ullerowa 27.10.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 No to dopisze jeszcze że raczkuje jak mały samochodzik, ale woli chodzic co prawda trzeba go podtrzymywac ale dzisiaj zaczął przy łózeczku i pufach samodzielnie sie przemieszczać. A waga pewnie na tym poziomie zostanie na dłuzej , przynajmniej starszy syn tak miał Ze słów to mówi mama, baba, be, mniam mniam, brrrbrrr, te. Ku rozpaczy męża jeszcze nie wymawia tata , no i nie potrafi powiedziec brat, no co z niecierpliwoscia czeka starszy syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 28.10.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 waga podobna.wazne zeby byly zdrowe. nasz szkrab tez chodzi opierajac sie o meble.jak sie calkiem pusci to bach na dupke.powolenku kuma o co w tym biega.a od prowadzania juz mi kregoslup nawala.ale uwielbiam patrzec ile mu to sprawia radosci. mowi duzo. proba nowego mleka zakonczyla sie marnie.wypil 50 ml i ani kropli wiecej. na noc bez zmian.kaszka w miseczce i cyc. bylismy na weselu, a babcia z nim w domu. wrocilismy o 2. maly smacznie zasanl i nie budzil sie do cyca. jakby wiedzial ze mnie nie ma. dopiero o 4 byl cyc i do rana spal. musze czesciej wychodzic widocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 02.11.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 po zmianie czasu spadłyśmy na 2 stronę a moja córenia ma już 6150g a niecałe 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 02.11.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 no to fajna z niej dzidziula. alex wklej jakies zdjecie twojej perelki. nasz szkrab zaczal lepiej jesc,nie zapeszajac.i smieje sie do meza ze na swieta polecimy do polski z pulpecikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 02.11.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 A mój zaczyna raczkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 02.11.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam Kochani a mój skarb jeszcze się nie urodził odwlekam ile się da niby termin na grudzień ale myślę że już będzie w listopadzie podajcie jakieś ładne imiona dla chłopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 02.11.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam Kochani a mój skarb jeszcze się nie urodził odwlekam ile się da niby termin na grudzień ale myślę że już będzie w listopadzie podajcie jakieś ładne imiona dla chłopca ja mam Tobiaszka i Remigiuszka podoba mi sie też - Sergiusz I Kryspin jak będzie trzeci chłopak to któreś z tych wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 02.11.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam Kochani a mój skarb jeszcze się nie urodził odwlekam ile się da niby termin na grudzień ale myślę że już będzie w listopadzie podajcie jakieś ładne imiona dla chłopca ja mam Tobiaszka i Remigiuszka podoba mi sie też - Sergiusz I Kryspin jak będzie trzeci chłopak to któreś z tych wybiorę Dzięki mnie też się podoba ale reszcie mojej rodzinki nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 03.11.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Ja Tobiasza miałam już w myślach chyba z 3 lub 4 lata wcześniej za nim jeszcze wróbelki ćwierkały że będę mieć dzieci I nie interesowała mnie opinia ani mojej ani rodziny męża ,choć im tez to nie pasowało . Chcieli Michałka ,Dawidka itd Powiedziałam mężowi ze jak będzie chłopiec to ja wybieram jak córeczka on . Choć i tak czułam to w sercu z eto synek będzie.Zresztą maż się nawet nie sprzeciwiał Przy drugim synku jakoś samo nam się to imię nasunęło i byliśmy od razu jednomyślni. Choć chodziło nam jeszcze jedno po głowie, mianowicie Tymoteusz. U nas na osiedlu panuje moda na imiona Biblijne. Jest Jonasz, Emanuel, Eliasz no i mój Tobiasz Wiec kieruj sie swoim gustem , bo to Twoje dziecko i Ty masz prawo wyboru. Choćby z tego względu ze nosisz je pod sercem i znosisz trudy macierzyństwa , przynajmniej w ostatnich miesiącach.Bo 9 miesiąc jest na prawdę trudny. Pozdrawiam Cię i życzę szybkiego i szczęśliwego rozwiązania, I czekam ,czekam, z niecierpliwością na dobrą nowinę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.11.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 A ja mam Szymona i Tymoteusza Podobaja mi sie jeszcze Jeremiasz, Tomasz, Mateusz Ale jak na razie więcej dzieci (chłopaków) nie planuje...no ale kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.11.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 W weekend zmieniamy czas w zegarkach. A jak zmieniacie czas "w zegarkach" swoich maluszków? O ile na wiosnę sprawa w miarę prosta bo szybciej budzimy Anusię, o tyle teraz chyba będzie gorzej my będziemy chcieli poleniuchować a ona łobuzować (a i tak normalnie wstaje o 5:30) a po zmianie czasu to będzie środek nocy Pozdowionka dla Mamusiek Hm ,moje skarby po zmianie czasu chodzą spać o 18 czasami wytrzymają do 18:30..ale w tedy już marudzą ,ziewają same idą do pokoju gdzie śpimy,widać,że są zmęczone bo nie muszę ich lulać itp. A rano no cóż pobudkę mam o 6:30 albo 7... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.11.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Acha , ja mam Jakuba i Szymona. O imieniu Jakub myślałam juz kilka lat temu.Jak byłam z nim w ciąży i mówiłam do niego po imieniu to fajnie mnie w tedy kopał.Podoba mi się to imię bardzo, tylko dlaczego co trzeci chłopak to Jakub?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.11.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 a u mnie Mateusz wiem, że jest to bardzo popularne imię, ale podobało mi się od dawna nie wiiem tylko co zrobię, jak się następny chłopak pojawi, bo innych tak jasnych typów nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 05.11.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ja chyba wybiorę Maksymilian bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 06.11.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Oj u mnie ogromne były kłopoty przy wyborze imienia dla chłopca ,dla dziewczynki żadnego ,podobało nam się wiele.Perwsza była dziewczynka Julcia (imie po babci,a nie że modne akurat ),ale drugi miał byc chłopak,zbliżał się termin porodu a my nie wybraliśmy żadnego imienia,wyszłam ze szpitala a my ciągle nic dopiero jak już trzebabyłoiśćdo UC ,to się wkońcu zdecydowaliśmy na Kludiusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.11.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Help jestem przy wyborze wózka i to co mi się spodobało okazało się że już nie ma http://www.allegro.pl/show_item.php?item=262377243&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. poradzcie mi coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.11.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Help jestem przy wyborze wózka i to co mi się spodobało okazało się że już nie ma http://www.allegro.pl/show_item.php?item=262377243&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. poradzcie mi coś oczywiście ten na samym dole strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 07.11.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 ładny a w innym kolorze nie chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 08.11.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 ładny a w innym kolorze nie chcesz? no nie bo ten szalenie mi się spodobał ale znalazłam podobny troszkę delikatniejszy http://allegro.pl/item260626041_najtanszy_ekskluzywny_polski_wozek_super_gratis_.html a co sądzisz o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 08.11.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Może ktoś coś podpowie. Mój sześciolatek zrobił się bardzo płaczliwy. Czy to norma, może ma ktoś swoje doświadczenie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts