względnie odchowane, a ja przechodzę drugą młodość. I wiecznie czuję jakby czas stanął tak mniej więcej na trzydziestce, albo i mniej. teraz to możesz sobie poużywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.10.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 teraz to możesz sobie poużywać Hihihi... dokładnie tak robię. Mam teraz taki luzik... dzieciaki samodzielne, jak chcę gdzies wyjść to niemuszę ciągnąć za sobą ogonów i w ogóle jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 teraz to możesz sobie poużywać Hihihi... dokładnie tak robię. Mam teraz taki luzik... dzieciaki samodzielne, jak chcę gdzies wyjść to niemuszę ciągnąć za sobą ogonów i w ogóle jest super. Albo martwić się z kim je zostawić Ja jeszcze nei mam tego luksusu choć już nie zawze trzeba ogony ciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 23.10.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 witajcie mogę napisać co pomaga na gardełko i temperaturkę, stosowałam panadol i do nosa i gardła bioparox (żeby było śmieszniej miałam w domku i się meczyłam do poniedziałku żeby pójść do lekarza ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.10.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 teraz to możesz sobie poużywać Hihihi... dokładnie tak robię. Mam teraz taki luzik... dzieciaki samodzielne, jak chcę gdzies wyjść to niemuszę ciągnąć za sobą ogonów i w ogóle jest super. Albo martwić się z kim je zostawić Ja jeszcze nei mam tego luksusu choć już nie zawze trzeba ogony ciągnąć My z mężem jak wypad robiliśmy to braliśmy starszego syna ale teraz stwierdziliśmy,ze albo dwóch będziemy brać albo wcale bo młodszy jak widział,ze starszego nie ma to bardzo płakał. Mógł tak płakać długo.. tak długo jak nas nie było w domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.10.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Nasza młoda nigdy nie płakała za to ze straszą do dziś są jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 24.10.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 a Dawidzio ma trzeciego zabka.ma 9 mies. i wazy 7.9 kg. dlugosc 77 cm. no pani dr jest zadowolona tylko waga mala mowi.ale to taki slodki szczypiorek.a ja nie wiem co z sylwkiem bo mi maly nie chce spac beze mnie.bez cycka znaczy sie.dzis dostalam namiary na nowe mleko.jutro proba.bedzie ryk to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 26.10.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 W weekend zmieniamy czas w zegarkach. A jak zmieniacie czas "w zegarkach" swoich maluszków? O ile na wiosnę sprawa w miarę prosta bo szybciej budzimy Anusię, o tyle teraz chyba będzie gorzej my będziemy chcieli poleniuchować a ona łobuzować (a i tak normalnie wstaje o 5:30) a po zmianie czasu to będzie środek nocy Pozdowionka dla Mamusiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.10.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Olenka Mój Paweł przed skończeniem półtora roku też miał taki okres wstawania o 5, 5.30 Na szczęście było to latem i mój mąż dzielnie chodził z nim o tej 5 na spacery Teraz już mamy ten okres szczęśliwie za sobą, mały wstaje średnio między 7 a 8, choć najczęściej o 6 gramoli się do nas do łóżka i z nami dosypia. Może Twojej córci też wkrótce "przejdzie" to nocne wstawanie Ja w ubiegłym roku nie zauważyłam większych problemów z Pawłem przy zmianie czasu na zimowy. Zobaczymy, jak to będzie w tym roku Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.10.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 a Dawidzio ma trzeciego zabka.ma 9 mies. i wazy 7.9 kg. dlugosc 77 cm. no pani dr jest zadowolona tylko waga mala mowi.ale to taki slodki szczypiorek. a ja nie wiem co z sylwkiem bo mi maly nie chce spac beze mnie.bez cycka znaczy sie.dzis dostalam namiary na nowe mleko.jutro proba. bedzie ryk to wiem Tymus (dokładnie w tym samym wieku) zebów brak, waga ok 12kg , długośc ok.80cm, nadal karmie piersia, dodatkowo ma 2x dziennie kaszkę, zupkę, herbatki, no i pierwsza chorobę za soba mleka z butelki żadnego jeszcze nie próbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.10.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Tomaj 9 miesięcy i 1 dzień 9100g. Ale rozstrzał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts